تالار گفتمان مانشت
شیوه طراحان کنکور - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
شیوه طراحان کنکور - javadjj - 29 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ ق.ظ

در جواب این بحث باید بگم من هم کوچکترین اعتقادی به این بحث ندارم اما خوب یه چی بگم دوست من سال قبل بهم گفت رفتی دروس تخصصی معماری رو دوتا ب بزن دو تا ج جالبه پشت سر هم و متوالی منم اینکارو کردم جالبه شد ۵تا درست ۱۵ تا غلط درصدم شد ۰۰

RE: شیوه طراحان کنکور - ف.ش - ۲۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ب.ظ

(۲۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  دوستان این بحثها چیه که مطرح می کنید؟ از لحاظ آماری کاملاً طبیعیه که تعداد فراوانی توی هر گزینه برابر باشه چرا که به گزینه‌ها به صورت راندوم بین الف تا د تقسیم می شوند. انجام دادن این کار و آزمون اون ریسک بسیار بزرگی هست و من ۱۰۰ درصد مطمئن هستم که جواب نخواهد داد. توی فرصت باقی مانده بچسبید به درستون و این جور فکرها رو بریزید بیرون.
Shy

RE: شیوه طراحان کنکور - grayman - 29 آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۱۲ ب.ظ

(۲۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  دوستان این بحثها چیه که مطرح می کنید؟ از لحاظ آماری کاملاً طبیعیه که تعداد فراوانی توی هر گزینه برابر باشه چرا که به گزینه‌ها به صورت راندوم بین الف تا د تقسیم می شوند. انجام دادن این کار و آزمون اون ریسک بسیار بزرگی هست و من ۱۰۰ درصد مطمئن هستم که جواب نخواهد داد. توی فرصت باقی مانده بچسبید به درستون و این جور فکرها رو بریزید بیرون.

ممنون جناب admin من هم اگر دقت کنید گفتم که باید درس خوند و همچنین گفتم این مسئله فرضیه که آیا با مفروضات مسئله طرف می تونه گزینه د رو بزنه یا نه همین!

به afaght 1389 نخیر- منظورم اصلا شما نبودید. حالا اگر احساس می کنید که جبهه گرفتید دیگه احساس شما استBig Grin