گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - shirin0101 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ ب.ظ
سلام یکی ب داد من برسه چرا سایت ب من پیام میده داوطلب یافت نشد چ کنم ؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - minaamirzade - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۵ ب.ظ
رتبه ۲۳۴ ای تی کجا قبول میشم؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sam037 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ب.ظ
کسی معدلش اشتباه شده ؟ معدلم رو من مطمئنم درست وارد کردم روی کارتم هم درست بود ! ولی اینجا یک نمره اختلاف داره بیشتر شده الان من باید چی کار کنم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ب.ظ)sam037 نوشته شده توسط: کسی معدلش اشتباه شده ؟ دوست عزیز این معدل موثر هست .. یه ضریب وابسته به دانشگاه لیسانستون ضرب میشه به معدلتون .. منم پارسال یادمه ۰/۷ زیاد شده بود و کلی استرس گرفتم ولی قضیه اینه نگران نباشید |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RangiRangi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ب.ظ)sam037 نوشته شده توسط: کسی معدلش اشتباه شده ؟معدل موثر رو میگید؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sam037 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ب.ظ)sam037 نوشته شده توسط: کسی معدلش اشتباه شده ؟ ممنون خیالم راحت شد (۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۹ ب.ظ)@s@kur نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ب.ظ)sam037 نوشته شده توسط: کسی معدلش اشتباه شده ؟معدل موثر رو میگید؟ بله منظورم همون معدل موثر بود |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - همیلا - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۵ ب.ظ
۹۵ امنیت و شبکه میشه تهران قبول شد؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - shirin0101 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۷ ب.ظ
واسه کسی این پیام نمیده ؟ داوطلب یافت نشدددددددددددددددددددددددددد بابا ی نظری حرفی چیزی چ کنم من الان |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RangiRangi - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sam037 نوشته شده توسط: بله منظورم همون معدل موثر بودمشخصاتتون تو کارنامه رو نگاه کنید معدل خودتون درست نوشته شده. این معدل، معدلیه که سنجش محاسبه کرده برای شما. توضیح معدل موثر توی توضیحات کارنامه هست: معدل مؤثر: براساس مصوبه شورای برنامه ریزی تحصیلات تکمیلی با توجه به اختلاف سطح علمی دانشگا هها، معدل داوطلبان براساس رشته، دانشگاه و نمره علمی تراز شده است و به عنوان معدل مؤثر درج شده است (۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۷ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: واسه کسی این پیام نمیده ؟ داوطلب یافت نشددددددددددددددددددددددددددنه والا این دیگه چجور خطاییه؟؟ :| هم با شماره داوطلبی و هم با شماره پرونده امتحان کردید ؟ سنجش یک بخشی داره برای پاسخگویی .. به اونجا اطلاع بدید که بررسی کنند مشکل شما رو. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali_13 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۷ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: واسه کسی این پیام نمیده ؟ داوطلب یافت نشدددددددددددددددددددددددددد برا منم همینو میگه چیکار کنیم؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - jupiter72 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان، رتبه ۱۲۹ نرم افزار شدم تهران کجا قبول میشم؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ۷ sin - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۷ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: واسه کسی این پیام نمیده ؟ داوطلب یافت نشددددددددددددددددددددددددددبا اون یکی مشخصات برید.مشخصات فردی. دوستان با رتبه ۹۰۰۰ غیر انتفاعی و پیام نور و اینا...کجا رو میارم.شبانه چی؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - emadmirza - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۶ ب.ظ
سلام دوستان گلم با ۵۸۰ هوش مصنوعی امیدی هست |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - eng.ma30 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۰ ب.ظ
سلام.۴۵۷ هوش شبانه شهرهای بزرگ امید هس؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - shirin0101 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۹ ب.ظ)@s@kur نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sam037 نوشته شده توسط: بله منظورم همون معدل موثر بودنه والا همه چیو صدبار چک کردم ...چرا اخههههههههههه |