|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - delete4all - 07 فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۵۱ ب.ظ
چ فصل گندیه فصل ۵ کتاب ۶۰۰ مساله دکتر قدسی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 07 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ ق.ظ)jazana نوشته شده توسط: خوش بحال اونی که زن من میشه
من همیشه برام سوال بوده شما چند سالتونه آخه زدین دانشجوی کاردانی !!!! میشه بگید !؟
اگه سنت جواب بده برات زن می گیریم   
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 07 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۴۰ ب.ظ
دارم ی کتاب هوش مصنوعی میخونم , حس میکنم فصل آخر حوصله نویسنده محترم سر رفته دیگه , فقط برای رفع تکلیف تموم کرده کتابو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - *tarannom* - 07 فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۵۱ ب.ظ)delete4all نوشته شده توسط: چ فصل گندیه فصل ۵ کتاب ۶۰۰ مساله دکتر قدسی
دقییییییقا.کلافه میکنه آدمو.حس میکنم حفظش کنم سریعتر تموم میشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فاطمه سلیمانی - ۰۷ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ب.ظ
..............
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 07 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ب.ظ
[attachment=21476]
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فاطمه سلیمانی - ۰۷ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۹ ب.ظ
کاربرHopegod ،عالی بود
من اینطور برداشت کردم:
یعنی دعا نکنیم برای زندگی راحت بلکه دعا کنیم برای استقامتمون در مقابل تحمل مشکلات
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hopegod - 08 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۰ ق.ظ
بله کلا یه طرز فکر قشنگی تو حرفاش هست . جز یکی از تاثیرگذارترین انسانهای قرن بیستم مثل هیتلر گاندی چارلی چاپلین. رشته تحصیلیش فلسفه بوده. تصمیم گرفتم بعد کنکور یکم درباره فلسفه تحقیق کنم. به خیلی چیزا فکر کرده بودم به جز فلسفه. حرف یکی از دوستان منو به این فکر انداخت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 08 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۳۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: این هم از مادرهای امروزی...نصف سال بچه دختردایی ام خونه ما است :|
همین الان پسرعمه ام از خونمون رفت و تقریبا چیزی سالم نمونده.
یادمه پسرعمو منم تابستون ۳ سالگی اشو کلا خونه ما بود ولی خدایی بعدش کلی اخلاقش بهتر شده بود، بعد دوباره برگشت به کانون خانواده، زحماتمون از دست رفت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 08 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۱۵ ق.ظ
به بانکا ایمیل زدم صندوق نصفشون پر بود.
چقدر پروفشنال
(۰۷ فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۴۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دقیقا چرا؟
والا یکی تو تاپیک دیگه ای نقل به مضمون گفت خوشبحال اونی که من زنش شم.
گفتم برعکسشم بگم بالانس حفظ شه.
(۰۷ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۰۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: من همیشه برام سوال بوده شما چند سالتونه آخه زدین دانشجوی کاردانی !!!! میشه بگید !؟
اگه سنت جواب بده برات زن می گیریم    
فک کنم ۲۸ اینا.
اطلاعات پروفایل که قرار نیست واقعی باشه از کاردانی کمتر نبود.
یک پنج سالیه عضو اینجام، نچ نچ نچ.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 08 فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۳۳ ب.ظ
امروز شوهرعمهام اومدند بهم عیدی بدن، مامانماینا گفتن این دیگه بزرگ شده عیدی نمیخواد. شوهرعمهام گفتند تا وقتی ازدواج نکرده باید عیدی بگیره. اون روز ونوس هم بالا و پائین میپرید میگفت نمیگیرم، اما گفتم تا وقتی دختر خونهای باید عیدی بگیری.
+ والا من خودم هیچ مشکلی با عیدی گرفتن ندارم. نمیدونم چرا این بزرگترا نمیذارن ما به کسبمون برسیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - signal_micro - 08 فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۳۳ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: دیگه بزرگ شده عیدی نمیخواد. شوهرعمهام گفتند تا وقتی ازدواج نکرده باید عیدی بگیره.
اینا افعال معکوسن خانومای شوهردار معمولا از پدر شوهر و مادرشوهر و ایناهم عیدی میگیرن
ناراحتی نداره بعد از ازدواج هم برای خانوما عیدی براهه ولی این پسرای بیچاره تا زن گرفتن موجودی ته میکشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 08 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۲۶ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: ۱۲۳۴۵
امتحانی بود؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 09 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱ ق.ظ
من دستم خورده به یکی منفی دادم الان چی کار کنم این منفی رو پس بگیرم؟ مثبت هم نمیخواستم بهش بدم.. کلا امتیاز نمیخواستم بدم به ارسالش.. بنده خدا نیومده شده منفی ۱۰! :|
(۰۸ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۲۶ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: .
من ارسال شما رو دیدم ولی نتونستم برنامه رو ببینم. چطور بود؟ آخرش رفتن خوبه یا بد؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 09 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۲۸ ق.ظ
یادم باشه بعضی وقتا هم خوندن کتاب و مطلب اصلا خوب نیست. اینجوری انگار پشت کتابا و نوشته ها قایم شدم تا کار اصلی رو انجام ندم. یه بار مطلب بخون و ازش رد شو و سعی کن تو پروژه واقعا باهاش درگیر بشی. چون یادگیری قراره کمک کنه تا پروژه هامون رو بهتر بسازیم نه اینکه خودش بشه یه مسئله جدید.
|