![]() |
مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - ghaderiyaser - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ
موفق باشی دوست خوبم. ایشالا دکترا(البته فراتر از مرزها)!! |
RE: مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - mojtaba14405 - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: موفق باشی دوست خوبم. ایشالا دکترا(البته فراتر از مرزها)!! یاسر جان فکر کنم با این علی اقا هم دانشگاهی بشید. انشالا هردوتون موفق باشید |
RE: مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - ghaderiyaser - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط:جدی میگی مجتبی؟ چه سعادتی(24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: موفق باشی دوست خوبم. ایشالا دکترا(البته فراتر از مرزها)!! ![]() |
مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - white bird - 02 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ب.ظ
تبریک میگم. موفق باشید میشه بگید چند بار کنکور ارشد دادید؟ |
مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - هاتف - ۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: معماری: یوسفی ، یکمی مانو و ویس های دکتر اجلالی که هاتف عزیز زحمت آپلودش رو کشید من برای من همون روزهای پست کردن.مرسی، شما لطف دارید. |
RE: مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - saeedehs - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط:(15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: معماری: یوسفی ، یکمی مانو و ویس های دکتر اجلالی که هاتف عزیز زحمت آپلودش رو کشید من برای من همون روزهای پست کردن.مرسی، شما لطف دارید. سلام سیستم امسال سخت بود چطور ۱۰۰ زدید؟ چی خوندید که موثر بود؟ |
مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - ali - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ
۲ ping کرده بودم همون کتابها که تو مصاحبه گفته بودم. |
مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - ice*heart - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ
با عرض تبریک خدمت کاربر گرامی من ۲ سوال داشتم اونم اینه که نام دقیق کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت چیه؟ آخه ۲تا کتاب سیستم عامل داره!!! و سوال دیگه اینکه این موسوی (پوران) همون کتاب موسسه پوران پژوهش هستش؟ ممنون میشم اگه به این ۲ سوالم جواب بدین |
مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - ali - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت انتشارات پارسه . جلدش مشکی هست موسوی (پوران) همون کتاب موسسه پوران پژوهش هستش: آره همونه. |
RE: مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - ice*heart - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت انتشارات پارسه . جلدش مشکی هستممنونم |
مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - sadaf1 - 31 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ
اکثر بچه ها و من م۳ خودتیم اینه از مصاحبه لذت بردیم ![]() |
RE: مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - saeedehs - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ق.ظ
دو پینگ ؟ خب چرا دعوا دارید اخه منم سیستم عامل زیاد خوندم اما نتونستم جواب بدم به نظرم سوالا سبکش عوض شده بود من تو سیستم و معماری مشکل دارم اگه کسی راهنمایی داره بگه امسال ازهمین الان انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید |
مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - Mänu - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۶ ق.ظ
بهتون تبریک میگم.کتاب رانکوهی کدوم فصلاش حذفه؟؟احساس میکنم مطلب اضافی زیاد داره |
RE: مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - ali - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۶ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط: بهتون تبریک میگم.کتاب رانکوهی کدوم فصلاش حذفه؟؟احساس میکنم مطلب اضافی زیاد داره مهم این نیست که کجاش حذف هست مهم اینه که کجاشو بخونی ببین این فصل ها رو من از رو رانکوهی خوندم نمی دونم کدوم فصل هست اما فصلی که در مورد کلید اصلی و کاندید و ... میگه اونم خوب بود SQL جبر رابطه ای حساب رابطه ای ==> این حساب رابطه تو کنکور ۹۰ آی تی ازش سئوال آمده و و تو کنکورهای قبلی آی تی تا اونجای که من دیدم هیچ اثری ازش نبود به نظرم مباحثش هم سخت باشه یعنی کتابی که خوب گفته باشه من پیدا نکردم و کلا باش مشکل داشتم یه کتاب خوب واسه این قسمت پیدا کن. نرمال سازی من تا آخر قسمتی که BCNF رو میگه خوندم. بعدش هم مقسمی رو بخون. |
مصاحبه با رتبه ی ۱۵ تجارت و ۱۳ شبکه ارشد ۹۱ - MSZ - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: حساب رابطه ای ==> این حساب رابطه تو کنکور ۹۰ آی تی ازش سئوال آمده و و تو کنکورهای قبلی آی تی تا اونجای که من دیدم هیچ اثری ازش نبودسال ۸۶ تو آی تی ازش سوال اومده بوده. |