|
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - nomad:D - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ)naderx نوشته شده توسط:(19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: دوستان! من کارشناسی نرم بودم ولی برای ارشد معماری شرکت میکنم و به سخت خیلی بیشتر از نرم علاقه دارم.
|
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - انرژی مثبت - ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ)naderx نوشته شده توسط: سلاماینجا که بچه های تمامی گرایش های لیسانس اعم از سخت و نرم و .. باید یکی از درسای verilog یا vhdl رو پاس کنن تا اونجایی که من میدونم و واسه بچه هایی که ارشد معماری می خونن اگه تو کارشناسی نگذرونده باشن باید به عنوان جبرانی پاس کنن
|
RE: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش معماری - naderx - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ)naderx نوشته شده توسط: سلاماینجا که بچه های تمامی گرایش های لیسانس اعم از سخت و نرم و .. باید یکی از درسای verilog یا vhdl رو پاس کنن تا اونجایی که من میدونم و واسه بچه هایی که ارشد معماری می خونن اگه تو کارشناسی نگذرونده باشن باید به عنوان جبرانی پاس کنن تو دانشگاه ما استاد مدار منطقی و معماریمون هم بلد نبود چه برسه به نرم افزاری ها ! من عاشق نرم افزار pspice و proteus هستم. |
|
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش نرم افزار - danesh - 15 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
یادگیری کدام زبان برنامه نویسی برای ادامه در گرایش نرم افزار لارم هست ؟ برای کسی که هیچی نمی دونه چطور؟ |