تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ

آقا یک لحظه دست نگهدارین، کاممنت ننویسید .حداقل روی سپاس کلیک کنید.
ببینم چند نفر داخل این صفحه می باشند.
بچه ها همگی رو سپاس کلیک کنید .

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  آقا یک لحظه دست نگهدارین، کاممنت ننویسید .حداقل روی سپاس کلیک کنید.

o.O دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم! چی میگی؟؟؟!!!!! Angry Big Grin اینهمه سپاس واسه کی جمع میکنی؟!

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  آقا یک لحظه دست نگهدارین، کاممنت ننویسید .حداقل روی سپاس کلیک کنید.

دادش ما رو سر کار گذاشتی؟؟؟؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ

بچه ها جون هر کی که دوست دارین یک لحظه دست نگه دارید.کاممنتی ننویسید،کاممنتی ننویسید

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  آقا یک لحظه دست نگهدارین، کاممنت ننویسید .حداقل روی سپاس کلیک کنید.

o.O دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم! چی میگی؟؟؟!!!!! Angry Big Grin اینهمه سپاس واسه کی جمع میکنی؟!

ببینم چند نفر هستند داخل این سایت.

بچه ها جون هر کی که دوست دارین یک لحظه دست نگه دارید.کاممنتی ننویسید،کاممنتی ننویسید

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  وااااااااااااااااااااای عالیییی بود.... کل خانواده دارن میخندن....

عالییی بود

بچه ها من استعداد ذاتیم رو کشف کردم الان. اگه ارشد قبول نشدم میرم سیرک میزنم دلقک میشم. Blush

هم درآمدش بهتر از ارشدهـ هم مردم رو میخندونم Big GrinBlush

آقا.... شما که انقد خلاقی...

یه جمله ای... حرفی... چیزی بگو... ما میخواهیم دوباره روحیه بگیریم و شروع کنیم.. خواهش میکنم

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  انگلیش
داداش برا یه مهندس ارشد php کار کمه

دادا من سرعت مغزم از سرعت دستم کندتره تو کد زنی

AI من بین یه ربات هوشمند و یه انسان کودن شک دارم Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ

بچه ها جون هر کی که دوست دارین
یک لحظه دست نگه دارید.کاممنتی ننویسید،کاممنتی ننویسید
تا آمار بچه های پایه سایت رو داشته باشیم.

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  بچه ها جون هر کی که دوست دارین

واقعا رباتی؟! Smile

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - soheilazadvar - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  بچه ها جون هر کی که دوست دارین

حالا گیریم آمار رو در آوردی . بعدش ؟
مثلا فرض کن ۱۰ نفر آدم پایه داره . خب که چِی؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - bahman_com123 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  آقا یک لحظه دست نگهدارین، کاممنت ننویسید .حداقل روی سپاس کلیک کنید.

عزیز دلم
این بیچاره رباته، دعواش نکنید، گناه داره Big GrinBlush

تا الان شده برای کسی روی سپاس کلیک کنی .

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ

AI عزیز... ما همچنان داریم به اون حرفی که شما زدی میخندیم....SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  

عزیز دلم
این بیچاره رباته، دعواش نکنید، گناه داره Big GrinBlush

تا الان شده برای کسی روی سپاس کلیک کنی .

نه انگار ربات نیس!

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  بابا ۱۲ درصد امسال، به نقل از تمام علما حکم ۳۵ پارسال داره!!!

امیدوارم علما اینبار رو اشتباه نکنند
۳۵ درصد امسال حکم چند پارسال رو داره ؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  نه انگار ربات نیس!

رباتش احساساتیه Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  من رتبمو با الگوریتم MD5 کد میکنم میزارم توی مانشت، حالا برو ببین چی هست خخخخ
اینطوری باید با خلاقیت کد بشه وگرنه باز هم میشه فهمید چیه Big Grin