|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - unique_as14 - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:(20 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: به نظرتون دوستم با این درصدا چه رتبه ای میاره : به نظر من زیر ۱۰۰ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esi - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(20 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:(20 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: به نظرتون دوستم با این درصدا چه رتبه ای میاره : واقعا !!!!!!!!!!!!! من که بین ۱۰۰-۱۵۰ حدس میزنم یعنی احتمال داره شبانه شریفم بیاره !؟ اما روزانه امیر کبیر و روزانه تهران رو شاخشه دیگه . ان شاالله مبارکش باشه |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - yaser_ilam_com - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: به نظرتون دوستم با این درصدا چه رتبه ای میاره : احتمال زیاد زیر ۱۰۰ بیاد . میتونه به تهران فکر کنه . از طرف من به دوستت تبریک بگو .
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esi - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:مرسی ، حتما(20 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: به نظرتون دوستم با این درصدا چه رتبه ای میاره : کارنامه ها اومد حتما معرفیش می کنم تا کارنامشو بذار مانشت تا کمکی باشه واسه بچه ها ان شاالله خودتونم تهران |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - hamid.adldoost - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: به نظرتون دوستم با این درصدا چه رتبه ای میاره : به نظر من دور و بر ۸۰ . تبریک می گم خیلی خوب زدین. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esi - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط:۸۰ یعنی شبانه شریف یا روزانه تهران یا روزانه امیر کبیر !!!!!!!!!!(20 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: به نظرتون دوستم با این درصدا چه رتبه ای میاره : ان شاالله البته تا کارنامه ها نیاد واقعا چیزی نمی شه گفت اما ان شاالله که خیره |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - laya.rafiee - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
درصدای منم ببینید و نظر بدید زبان ۱۵ ریاضی ۷ مشترک ۳۶ تخصصی نرم افزار ۳۷ تخصصی هوش ۱۴ معدل: ۱۶/۰۱ تخصصی هوش رو اشتباه نوشتم هوش ۲۲/۹۱ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - yaser_ilam_com - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ)laya.rafiee نوشته شده توسط: درصدای منم ببینید و نظر بدیدتخمین پوران پژوهش گرایش **** رتبه تقریبی الگوریتم و محاسبات **** ۲۸۶ نرم افزار **** ۳۵۴ هوش مصنوعی **** ۴۷۲ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - hamidkhl - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
با این درصدا رتبم چند میشه به نظرتون؟ زبان ۳۰ ریاضی ۲۵ مشترک ۳۸ تخصصی هم نزدم! |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - yaser_ilam_com - 23 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: با این درصدا رتبم چند میشه به نظرتون؟تخصصی نرم افزار رتبتو خراب می کنه . تخمین زن پوران پژوهش گرایش ---- > رتبه تقریبی الگوریتم و محاسبات ---> 616 نرم افزار ۴۶۹ ---- > هوش مصنوعی ----> ۳۹۴ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - askary_amir69 - 23 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ق.ظ
برای من هم بگین لطفا زبان ۶۰ ریاضی ۴ مشترک ۲۰ تخصصی نرم ۲۵ تخصصی هوش ۱۶ معدل ۱۶ خودم فکر میکنم زیر ۱۰۰۰ بشم.اونوقت به جایی میتونم امیدوار باشم که قبول شم؟اگه آره کجاها؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - yaser_ilam_com - 23 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ق.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ق.ظ)askary_amir69 نوشته شده توسط: برای من هم بگین لطفاتخمین با پوران پژوهش : گرایش ***** رتبه تقریبی الگوریتم و محاسبات ----> 697 نرم افزار --------- > 767 هوش مصنوعی ۸۷۷ ------> البته پوران تا حدودی سختگیری میکنه . امیدوارم رتبتون پایینتر باشه . |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - shahin_na - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ
برای دوست منم یه تخمین بزنین: زبان ۱۷ ریاضی ۲۰ مشترک ۴۶ نرم ۳۰ خودش که امیدی به زیر ۲۰۰ نداره!!! حدسش رو ۲۵۰ تا ۳۰۰ هستش تهران با ۲۵۰ میگیره؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - yaser_ilam_com - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)shahin_na نوشته شده توسط: برای دوست منم یه تخمین بزنین: گرایش *******رتبه تقریبی الگوریتم و محاسبات ******** ۱۳۶ نرم افزار ******* ۱۳۴ هوش مصنوعی ********* ۳۴۰ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Joonz - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ)shahin_na نوشته شده توسط: برای دوست منم یه تخمین بزنین:چی۲۵۰-۳۰۰!! به نظر من ۱۰۰ |