|
|
روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - daneshjo - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ
سلام دوستان من ساختمان و طراحی رو از رو پارسه می خونم !!!! البته فعلا دارم ساختمان رو می خونم .طراحی رو هنوز شروع نکردم!!! کتاب پارسه خوبن برا این درسها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - Parva - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
ساختمان داده پارسه جزو معدود کتاب های مفید پارسه هستش ولی در مورد طراحی الگوریتم اطلاعی ندارم. |
RE: روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - nmusavi - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط: سلام دوستانهر ۲تاش رو خوندم ساختمان داده متن درسش خوبه حل تستش عالی طراحی پارسه متن درسش اصلا خوب نیست ولی حل تستش عالی |
RE: روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - daneshjo - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: ساختمان داده پارسه جزو معدود کتاب های مفید پارسه هستش ولی در مورد طراحی الگوریتم اطلاعی ندارم. ممنون از راهنمایی شما (۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ)nmusavi نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط: سلام دوستانهر ۲تاش رو خوندم ساختمان داده متن درسش خوبه حل تستش عالی طراحی پارسه متن درسش اصلا خوب نیست ولی حل تستش عالی ممنون از راهنمایی شما به نظر تون طراحی قدسی چطوره ؟؟؟ دوستان طراحی دکتر قدسی حل تمرین نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - nmusavi - 16 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ)daneshjo نوشته شده توسط:دوستان بهترین روش برای یادگیری الگوریتم و تا حدود ۷۰% ساختمان داده خوندن کتاب clrs است من کتاب قدسی رو دارم clrs رو بخونین فکر کنم دو سه روز میشه کتاب دکتر قدسی رو خوند چون چیز خیلی زیادی نسبت به clrs نداره به غیر از چند تا مبحث . بد از خوندن این ۲ تا کتاب باید برید رو تمریناشون کار کنین باز هم اول clrs بد داده ساختارها و ..(12 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: ساختمان داده پارسه جزو معدود کتاب های مفید پارسه هستش ولی در مورد طراحی الگوریتم اطلاعی ندارم. کتاب دکتر قدسی حل تمرین نداره البته مثل اینکه یک کتاب دارن می دن بیرون به نام ۶۰۰ مسئله داده ساختارها و الگوریتم ها که فکر می کنم کتاب خوبی باشه. |
|
روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - m@hboobe - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ
واسه طراحی الگوریتم بین پوران و مقسمی نمیدونم کدوم بهتره؟! نسبت به زمانی دارم و دروسی که باید بخونم فکر نکنم بتونم هر دو رو مطالعه کنم واسه همین میخواستم بدونم کدوم بهتره؟! ممنون میشم کمک کنید |
RE: روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - nmusavi - 19 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: واسه طراحی الگوریتم بین پوران و مقسمی نمیدونم کدوم بهتره؟!من نه پوران رو خوندم نه مقسمی اگه می تونید حتما clrs رو بخونید ولی فکر میکنم پوران بهتر باشه چند تا از رتبه های خوب هم پوران رو خوندن. |
|
روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - dont9 - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ
طراحی الگوریتم انتشارات سپاهان ارشد میگن عالیه، نظر شما چیه؟ (۱۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: واسه طراحی الگوریتم بین پوران و مقسمی نمیدونم کدوم بهتره؟! مصاحبه رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی رو بخون! |
|
روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - white bird - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ
بچه ها بهترین کتاب تستی که تمام مطالب کنکور پوشش بده چیه؟ من خودم پوران دارم یعنی کافیه؟ وقتتم خیلی زیاد نیست بتونم مرجع بخونم میشه یه کتاب تست خوب و جزوه خوب معرفی کنید |
RE: روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - esi - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها بهترین کتاب تستی که تمام مطالب کنکور پوشش بده چیه؟واقعا حیفه واسه الگوریتم مرجع clrs رو نخونی و تویه سال های اخیر هم دقیقا از تمرینای این کتاب اومده بهترین و مطمئن ترین کتاب واسه الگوریتم فقط clrs هست و به تنهایی هم کفایت می کنه اما واسه مرور نکات مهم بهتره از یه کتاب کنکوری هم استفاده کنی مثل پوران یا پارسه از کتاب قدسی هم می تونید استفاده کنید اما تجربه من نشون میده هیچ کتابی جز clrs کامل نیست و حتما بخونیدش. |
RE: روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - white bird - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ)esi نوشته شده توسط:(24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها بهترین کتاب تستی که تمام مطالب کنکور پوشش بده چیه؟واقعا حیفه واسه الگوریتم مرجع clrs رو نخونی و تویه سال های اخیر هم دقیقا از تمرینای این کتاب اومده راستش من با خوندن کتاب مرجع خیلی مشکل دارم اولش از رو قدسی خوندم خیلی متوجه نشدم ولی الان پوران که میخونم خیلی بهتر میفهمم بعد چون کتاب مرجع فقط یه بار میشه خوند و دوباره دوره نمیشه خیلی مطالب مهم فراموش میکنم که با نخوندش خیلی برام فرقی نمیکنه مثلا شما clrs چطوری میخونید که مطالبش یادتون نره؟ |
RE: روش درست درس خواندن ازصفر(طراحی الگوریتم) - esi - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: راستش من با خوندن کتاب مرجع خیلی مشکل دارمالبته هر کس روش خاص خودشو داره، من بشخصه فصل به فصل می خوندم، اول فصل رو کاملا با دقت از رو مرجع می خوندم و همزمان نکاتشو بر می داشتم، بعد همون فصل رو از روی کتاب کنکور می خوندم و با نکات خودم چک می کردم ، رو نکات مهم تاکید می کردم و در اخر تست میزدم. |