|
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - نسخهی قابل چاپ |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - SarahRad - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ
این درسته؟ (a+b)(a+b)(a+b)*(a+b)(a+b) |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ
[tex]0*(1 00 )*1*0*[/tex] ۱۷: درسته فکر کنم. |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ
دوستان عزیز اگه میشه راهنمایی بخواهید. حل کامل را خودتون انجام بدین بهتره. |
RE: جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Jooybari - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط: سوال ۱۷ قسمت و رو میشه حل کنید؟ عبارت منظم تمام رشته هایی که زیر رشته ۱۰۱ ندارند: [tex]0^*(000^* 1)^*0^*[/tex] |
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - ماه بانو - ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: [tex]0*(1 00 )*1*0*[/tex]چجوری استدلال کنیم اینارو؟ فقط با تمرین میشه راه افتاد؟ |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - SarahRad - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ
سوال : اگر بخوایم یه عبارت منظم رو به گرامر تبدیل کنیم و توی گرامر تبدیل شده لاندا باشه یعنی اشتباه هست و گرامری که تبدیل کردیم منظم نیست؟ |
RE: جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط:بله دیگه . باید استدالالتون درست باشه و عادت کنید به استدلال. البته جوابهای مختلفی میتونه داشته باشه.(17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: [tex]0*(1 00 )*1*0*[/tex]چجوری استدلال کنیم اینارو؟ |
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - ماه بانو - ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:نقل قول: سوال ۱۷ قسمت و رو میشه حل کنید؟عبارت منظم تمام رشته هایی که زیر رشته ۱۰۱ ندارند: الان این ۱۰۱۱ رو نمیده که ؟ میده؟ |
RE: جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: سوال : اگر بخوایم یه عبارت منظم رو به گرامر تبدیل کنیم و توی گرامر تبدیل شده لاندا باشه یعنی اشتباه هست و گرامری که تبدیل کردیم منظم نیست؟متوجه نشدم. وجود لاندا را نمیشه دلیلی بر نامنظم بودن دانست. |
RE: جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - SarahRad - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: سوال : اگر بخوایم یه عبارت منظم رو به گرامر تبدیل کنیم و توی گرامر تبدیل شده لاندا باشه یعنی اشتباه هست و گرامری که تبدیل کردیم منظم نیست؟متوجه نشدم. وجود لاندا را نمیشه دلیلی بر نامنظم بودن دانست. پس در چه صورت بعد از تبدیل باید مطمین بود که گرامری که بدست میاریم حتما منظم. اصلا ممکن هست نباشه؟ |
RE: جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط: سلام یه سوال مگه قرار نشد نظریه ۲ هفته ای یه فصل باشه؟!اینجوری که چهار پنج ماه طول میکشه. بهتره همان هفته ای یه فصل باشه.حالا اگه نخوندین این هفته جبران کنید. |
RE: جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط:اگه گرامرتون خطی از چپ یا راست باشه منظمه دیگه.(17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: سوال : اگر بخوایم یه عبارت منظم رو به گرامر تبدیل کنیم و توی گرامر تبدیل شده لاندا باشه یعنی اشتباه هست و گرامری که تبدیل کردیم منظم نیست؟متوجه نشدم. وجود لاندا را نمیشه دلیلی بر نامنظم بودن دانست. گرامر منظم حتما" خطی از راست یا از چپه. |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - ماه بانو - ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ ب.ظ
من چه کنم با این همه دقت سرشارممم !!!! چرا اینجوری دارم جوام میدم آخه :-S آره خب نباید بده ۱۰۰۱۱ چطور ؟ :-S |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - Fardad-A - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ب.ظ
اگه سوالی را میخواید از لینز راهنمایی بشید بپرسید اگه حل کامل میخواید خب باید حل کنیم و بعد براتون بذارم. ضمنا" از سوالات سری قبل هم اگه اشکالات در حد راهنمایی است بپرسید. البته چند تا سوال هم واسه تون از فصل ۳لینز داریم ،بصورت تست. اگه میخواید تا بذاریم . |
|
جلسه چهارم: فصل سوم کتاب لینز - SarahRad - 17 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۲ ب.ظ
برای فصل ۳ خیلی تمرین حل بشه. من هنوز تموم نکردم تمرینارو. میشه بعد از هفته دیگه یه جلسه راجع به کل عبارات منظم بذارید؟ |