![]() |
مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - ghaderiyaser - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: منم تبریک میگمممنون دوست خوبم. منتظر رتبه خوبت هستم. (۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: تبریک می گمبسیار ممنون و متشکر. برات آرزوی موفقیت دارم. (۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: بهتون تبریک می گم واینکه تونستید با اینکه دانشجوی ای تی بودید بیایید واز پ درسهای ریاضی و مدار وووو بر امدید واقعا جای تبریک دارهمرسی متشکر. من مدار دوران کارشناسی رفتم سرکلاس برقی ها ولی چون وقت گیر بود بیخیالش شدم. اما ریاضی رو کلا دوست دارم. |
مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - white bird - 01 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
مرسی. مصاحبه عالی بود همیشه موفق باشید |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - ghaderiyaser - 01 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: مرسی. مصاحبه عالی بودممنون. شماهم همینطور |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - taktaz - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ق.ظ
شما کمتر کسی بودید که من دیدم کتاب هوش مقسمی را خونده میخواستم نظرت را درباره این کتاب بگی |
مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - ghaderiyaser - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ
متنش تعریفی نداشت ولی سوالارو خوب حل کرده بود. در کل بدک نبود. |
مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - mehrdad372 - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
ایول به بچه های درس خون سنندج بهتون افتخار میکنم هیوا دارم موفق و پیروز بن |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - ghaderiyaser - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط: ایول به بچه های درس خون سنندجخواهش میکنم. بزانم چی اکه ی امسال |
مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - anita_66 - 13 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
امیدوارم همیشه موفق باشی |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - ghaderiyaser - 13 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۱۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ)anita_66 نوشته شده توسط: امیدوارم همیشه موفق باشیمرسی .ممنون |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - masoudbg - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
سلام یاسر جان به نوبه خودم تبریک می گم اگه وقت کردی بیا شهید بهشتی پیش ما هم یا اگه نتونستی بیا دادگستری پاوه اونجا کار می کنم ما کاردانی با هم ، هم اتاقی بودیم. |
RE: مصاحبه با رتبه ۱۰۲ هوش - ghaderiyaser - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)masoudbg نوشته شده توسط: سلام یاسر جان به نوبه خودم تبریک می گمسلام. مرسی ممنون |