آدابی غذا خوردن توی مهمونیا ومراسمات اصوانیا - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: آدابی غذا خوردن توی مهمونیا ومراسمات اصوانیا - fahimehazimi - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:ای ها....کلا کسی تو اصفهان نمیگم من شهرضائی ها رو دوست دارم نهایت میگه لهجه اشونو دوست دارم....هاها(23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:من شهرضایی نیستم ولی شهرضایی ها را دوست دارم . را نِمبَری ؟(23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: اون دیکشنری شهرضایی رو بذارید باید جالب باشه ! ای هَه |
RE: آدابی غذا خوردن توی مهمونیا ومراسمات اصوانیا - ali - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: اون دیکشنری شهرضایی رو بذارید باید جالب باشه ! ای هَه حواستون باشه ها من اینجا شهرضایی هستما (۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:عزیز چی ،مهر میام امیرکبیر ور دلد اونجا هرچی خواستی لهجه نشوند میدم.(23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:من شهرضایی نیستم ولی شهرضایی ها را دوست دارم . را نِمبَری ؟(23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: اون دیکشنری شهرضایی رو بذارید باید جالب باشه ! ای هَه |
آدابی غذا خوردن توی مهمونیا ومراسمات اصوانیا - parsaNA - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ
هر چی نیمیخام هوچی بوگم ، نیمذارن کا ! ali جان ، شوما باغ ما اومِدِی تا لا ؟ منو نترسونینا ، من خودُم شهرضاییا را می ترسونم ملتفت شدی ؟ ولی بی شوخی اومدی امیرکبیر حتما خبر بده ببینیمت ، اینجا یه اکیپ شهرضایی درست کردیم ، کر کر خندس |
RE: آدابی غذا خوردن توی مهمونیا ومراسمات اصوانیا - ali - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: هر چی نیمیخام هوچی بوگم ، نیمذارن کا ! ای ول بریم چاقا؟ |
RE: آدابی غذا خوردن توی مهمونیا ومراسمات اصوانیا - parsaNA - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:(24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: هر چی نیمیخام هوچی بوگم ، نیمذارن کا ! عزیز چی ، دیگه تابلوش نکن ، حالا وختی اومِدی امیرکبیر صحراچاقا رم نشونت میدم ، یدونه مصنوعی شو درست کردیم |
RE: آدابی غذا خوردن توی مهمونیا ومراسمات اصوانیا - ali - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:(24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: هر چی نیمیخام هوچی بوگم ، نیمذارن کا ! جونی خُودُود یکی دَرِِه بت آمار می دَد،تو شهرضایی نیستی یه شهرضایی اصیل نمگه دود از کنده بلند میشه میگه دود از کند وَخ میسه. |