ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - asal71 - 27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:با من تماس گرفتن.رفتم نمایندگی شهرمون.اونجا میگن که به ما چیزی نگفتن(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ)osprey نوشته شده توسط: هنوز میشه ثبت نام گروهی کرد و تخفیف گرفت ؟سلام دوستان.اگه احیانا کسی دیگه از بچه ها مونده که میخواد ثبت نام گروهی ۳۰ درصد تخفیف بکنه مشخصاتتون رو به فرمت زیر به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۵۰۱۶ ارسال کنید : من چکار کنم الان؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - abbas1368 - 27 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط:سلام میتونید یه زنگ بزنید موسسه تهران باخانم علمدار صحبت کنید وبهش این موضوع را بگید؟(27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:با من تماس گرفتن.رفتم نمایندگی شهرمون.اونجا میگن که به ما چیزی نگفتن(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ)osprey نوشته شده توسط: هنوز میشه ثبت نام گروهی کرد و تخفیف گرفت ؟سلام دوستان.اگه احیانا کسی دیگه از بچه ها مونده که میخواد ثبت نام گروهی ۳۰ درصد تخفیف بکنه مشخصاتتون رو به فرمت زیر به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۵۰۱۶ ارسال کنید : |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - asal71 - 27 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:امروز با شماره۸۴۳۸۸ تماس گرفتم.گفتن که با نمایندگی شهرمون تماس میگیرن.فعلا منتظرم(27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط:سلام میتونید یه زنگ بزنید موسسه تهران باخانم علمدار صحبت کنید وبهش این موضوع را بگید؟(27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:با من تماس گرفتن.رفتم نمایندگی شهرمون.اونجا میگن که به ما چیزی نگفتن(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ)osprey نوشته شده توسط: هنوز میشه ثبت نام گروهی کرد و تخفیف گرفت ؟سلام دوستان.اگه احیانا کسی دیگه از بچه ها مونده که میخواد ثبت نام گروهی ۳۰ درصد تخفیف بکنه مشخصاتتون رو به فرمت زیر به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۵۰۱۶ ارسال کنید : انقدر بد قولی کردن مسئولین که دارم پشیمون میشم برم پارسه.دارم کم کم این تصمیم رو میگیرم که برم سنجش |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - raeika - 27 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:امروز با شماره۸۴۳۸۸ تماس گرفتم.گفتن که با نمایندگی شهرمون تماس میگیرن.فعلا منتظرم(27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط: دقیقا فوق العاده بی نظمن میترسم شرکت کنم خون به دلم کنن برا ازموناسلام میتونید یه زنگ بزنید موسسه تهران باخانم علمدار صحبت کنید وبهش این موضوع را بگید؟ |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - com-eng - 04 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ
سلام دوستان از کسانی که به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۵۰۱۶ پیامک دادند با کسی تماس گرفته شده ؟ |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - mamadoo - 04 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ
هفته قبل پیامک فرستادم ولی هنوز تماسی گرفته نشده باهام. |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - mhgg - 05 آبان ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ
سلام باز هم فرصت برای استفاده از تخفیف برای ثبت نام پارسه وجود داره؟ با تشکر |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - snskn - 05 آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ
سلام من ۲۵ مهر رفتم ثبت نام کردم.امروز بهم زنگ زدن که نمیتونی ۳۰٪ تخفیف بگیری :\. اسمم هم توی لیست ۷۳ نفره بود :\ اما گفتن که اسمم نیست توی لیست |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - mohammad_1m22 - 07 آبان ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ
سلام امکانش هست اسم من هم به لیست اضافه بشه؟ این ثبت نام مخصوص بچه های شیرازه؟ تشکر (۰۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: سلام دوستان |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - ~FatemE~ - 07 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: سلام دوستان من پیامک زدم ولی هنوز هیچ خبری از تماس نیست. کجا می تونم بررسی کنم که به کجا رسیده. میشه شماره خانم مسئولش رو لطف کنید؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - hoshang1 - 11 آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط: سلام دوستان.اگه احیانا کسی دیگه از بچه ها مونده که میخواد ثبت نام گروهی ۳۰ درصد تخفیف بکنه مشخصاتتون رو به فرمت زیر به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۵۰۱۶ ارسال کنید :پایین تبلیغ ۵۰ درصد تخفیفه بعد همین بالاش زده ۳۰درصد بریم اونجا قبل ثبتنام لابد میشه ۲۰درصد بعدش میشه ۱۰درصد... |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - edfghu - 03 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۵۳ ب.ظ
سلام. برای ثبت نام گروهی مدرسان آزمون ۹۵_۹۶ با این ایمیل مکاتبه کنید. mirshafieimohsen@gmail.com برای سایر استان ها mirshafieimohsen2@gmail.com برای مازندران ۳آبان ۹۵ |