تالار گفتمان مانشت
شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - ali123321 - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  آقا حالا شما نتیجه ات رو گرفتی و اطلاع داری که اعلام نکردن ، لازم بود اینقدر سر و صدا کنی و کلی اما و اگر برای بچه های مردم درست کنید؟
میرفتید تا فردا صبر میکردین. حالا همه تا فردا از استرس پوست شون کنده میشه. بعضی وقتها خوبه آدم ساکت باشه ها.

فکر کنم حق با شماستBig Grin باور کنید اینقدر شوکه شدم که نفهمیدم چی شد!! مخصوصا تو اداره اینقدر همه کف و هورا کشیدن که ما هم جوگیر شدیم! باور کن جلو چند تا از همکارا ( بعضی ها خانم! ) یک چند تا بندری زدم!! Blush در هر بچه هایی که اذیت شدند حلالم کنن! ما مخلص همتونیم....

شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - s.izadi - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ

دیدم فضا خیلی معنوی شده گفتم شاید خوب باشه یکی از عوامل موفقیت آدمها رو بازگو کنم. دعای خیر پدر و مادر.
من این سعادت رو داشتم که همیشه پشتم به دعای خیر پدر و مادرم گرم بوده. بچه ها دعای خیر پدر و مادر مخصوصا مادر معجزه میکنه. از مادرتون بخواید که براتون دعا کنه، من همیشه، چه اون زمان که تو یه شهر دیگه بودم از طریق اس ام اس، و چه الان که در کنارشون هستم، صراحتا ازشون میخواستم که واسم دعا کنن، نه یکبار بلکه چندین بار شاهد معجزه دعای خیر پدر و مادر بودم. هر چیزی که الان تو زندگیم دارم مثل ارامش و احترام و موفقیت های درسی همه اش از لطف و مرحمتیه که خدا به واسطه دعای خیر پدر و مادر بهم عطا کرده. از پدر و مادرتون بخواید این روزا براتون دعا کنن.

التماس دعا.

شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - pooria_googooli - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ

دوستان اگه فقط ۳ روز مهلت ثبت نام باشه . یعنی ۹ و ۱۰ و ۱۱ شهریور . تکلیف من که درس معرفی به استاد دارم چیه ؟ شنبه تازه امتحانشه . دانشگاه نامه میده به من واسه ثبت نام ؟

شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - ankaboot - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ

الان داشتم تاپیک مربوط به نتایج پارسال رو می خوندم
چه حال و هوایی داشتن بچه ها ناراحت، خوشحال،شکه،پشیمون ....
بالاخره گذشته همینطور که واسه ما هم میگذره
همین استرس ها و ترس از دیدن نتیجه همش میشه خاطره
خدایا اول از همه این توفیق رو بهمون بده که با هر نتیجه ای هم که این روزها قراره بگیریم؛ سال دیگه از خودمون و عملکردمون راضی باشیم حتی اگر باز هم پشت کنکوری بودیم (یکیش خودم)
دوم اینکه صحیح و سالم زیر سایه پدر و مادر باشیم
بهترین دانشگاه دنیا هم بدون داشتن سلامتی و آرامش در زندگی، هیچ معنا و فایده ای نداره

شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - pooria_googooli - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط:  
(04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)pooria_googooli نوشته شده توسط:  دوستان اگه فقط ۳ روز مهلت ثبت نام باشه . یعنی ۹ و ۱۰ و ۱۱ شهریور . تکلیف من که درس معرفی به استاد دارم چیه ؟ شنبه تازه امتحانشه . دانشگاه نامه میده به من واسه ثبت نام ؟

سلام نگران نباشید... اگه شرایطتون رو بدونن حتما این کارو میکنن ، البته بعضی دانشگاه ها رو گفت که تو تاریخهایی غیر از این سه روز ثبت نامشون هست... که امیدوارم دانشگاهی که شما قبول میشی ثبت نامش بره واسه دو سه هفته دیگه... من خودمم هنوز نامه رو نگرفتم... فردا باید برم بگم نامه رو آماده کنن فقط جای دانشگاهشو خالی بذارن که شنبه بهشون گفتم سریع بدن... اگه بتونید با استادتون هماهنگ کنید که زودتر امتحان بگیره هم میشه... موفق باشید
آخه موقع اسم نویسی واسه کنکور گفتن باید تا تاریخ ۳۰ ام شهریور فارق التحصیل شده باشی . من واقعا گیج شدم و می ترسم .

RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - انرژی مثبت - ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ

دوستان عزیز این قدر نگران ثبت نام و مدارک نباشید Smile بذارید نتایج بیاد. ان شالله همه به اونچه حقشونه برسند و خوشحال باشند و اگر خدایی نکرده دوستی بود که جای دلخواه رو قبول نشدف ان شالله سال اینده جبران بشه براش یا در عوض در موقعیت دیگه بهترین بشه.

زمان ثبت نام همه دانشگاه ها یکی نیست برخی دیرتر ثبت نام می کنند.

کمی حرفای دیگه بزنید جو از تشنج در بیاد. می خواید بیام اینجا جک بذارم همه بخونن روحیشون عوض شه؟؟ TongueBig Grin

شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - tiran22 - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ

ای بابا من که تو یه پست دقیق گفتم ..سهمیه رتبه اولیا مازاده..واقعا جای هیچکسو نمی گیرن..
اینم که میگید رییس دانشگاه شریف مخالف بوده و اینا پس چرا خیلی از دانشگاه ها درجا سه تاشاگرد اول کارشناسیشونو مستقیما میفرستن دوره بعد..کسی هم چیزی نمی گه...مخالفم نیستن.زدو بند بازی هم تو هر دانشگاهی هست..همه چیز بستگی به خود فرد داره..نمیشه همه رو با یه چوب زدSmile

Re: RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - Amir V - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)tiran22 نوشته شده توسط:  ای بابا من که تو یه پست دقیق گفتم ..سهمیه رتبه اولیا مازاده..واقعا جای هیچکسو نمی گیرن..
عزیز من سهمیه های شهدا و اینا مازاد نیست. اینا جای خیلیا رو میگیرن.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta

RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - فاطمه م-شیمی - ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)tiran22 نوشته شده توسط:  ای بابا من که تو یه پست دقیق گفتم ..سهمیه رتبه اولیا مازاده..واقعا جای هیچکسو نمی گیرن..
اینم که میگید رییس دانشگاه شریف مخالف بوده و اینا پس چرا خیلی از دانشگاه ها درجا سه تاشاگرد اول کارشناسیشونو مستقیما میفرستن دوره بعد..کسی هم چیزی نمی گه...مخالفم نیستن.زدو بند بازی هم تو هر دانشگاهی هست..همه چیز بستگی به خود فرد داره..نمیشه همه رو با یه چوب زدSmile
سلام
شریف با این روش سازمان سنجش برای اعمال سهمیه ی شاگرد اولی "توی کنکور " مشکل داشت و می گفت ۸۰ درصد نمره آخرین فرد قبول کمه. باید ۹۰ درصد باشه.
ولی خود شریف هر ساله از یه سری دانشگاه ها رتبه های برترش را "بدون کنکور" و با پر کردن فرم شرایط و بررسی اون ها می گیره.

شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - Good! - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ)pooria_googooli نوشته شده توسط:  
(04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط:  
(04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)pooria_googooli نوشته شده توسط:  دوستان اگه فقط ۳ روز مهلت ثبت نام باشه . یعنی ۹ و ۱۰ و ۱۱ شهریور . تکلیف من که درس معرفی به استاد دارم چیه ؟ شنبه تازه امتحانشه . دانشگاه نامه میده به من واسه ثبت نام ؟

سلام نگران نباشید... اگه شرایطتون رو بدونن حتما این کارو میکنن ، البته بعضی دانشگاه ها رو گفت که تو تاریخهایی غیر از این سه روز ثبت نامشون هست... که امیدوارم دانشگاهی که شما قبول میشی ثبت نامش بره واسه دو سه هفته دیگه... من خودمم هنوز نامه رو نگرفتم... فردا باید برم بگم نامه رو آماده کنن فقط جای دانشگاهشو خالی بذارن که شنبه بهشون گفتم سریع بدن... اگه بتونید با استادتون هماهنگ کنید که زودتر امتحان بگیره هم میشه... موفق باشید
آخه موقع اسم نویسی واسه کنکور گفتن باید تا تاریخ ۳۰ ام شهریور فارق التحصیل شده باشی . من واقعا گیج شدم و می ترسم .

منم نگران شدم.آخه من هنوز پایان نامه ام رو ندادم.۴شنبه که نتایج بیاد ۵شنبه جمعه که تعطیله!تا شنبه که پایان نامه رو بدم انشالله.نمیدونستم زمان ثبت نام انقد زوده!!!!!۳۰ شهریور کجا ۱۰ شهریور کجا!

شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - tiran22 - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  عزیز من سهمیه های شهدا و اینا مازاد نیست. اینا جای خیلیا رو میگیرن.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
خب منم ذکر کردم فقط رتبه اولیا ..

RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - pooria_googooli - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:  منم نگران شدم.آخه من هنوز پایان نامه ام رو ندادم.۴شنبه که نتایج بیاد ۵شنبه جمعه که تعطیله!تا شنبه که پایان نامه رو بدم انشالله.نمیدونستم زمان ثبت نام انقد زوده!!!!!۳۰ شهریور کجا ۱۰ شهریور کجا!

من فردا دانشگاه میرم میپرسم نتیجشو همینجا میگم .

RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - elynn66 - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Apple.CS نوشته شده توسط:  بچه ها! دوستان! آرامتر!
بیاین چندتا سوال و بحث جذابتر مطرح کنیم؛ مثلا بهترین فیلم جدیدی که دیدید چی بود؟؟

هیس!!!! دخترها فریاد نمیزنندExclamation

RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - saho - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط:  
(04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Apple.CS نوشته شده توسط:  بچه ها! دوستان! آرامتر!
بیاین چندتا سوال و بحث جذابتر مطرح کنیم؛ مثلا بهترین فیلم جدیدی که دیدید چی بود؟؟

ضدگلوله

Re: RE: شمارش معکوس تا اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش - MSZ - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط:  
(04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Apple.CS نوشته شده توسط:  بچه ها! دوستان! آرامتر!

هیس!!! دخترا جیغ میزنن! نیشگون هم میگیرن!!! :دیدی

Sent from my HTC One using Tapatalk 4