یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - jparisa - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ)zoltrix_66 نوشته شده توسط:من نخونده بودم ۲تا درست ۱ غلط اونم بی دقتی محض(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: بچه ها شما چند تا سیستم زدین؟۴ تا درست یدونه غلط شما چی؟ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - abji22 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
مهندسین عزیز کتاباتون اول به من نشون میدید هرکدومو خواستم میخرم بعد بقیشو اجازه میدم به بقیه بفروشید باسپاس دینگ دینگ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sand - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
بچه ها کجای سایت مدرسان حل کنکور ۹۳ رو گذاشته؟ من پیدانکردم. فقط سیستم عامل و زبان پارسه رو دیدم. |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - jparisa - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: مهندسین عزیز کتاباتون اول به من نشون میدید هرکدومو خواستم میخرم بعد بقیشو اجازه میدم به بقیه بفروشیدیه استراحت بکنیم بعد نتیجه شروع کنیم خودمم پایتم چه عجله ای داری! حالا شاید زد و قبول شدی |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zoltrix_66 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: مهندسین عزیز کتاباتون اول به من نشون میدید هرکدومو خواستم میخرم بعد بقیشو اجازه میدم به بقیه بفروشیدآبجی از این حرفا نزن.ایشالله هممون قبولیم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mhd3 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)sand نوشته شده توسط: بچه ها کجای سایت مدرسان حل کنکور ۹۳ رو گذاشته؟ من پیدانکردم. فقط سیستم عامل و زبان پارسه رو دیدم. بچه ها به جوابای مدرسان اصلا اعتماد نکنید. من ده سال کنکورشو خریدم ولی پشیمون کردم. بسکه غلط جواب داده بود... |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zoltrix_66 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: امید الکی چرا داداش!داداش نه آبجی |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mehrdad7soft - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
کلا مثل اینکه بچههای فناوری همه بعد کنکور نیست نابود شدن قلتک کنکور همرو له کرد منم که گفتم تا خدمت ۵ روز استراحت میکنم دیدم بابا تنهاست الان داریم بهش کمک میکنیم همچنین فردین هستم من راستی من موقع ازمون کامپیوتر همچین ریلکس تست هارو میزدم که طبق گفتههای قبلی من اصلا داخل ای تی گسسته نمیزنم یا فقط گراف میزنم ۴تا گسسته زدم فکر کنم اونجا میهمانان عزیز کامپیوتری چرا سیستم شما ۴تا سوال هست آدم این همه کتاب به این حجیمی میخونه فقط ۴تا ؟ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mhd3 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: امید الکی چرا داداش! این قلبه چی میگه دیگه؟؟ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - abji22 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
والا بعیدم نیست ولی من تهران میخوام که ین ی خورده بعیده حالا نتایج ک اومد یا مصاحبمو میخونید(عمرا)یا خریدار کتابهای شما عزیزان خواهم بود(شبکه راس،پایگاه مدرسان،۱۱۰۰زبان،و قدسی عزیییییییییز،) |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - abji22 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ
بچه ها ندا عقدشه که سرو کلش پیدا نیست؟هیچکسو دعوت نکرد؟ای نامردو |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: میهمانان عزیز کامپیوتری چرا سیستم شما ۴تا سوال هست آدم این همه کتاب به این حجیمی میخونه فقط ۴تا ؟ تازه شما امسالو دیدی که ۴تا سوال سالم دادن... چند سال اخیر ۴تا سوال میدادن ۲تا ۳تاش تلفات بود و غلط بود! یعنی فکر کن اون سیستم عامل عمو حقیقت رو ملت می خوندن برای ۱ سوال! یه همچین رقابتیه تو کامپیوتر! |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zoltrix_66 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: بچه ها ندا عقدشه که سرو کلش پیدا نیست؟هیچکسو دعوت نکرد؟ای نامردواتفاقا منم داشتم دنبالش میگشتم.خبری ازش نیست |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mhd3 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: امید الکی چرا داداش! آهااااااااااااااا من فکر کردم چون احتمال داده بودید شاید قبول نشید و این رو پذیرفته بودید برای خودتون قلب گذاشتید!! :دی |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: من گم بشم، هیکچی دنبالم نمیگره Big GrinTongue یه همچین داوطلبیم من! Big Grin با این اوضاعی که تو ای تی داری بچه های اینجا فک کنم خوشحال بشن |