|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ
من چون گسسته نخونده بودم گفتم یه وقت میزنم خدانکرده غلط درمیاد بیخیال شدم :/ نکنه آسون بوده؟ :/ |
|
Re: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - far.z.ad1 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ
سلام. ضمن خسته نباشید به همه کنکوری های عزیز. امیدوارم از سکو پرتابتون بخوبی استفاده کرده باشین. راستش الان عضو مانشت شدم، واصلا نمیدونم نحوه کار گروه چجوره. ایا با هم میخونین. ایا ساعت مطالعه هم هر شب گزارش میدین. و ایا این گروه مخصوص رشته ای خاص هست یا کلیه ی رشته ها. بهرحال دوستان اگه واسه بهمن سال بعد پایه گروهی خوندن هستند، like کنند. که هرچی سریعتر شروع کنیم، اعتمادبنفسمون بیشتر میشه. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammadali1990 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من چون گسسته نخونده بودم گفتم یه وقت میزنم خدانکرده غلط درمیاد بیخیال شدم :/ نکنه آسون بوده؟ :/ ندیده میگم کار درستی کردی مهندس |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - itsgu88 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ)itsgu88 نوشته شده توسط: سئوال اول گسسته رو هم حل کردی؟ هورا هورا درست نوشتم
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammadali1990 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ)far.z.ad1 نوشته شده توسط: که هرچی سریعتر شروع کنیم، اعتمادبنفسمون بیشتر میشه. زیادم عجله نکن درمورد سوالایی هم که پرسیدی یه سرچ بزنی تو تالار خودت متوجه میشی کامل |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - parinaz_st70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ)itsgu88 نوشته شده توسط: سئوال اول گسسته رو هم حل کردی؟ منم همین گزینه رو انتخاب کردم . باحال و بی ربط بود . منطق میطلبید البته .... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: من چون گسسته نخونده بودم گفتم یه وقت میزنم خدانکرده غلط درمیاد بیخیال شدم :/ نکنه آسون بوده؟ :/ آخه شما که دانشگاه تهران رفتین یه چیزی بگین:/ آیا ما گناه نداریم؟بنظر شما آیا بازی با سرنوشت جوانان کار خوبی است؟آیا ریختن آشغال در جنگل کار خوبی است؟کار خوبی نیست!نیست! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بچه های پارسال یه ذره بیاید روحیه بدید تلف شدم دست شما درد نکنه ![]() امسالیا هم همه بیاید بگید ببینیم فقط ما داغون دادیم امتحانمونو یا همه! البته نه که سوالها رو بگیدا نه!
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - parinaz_st70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)m_parsa11 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط: سلام سوالای آی تی چند تا بود؟ من یادم رفت تعداشون رو! من زدم اون گزینه ای که میگفت تو انجمنی حافظه کمتری برای تگ داریم تا انجمنی کامل . با این توجیه که تو فول انجمنی اصن بیت برا ست نداریم و همش میشه واسه تگ . |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - frZne - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ
چرا انقد روحیه ها داغونه؟ یعنی قراره دروس مشترک کامپیوتر هم سخت باشه؟ من رو مشترک خیلی سرمایه گذاری کردم هیییییییییییییی وااااااااااییییییییییییی |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammadali1990 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: آیا ما گناه نداریم؟بنظر شما آیا بازی با سرنوشت جوانان کار خوبی است؟آیا ریختن آشغال در جنگل کار خوبی است؟کار خوبی نیست!نیست! تا بوده همین بوده کنکور ذاتش نامرده البته نگران نباش میدونی من تا قبل اعلام نتایج مطمئن بودم رتبم بالای ۵۰۰ ۶۰۰ اه... |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sand - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ
بچه ها زبانش چه قدر راحت بود سیستم عامل اگر وقتمو رو حفظی ها میذاشتیم بهتر نتیجه میگرفتم.باورم نمیشه اصلا مسئله از حافظه و.. نیومده بود. پایگاه خیلی عجیب قریب بود هوش بدنبود در کل به نظرم خیلی کنکور سختی نبود ولی شبیه کنکور های قبل نبود. مدیریت تا ۵۰ درصد و بازدن تستای چند سال اخیر میشد جواب داد. معماری اصلا نرسیدم داده و طراحی سخت نبودن ولی فکر کردن میخواست. مهندسی نرم هم به نظرم سخت بود |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammadali1990 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: بچه ها زبانش چه قدر راحت بود این توصیفات شما شبیه کنکور پارسال بود با این تفاوت که نرم افزار پارسال راحت بود |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
حیف آی تی نرفتیم! وگرنه اونجا هم ۱ رقمی میشدیم!(حالا تو مهندسی تو بچسب آی تی پیش کشت) |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mohammad-A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
در کل ما زحمت خودمون رو کشیدیم. کنکور همینه یکی ممکنه نتیجهی زحماتش رو اونطوری که خودش میخواد نبینه. کس دیگری هم ممکنه برعکس باشه. بهتره به خدا توکل کنیم و این دو-سه ماه تا آمدن نتیجه رو خوش باشیم. حتی بعد از اون هم همینطور. من تو این ۲-۳ سال که درگیر کنکور بودم با همهی وجودم حس کردم که زندگی فقط کنکور و ارشد و درس و شریف و... نیست. مطمئن باشید و مطمئن باشیم که با فکر کردن ما به سوالات هیچ چیزی عوض نمیشه من خودم یکی از سؤالات سادهی سیستم عامل رو غلط زدم... ایرادی نداره. گذشت دیگه الآن بنشینم حرص بخورم چیزی درست میشه؟ پ.ن: ممکنه بگید که اعتراض میزنیم ترتیب اثر میدن. اما من به شما میگم، مطمئن باشید که اثر اعتراض شما توی تغییر کلیدها کم هستش. من خودم سال پیش برای ۲ سؤال سیستم عامل اعتراض فرستادم خوشبختانه نظر دکتر حقیقت هم همین بود، اما ترتیب اثر ندادند. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ)frZne نوشته شده توسط: چرا انقد روحیه ها داغونه؟ نه نگران نباشین. اگه با حرفام باعث استرس دوستان شدم شرمنده نیاز به تخلیه داشتم ببخشید ناراحت بودم نارحتتون کردم شرمنده ها ![]() ![]() فقط میتونم بگم استرس نداشته باشید.من خودمم فردا میخوام کامپیوترو بدم. استرس نداشته باشین که بتونین فکر کنین.اگه سوالا سخت هم باشه مث امروز نصفش سخته نصفش آسون که بشه ج داد. من قبل امتحان بنظرم اومد که سوالای آسون بدن.ولی نه در حد سیستم
|