سوالی از جبر رابطه ای - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: یه سوال ساده ولی خیلی مهم - bijibuji - 04 دى ۱۳۸۹ ۰۵:۳۶ ق.ظ
متن سوال خوانا نیست و بنابراین من اصلا مطمئن نیستم که دارم به این سوال پاسخ می دم یا یک سوال دیگه در گزینه سوم مثلا من مطمئن نیستم که اون پیوند طبیعیه یا نیم پیوند. از دید من پاسخ صحیح در گزینهها نیست اصلا. اما بین پاسخها گزینه ۱ از بقیه به جواب نزدیک تره. گزینه ۳ که اصلا شرط تتا نداره. من نمی دونم شما چطور می گید که می تونه درست باشه. گزینه ۱ هم ناقصه چون ممکنه شرط تتا به فیلدهایی از جدول b اعمال بشه. درصورتیکه پس از انجام عمل شبه الحاق (نیم پیوند) فیلدهای این جدول وجود ندارن. من کتاب آقای مقسمی که شما رفرنس دادید رو هم گشتم و همچین سوالی پیدا نکردم. موفق باشید. ============================================================ یه توصیه: اگر می خواید سوال مطرح کنید و به نرم افزار Microsoft Word دسترسی دارید می تونید در سه سوت این فرمولها رو بنویسید. برای این کار به برگه Insert برید و روی دکمه Equation کلیک کنید. بعد، از صفحه با دکمه Prt Scr روی کیبورد تون عکس بگیرید و اینجا بذارید. [attachment=209] وقت بیشتری به نسبت نوشتن و اسکن کردن ازتون نمیگیره و در عوض واضح تره و کمک می کنه زودتر پاسخ تون رو بگیرید. |