|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sarah_azd - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ
بچه ها عجب درصدای خفنی دارین من زبان ۵۰ مشترک ۲۰ مدیریت ۱۳ تخصصی ۶۱ معماری ۱۳ بنظرتون زیر ۱۰۰ میشه رتبم؟؟؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ)شادی ۱۹۹۲ نوشته شده توسط: زبان ۱۰ برادر میشه مال مارم بگی؟؟ زبان ۴۰ مشترک ۱۵ تخصصی ۵۹ معماری سفید |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Hamed90 - 04 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ
دوستان اینم درصدای من نمیدونم چی میشه ؟!عملکردی واقعأ بد و غیر قابل انتظار:زبان٦٪#مشترک ١٥٪#مدیریت٦٧٪#تتخصصی٥٢٪#معمارى٠٪ نشد که بشه... (۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: به نظر شما اگر کسی بخئاد روزانه قبول بشه داشتن دو تا درصد بالای پنجاه کافی نیست ؟کارنامه های سالهای پیش میگه خیلی از بچه هایی که اینجا میان درصداشون رو میگن یا اصلا کارنامه های پارسال رو ندیدند یا دنبال تعریف و تمجید بقیه هستند !!چی بگم شاید من اشتباه میکنم. سلام .قبلأ گفته بودم که تو اون دفترچه گزینه ٣(فقط سعید راستگو میشد) جواب بود.این طور که یادمه.در مورد درصداى من چی میشه گفت به جز بد بودن به نظرتون ؟ به نظر نمیاد این درصداى من کاری بتونن بکنن!!!® |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - parinaz_st70 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ
یکی مال ما رو هم میگه ؟ زبان ۵۷ مشترک ۵ تخصصی ۴۲ معماری ۵۰ هر چقدرم بگیم که امسال میانگین مشترک پایین بوده با این مشترک به من یک کیلو پیاز هم نمیدن ! زیر پونصد میشه ؟ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - kimidoonekekie - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
از من رو هم لطفا با دقت بیشتری بگید خیلی دلم میخاد بدونم زبان ۳۷ مشترک ۱۰ تخصصی ۲۸ معماری ۱۷ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
اhamedجان آخه شما گفتی فکر کنم نگفتید مطمءنم!!اما درصدای شما خیلی خوبه.چرا آنقدر نا امید هستید؟!اگر شما روزانه قبول نشید بقیه باید چی کارکنند ؟!خواهش میکنم دوستان وقتیدرصداتون خوب هستند با بیان ناراحتی بقیه رو ناامید نکنید.ممنونم. منم درصدام و یکبار دیگه میگم یکیش اصلاح شددر کل پیشنهادی نظری دارید ممنونم میشم بدونم. زبان ۲۳ مشترک ۱۲ مدیریت ۵۳ تخصصی ۷۰ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: تخمین بزنید که حلالتون نمیکنماااا یاد اون موقعی افتادم سوال شبکه داشتی و هی می گفتی حلالتون نمیکنم ![]() (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: اhamedجان آخه شما گفتی فکر کنم نگفتید مطمءنم!!اما درصدای شما خیلی خوبه.چرا آنقدر نا امید هستید؟!اگر شما روزانه قبول نشید بقیه باید چی کارکنند ؟!خواهش میکنم دوستان وقتیدرصداتون خوب هستند با بیان ناراحتی بقیه رو ناامید نکنید.ممنونم. قک کنم همکلاسی باشیم...
|
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hoomanab - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
واسه خودتون خوب تخمین میزنیدا ![]() مگه کشکه بابا قول میدم وقتی نتیجه ها بیاد همه سورپرایز شید. ظرفیتا زیاد شده همه قبولید ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - gholizadeh1992 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ
تخمین بزنید زندگی دو روزه ، از خوشحالیه بابا همه درصداشون خوبه نمیدونن چیکار کنن
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - explorer - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: واسه خودتون خوب تخمین میزنیدا باو قبولی داریم تا قبولی شبکه صنعتی همدان کجا و شبکه امیرکبیر کجا (قصد جسارت به بچه های صنعتی همدان نبود) |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: واسه خودتون خوب تخمین میزنیدا هومن جان قول دادیا ![]() خدا مزد زحمتای همه رو میده و البته مزد بیشتری به اونایی بده که به بچه ها روحیه میدن...
|
Re: RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hoomanab - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: واسه خودتون خوب تخمین میزنیدا درسته. اما هرکس اندازه تلاشش نتیجه میگیره. خوب البته شانس هم دخیله. مثلا من ۳ تا مشترک، یکی زبان، یکی مدیریت جابه جا زدم تو پاسخبرگ. اما هرچی که بشه راضیم چون کم نذاشتم Sent from my SM-T210R using Tapatalk (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: واسه خودتون خوب تخمین میزنیدا احسنت ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - shivap - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ
من دانشجوی کردستان نیستم چون شما نوشتید کردستان هستید.اصلا دانشجو نیستم!!شش ماهی هست درسم تموم شده.فکر نکنم همکلاسی باشیم. بچه ها دانشگاه مهم است.اما تهرانم هواش آلودس.هزار تا مرض داره آلودگی هوا!! آنقدر دنیاتون نشه دانشگاه های تهران. جالب اینجاست این همه درصد میزنیم اما دریغ از یک تخمین!! |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: من دانشجوی کردستان نیستم چون شما نوشتید کردستان هستید.اصلا دانشجو نیستم!!شش ماهی هست درسم تموم شده.فکر نکنم همکلاسی باشیم. منظورم سال بعد این موقع بود
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sinaaaaa - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
سلام اقا مهدی لطفا واسه منم یه پیش بینی کنید رتبه ام چند هزار میشه :"> زبان ۲۴ مشترک ۵ مدیریت ۶۶ تخصصی ۲۵ دست گلت درد نکنه |