![]() |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ق.ظ)m_f123456 نوشته شده توسط: فکر کنم این عذاب الهی است برای کسی که خوب درس نخوند (خودم) باشد تا عبرت دیگران باشد خوشم میاد تو این شرایطم حس طنزتو داری . |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - m_f123456 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ)happyfeat نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط:منم دقیقا سرنوشت شما رو دارم . ۳ ن فر با آخرین نفر تو قزوین فاصله دارم(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ)byb نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ق.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط: نه عزیز قبول نشدم . رتبم ۲۶ شده و آخرین نفر ۲۳ بود . شانس رو می بینی !!! ولی باز هم خدا رو شاکرمکجا زده بودین؟؟؟ قزوین چه گرایشی زدین؟اگه این مرکز آزمون سکتم نداد مینینمتون |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط:من جای شما بودم از همون روزی که کلاس ها شروع شد می رفتم سر کلاس تا از درس ها عقب نمونم(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ)byb نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ق.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط: نه عزیز قبول نشدم . رتبم ۲۶ شده و آخرین نفر ۲۳ بود . شانس رو می بینی !!! ولی باز هم خدا رو شاکرمکجا زده بودین؟؟؟ |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - happyfeat - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ)m_f123456 نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ)happyfeat نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط:منم دقیقا سرنوشت شما رو دارم . ۳ ن فر با آخرین نفر تو قزوین فاصله دارم(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ)byb نوشته شده توسط: کجا زده بودین؟؟؟ هوش مصنوعی. اینا به خدا میکشنمون آخرسر |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mohsen66 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ب.ظ
کاش کلاس ها نیمه دوم شروع میشد اونوقت خودمو مجبور می کردم برا دولتی بخونم ![]() |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - m_f123456 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:چه کا کنم دیگه من این وسط از همه بدبخت ترم از dalhouse پزیرش داشتم می گرفتم کلاس زبان داشتم می رفتم که دیدم یه شبه گدا شدم .....دیگه گفتم از اول شروع کنم یه رندگی جدید را و مثل بدبخت ها منتظر این مرکز آزمون(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ق.ظ)m_f123456 نوشته شده توسط: فکر کنم این عذاب الهی است برای کسی که خوب درس نخوند (خودم) باشد تا عبرت دیگران باشد ![]() |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - samin66 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ب.ظ
سلام من در نرم افزار رتبم ۲۳۲ شده به نظر شما در پردیس علوم تحقیقات همدان قبول شدم تو رو خدا یکی جواب بده امید هست اصلا قبول بشم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mehrhanieh - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ب.ظ
باز خوبه اینجا هست ... میبینی تو این شرایط تنها نیستی |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Nimak2 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ب.ظ)samin66 نوشته شده توسط: سلام من در نرم افزار رتبم ۲۳۲ شده به نظر شما در پردیس علوم تحقیقات همدان قبول شدم تو رو خدا یکی جواب بده امید هست اصلا قبول بشم رتبه خیلی مهم نیست... اولا انتخاب اولتون کجا زدین؟ ترازتون چنده؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - m2m3m92 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ
بچه ها من با مرکز آزمون خکین الان تماس گرفتم طرف در نهایت پرویی گفت آخر هفته منم گفتم واقعا براتون متایفم که یه اطلاع رسانی نمی کنید اونم هی بله بله می کرد واقعا مسخره ترین حالت ممکن بود اگر میشه شماها هم تماس بگیرید اقلا بگید اطلاع رسانی کنند |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ب.ظ)samin66 نوشته شده توسط: سلام من در نرم افزار رتبم ۲۳۲ شده به نظر شما در پردیس علوم تحقیقات همدان قبول شدم تو رو خدا یکی جواب بده امید هست اصلا قبول بشم کارنام تو بزار؟؟؟؟؟؟ |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - F_Arshad - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط:من جای شما بودم از همون روزی که کلاس ها شروع شد می رفتم سر کلاس تا از درس ها عقب نمونم(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ)byb نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ق.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط: نه عزیز قبول نشدم . رتبم ۲۶ شده و آخرین نفر ۲۳ بود . شانس رو می بینی !!! ولی باز هم خدا رو شاکرمکجا زده بودین؟؟؟ من از الان تو فکر اینم که چطور میشه کلاسها رو پیچوند ![]() |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mehrhanieh - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ب.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط:من جای شما بودم از همون روزی که کلاس ها شروع شد می رفتم سر کلاس تا از درس ها عقب نمونم(15 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ)byb نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ق.ظ)F_Arshad نوشته شده توسط: نه عزیز قبول نشدم . رتبم ۲۶ شده و آخرین نفر ۲۳ بود . شانس رو می بینی !!! ولی باز هم خدا رو شاکرمکجا زده بودین؟؟؟ ![]() |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - byb - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ)mehrhanieh نوشته شده توسط:چه رشته و چه شهری زده بودی؟؟؟ اگه فاصله ات نه کم باشه نه زیاد دیگه بدتره..من با آخرین نفر ۱۸ تا فاصله دارم همش فکر میکنم چند نفر میگیرن؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - *Najmeh* - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ)byb نوشته شده توسط: چه رشته و چه شهری زده بودی؟؟؟دقیقا مشکل منم مثل شماست همه استرسم مال اینه نمیدونم چند نفر میگیرن |