یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mohammad-A - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: من گم بشم، هیکچی دنبالم نمیگره یه همچین داوطلبیم من!خدایی خیلی خندیدم دمت گرم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mhd3 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: آهااااااااااااااا =)))))) |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mehrdad7soft - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ
دوستان داشتم مشترک کامپیوتر میزدم بعد ساختمان و پرش نظریه هرچی میرفتیم جلو میگفتم اااااه چقدر معماری الان افشین داره حال میکنه) بعد گفتم مرد مؤمن نصفش منطقی جو نده الکی بد از این مکالمات کوچک رفتیم سراغ سیستم آها راستی اینا داشتن سوال هارو پخش میکردن من به طرف گفتم سوال من رو زمین ننداز بذار رو میز من باز نمیکنم بعد طرف یه اخمی کرد !! گفتم پول میگیری عدا هم میای فرق دانشگاه با دولتی با غیر انتفاعی همینه دیگه دیروز داخل نوشیوانی میذاشتن رو میز خشم ابرو هم نمیومدن پایان قسمت اول |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sand - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ
این آقای AI چرا پست میزاره بعد حذفش می کنه؟ از روی نقل قول ها معلومه یه سوال دیگه بقیه دوستان کامپیوتری هم آی تی رو خوب دادن؟ یعنی برعکسه همه چی.... |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - jparisa - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: این آقای AI چرا پست میزاره بعد حذفش می کنه؟ از روی نقل قول ها معلومهاونا آیتی رو خوبم بدن دلشون پیشه رشته اصلیشونه من میدونم نمیان آیتی |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - hamid88 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ
.................................................................!!! ۸۸ اینم صحبت های من که سانسورش کردم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ
باز AI کامنت گذاشت پاک کرد داداش تصمیتو بگیر مارو هم بلاتکلیف کردی |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Amoojan - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ
آقا اینو بگیرینش هی پست میزاره... بعد پاک میکنه در میره! چه وضعیه...! این کنکور فشار آورده به بچه ها عجیب! |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - bahareh_khodaei - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ق.ظ
وااای خدا ! وقتی میخونم که نوشتن آی تی آسون بود ! من ۲۰ تا از ۳۰ تا مشترک با احتمال ۹۰% و ۱۵ تا از ۱۸ تا تخصصی با احتمال ...درصد درست زدم دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار منم ۶-۷ ماه خوندم ! اما نمیتوننم بگم آسون بود ! بیشتر از اینکه آسون بوده باشه چرت بود ! مثل سیستم عامل که از رو سادگیش نتونستم جواب بدم ! به نظر من اونایی که این همه تست جواب دادن به احتمال بالا کلی منفی میارن بچه هایی که تست کم زدین ( مثل من )ناراحت نباشین چون واقعا تا اعلام نتایج هییچی قابل پیش بینی نیست |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sharif92 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ق.ظ
از شواهد پیداس زبانو خراب کردم. ولی سعی میکنم بیخیال شم چون ارزشش رو نداره.به هر حال اگه موفق نشم باید تلاشم رو بیشتر کنم.همین |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ق.ظ)bahareh_khodaei نوشته شده توسط: وااای خدا ! وقتی میخونم که نوشتن آی تی آسون بود ! من ۲۰ تا از ۳۰ تا مشترک با احتمال ۹۰% و ۱۵ تا از ۱۸ تا تخصصی با احتمال ...درصد درست زدم دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار منم ۶-۷ ماه خوندم ! اما نمیتوننم بگم آسون بود ! بیشتر از اینکه آسون بوده باشه چرت بود ! مثل سیستم عامل که از رو سادگیش نتونستم جواب بدم ! به نظر من اونایی که این همه تست جواب دادن به احتمال بالا کلی منفی میارن بچه هایی که تست کم زدین ( مثل من )ناراحت نباشین چون واقعا تا اعلام نتایج هییچی قابل پیش بینی نیست شما سرتو نکوب به دیوار دیوارو بکوب به سری کسی که گفته چون فکر کنم بزرگ نمایی کرده به قول دوستات اغراق راستی خوب نیست آدم اولین پستشو با خشونت شروع کنه (۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: آقا اینو بگیرینش هی پست میزاره... بعد پاک میکنه در میره! چه وضعیه...! این کنکور فشار آورده به بچه ها عجیب! قول میدم تا حالا ۱۰۰۰ تا پست داده ها بس که پاک کرده مجموع پستهاش بیستاس |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - bahareh_khodaei - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ق.ظ)bahareh_khodaei نوشته شده توسط: وااای خدا ! وقتی میخونم که نوشتن آی تی آسون بود ! من ۲۰ تا از ۳۰ تا مشترک با احتمال ۹۰% و ۱۵ تا از ۱۸ تا تخصصی با احتمال ...درصد درست زدم دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار منم ۶-۷ ماه خوندم ! اما نمیتوننم بگم آسون بود ! بیشتر از اینکه آسون بوده باشه چرت بود ! مثل سیستم عامل که از رو سادگیش نتونستم جواب بدم ! به نظر من اونایی که این همه تست جواب دادن به احتمال بالا کلی منفی میارن بچه هایی که تست کم زدین ( مثل من )ناراحت نباشین چون واقعا تا اعلام نتایج هییچی قابل پیش بینی نیست هرچی سعی میکنم اهمیتی ندم نمیشه باز میام و میخونم اینارو |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - bahareh_khodaei - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ق.ظ)bahareh_khodaei نوشته شده توسط: تست کم زدین ( مثل من )ناراحت نباشین چون واقعا تا اعلام نتایج هییچی قابل پیش بینی نیست آره نباید کامل زد ولی ۲ تاهم دیگه .. |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mohammad.ardeshiri - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: باز AI کامنت گذاشت پاک کرد صرفا جهت اینکه پاک کردی جاش بمونه (۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط: راستی من بهش میگم جرعت |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - bahareh_khodaei - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: [quote='bahareh_khodaei' pid='254133' dateline='1392588673'] شما سرتو نکوب به دیوار دیوارو بکوب به سری کسی که گفته چون فکر کنم بزرگ نمایی کرده به قول دوستات اغراق راستی خوب نیست آدم اولین پستشو با خشونت شروع کنه بعله خب خشونتم نسبت به خودم بود البته ولی واقعا اگه درصدای بچه ها اینایی باشه که میگن من احتمالا مجاز نمیشم اصلا ! ) چون همه باهم مدیرییت و تخصصی رو تو یه سطح زدن ! |