تالار گفتمان مانشت
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - asal71 - 27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:  
(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ)osprey نوشته شده توسط:  هنوز میشه ثبت نام گروهی کرد و تخفیف گرفت ؟
سلام دوستان.اگه احیانا کسی دیگه از بچه ها مونده که میخواد ثبت نام گروهی ۳۰ درصد تخفیف بکنه مشخصاتتون رو به فرمت زیر به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۵۰۱۶ ارسال کنید :
( نام - نام خانوادگی - شماره ملی - نام دانشگاه - رشته - مقطع مورد نظر - مانشت )
اگه احیانا از دوستاتون هم کسی دیگه هست که میخواد ثبت نام گروهی کنه و مانشتی نسیت به همین سامانه پیام بده با ۲۵ درصد تخفیف لحاظ میشه.
تا آخر هفته آینده برا ثبت نام حضوری باهاتون تماس میگیرن
با من تماس گرفتن.رفتم نمایندگی شهرمون.اونجا میگن که به ما چیزی نگفتن
من چکار کنم الان؟

RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - abbas1368 - 27 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط:  
(27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:  
(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ)osprey نوشته شده توسط:  هنوز میشه ثبت نام گروهی کرد و تخفیف گرفت ؟
سلام دوستان.اگه احیانا کسی دیگه از بچه ها مونده که میخواد ثبت نام گروهی ۳۰ درصد تخفیف بکنه مشخصاتتون رو به فرمت زیر به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۵۰۱۶ ارسال کنید :
اگه احیانا از دوستاتون هم کسی دیگه هست که میخواد ثبت نام گروهی کنه و مانشتی نسیت به همین سامانه پیام بده با ۲۵ درصد تخفیف لحاظ میشه.
من چکار کنم الان؟
سلام میتونید یه زنگ بزنید موسسه تهران باخانم علمدار صحبت کنید وبهش این موضوع را بگید؟

ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - asal71 - 27 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:  
(27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط:  
(27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:  
من چکار کنم الان؟
سلام میتونید یه زنگ بزنید موسسه تهران باخانم علمدار صحبت کنید وبهش این موضوع را بگید؟
امروز با شماره۸۴۳۸۸ تماس گرفتم.گفتن که با نمایندگی شهرمون تماس میگیرن.فعلا منتظرم
انقدر بد قولی کردن مسئولین که دارم پشیمون میشم برم پارسه.دارم کم کم این تصمیم رو میگیرم که برم سنجش

RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - raeika - 27 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ

(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط:  
(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:  
(27 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)asal71 نوشته شده توسط:  دقیقا فوق العاده بی نظمن میترسم شرکت کنم خون به دلم کنن برا ازمونا
مدرسان خوبه منتها همین بی نظمیا رو داشت البته در مقای با پارسه به نظرم مدرسان عالیه
(۲۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ب.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط:  
من چکار کنم الان؟
امروز با شماره۸۴۳۸۸ تماس گرفتم.گفتن که با نمایندگی شهرمون تماس میگیرن.فعلا منتظرم
انقدر بد قولی کردن مسئولین که دارم پشیمون میشم برم پارسه.دارم کم کم این تصمیم رو میگیرم که برم سنجش

ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - com-eng - 04 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ

سلام دوستان
از کسانی که به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۵۰۱۶ پیامک دادند با کسی تماس گرفته شده ؟

ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - mamadoo - 04 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ

هفته قبل پیامک فرستادم ولی هنوز تماسی گرفته نشده باهام.

RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - mhgg - 05 آبان ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ

سلام
باز هم فرصت برای استفاده از تخفیف برای ثبت نام پارسه وجود داره؟
با تشکر

RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - snskn - 05 آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ

سلام
من ۲۵ مهر رفتم ثبت نام کردم.امروز بهم زنگ زدن که نمیتونی ۳۰٪ تخفیف بگیری :\. اسمم هم توی لیست ۷۳ نفره بود :\ اما گفتن که اسمم نیست توی لیست

RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - mohammad_1m22 - 07 آبان ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ

سلام
امکانش هست اسم من هم به لیست اضافه بشه؟ این ثبت نام مخصوص بچه های شیرازه؟
(۰۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط:  سلام دوستان
کسانی که برای ثبتنام به سامانه پیامکی پیامک زده بودند، اسامیشون امروز به خانم علمدار تحویل داده شد .

انگار با ثبتنام شهرستانی ها مشکل دارن ولی اسامی دوستان شهرستانی هم تحویلشون داده شد.
احتمالاً همین یکی دو روز تماس بگیرند باهاتون

RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - ~FatemE~ - 07 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ب.ظ

(۰۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط:  سلام دوستان
کسانی که برای ثبتنام به سامانه پیامکی پیامک زده بودند، اسامیشون امروز به خانم علمدار تحویل داده شد .

انگار با ثبتنام شهرستانی ها مشکل دارن ولی اسامی دوستان شهرستانی هم تحویلشون داده شد.
احتمالاً همین یکی دو روز تماس بگیرند باهاتون

من پیامک زدم ولی هنوز هیچ خبری از تماس نیست. کجا می تونم بررسی کنم که به کجا رسیده. میشه شماره خانم مسئولش رو لطف کنید؟

RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - hoshang1 - 11 آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۳ ب.ظ

(۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mahatasa نوشته شده توسط:  سلام دوستان.اگه احیانا کسی دیگه از بچه ها مونده که میخواد ثبت نام گروهی ۳۰ درصد تخفیف بکنه مشخصاتتون رو به فرمت زیر به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۵۰۱۶ ارسال کنید :
پایین تبلیغ ۵۰ درصد تخفیفه بعد همین بالاش زده ۳۰درصد بریم اونجا قبل ثبتنام لابد میشه ۲۰درصد بعدش میشه ۱۰درصد...

RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - edfghu - 03 آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۵۳ ب.ظ

سلام.
برای ثبت نام گروهی مدرسان آزمون ۹۵_۹۶ با این ایمیل مکاتبه کنید.
mirshafieimohsen@gmail.com برای سایر استان ها
mirshafieimohsen2@gmail.com برای مازندران
۳آبان ۹۵