تالار گفتمان مانشت
۱۲۶ نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
رتبه ۱۲۶ نرم افزار - maryami - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ

تبریک می گم آقای موج

آفرررررین و خسته هم نباشین

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - fatima1537 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ

تبریک میگم. رتبه خوبی آوردید . زحمت زیادی هم کشیده بودید . موفق باشید و انشاالله یه دانشگاه وخوب برید Smile

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - موج - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  منم تبریک می گم Smile . فردوسی رو اول زدین؟

تشکر از شما
فعلا نزدم تازه دیشب رسیدم خونه
میخوام جمعه یا شنبه که وقته وارد سیستم کنم ولی خوب توی ذهنم اینه فعلا (البته شاید شریف و امیر کبیر و تهران رو بالاش بزنم ولی الباقی دانشگاههای تهران فکر نمیکنم به دوری از شهر خودم بصرفه) . با این حال کمی دو دل هستم اگه نظری دارید بفرمایید؟

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط:  تبریک می گم آقای موج

آفرررررین و خسته هم نباشین
سلامت باشید
ممنون از شما و باقی دوستان

(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  خوشحالمون کردی Heart
داشتیم نگرانت میشدیم . خدمت خوش گذشت ؟
انشاالله موفق باشی
چه خوش گذشتنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile

(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط:  تبریک.........

(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط:  تبرییییییییکککککککککککک موج جان واقعا تبریکککککک

پارسال ۵۰۰ شده بودی درسته؟

اقا خیلی خوشحال شدیم بسیاررررررر

اقا دوباره منابعت و روش درس خوندنت که اصلاح کردی واسم می فرستی؟
پارسال نزدیک ۶۷۰ بودم
تشکر از محبتت
فعلا که مرخصیم کوتاه هست و کارام زیاد انشالله در اولین فرصت حتما منابعم رو لیست میکنم برات میفرستم

RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - ida_isp - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ

خیلی تبریک میگم خدارو شکر که نتیجه زحماتتون رو گرفتین

RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - Sunshine Off - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ

سلام.تبریک فراوان موفق باشید.شما لایق بهتراز اینها هم بودید.خیلی خوشحال شدیم.Smile

RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - navid-p - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  پارسال نزدیک ۶۷۰ بودم
تشکر از محبتت
فعلا که مرخصیم کوتاه هست و کارام زیاد انشالله در اولین فرصت حتما منابعم رو لیست میکنم برات میفرستم
تبریک میگم.لطفا منابعتون رو برای من هم بفرستید.

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - موج - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ)matina نوشته شده توسط:  خیلی تبریک میگم خدارو شکر که نتیجه زحماتتون رو گرفتین
سپاس
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ)matina نوشته شده توسط:  سلام.تبریک فراوان موفق باشید.شما لایق بهتراز اینها هم بودید.خیلی خوشحال شدیم
محبت دارید شما چه کار کردید اون اختلافی که گفتید بین اون چیزی که شده و اون چیزی که خودتون حساب کردید خیلی جدی هست ؟

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - Br2012 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ

سید تبریگ میگم ایشالا موفق باشی خیلی خوشحال شدم رتبتو دیدم

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - parsaNA - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ

تبریک منو هم بپذیر . بالاخره نتیجه زحمتتاتو گرفتی . به امید پیروزی های پس از این .

RE: رتبه ۱۲۶ نرم افزار - Mansoureh - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ

تبریک... خیلی هم تبریک... خیلی خیلی هم تبریک...!

به نظر من هم ۳ دانشگاه شریف، امیرکبیر و تهران رو اول بزن و بعد اگر خواستی انتخاب چهارمت رو فردوسی... آخه حیفه اگر بتونی و نری... از نظر دانشگاه، فکر کنم فردوسی با دانشگاه های دیگه در یک سطح باشه...

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - yaser_ilam_com - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ

تبریک میگم تازه دیدم خیلی خوشحال شدم
براتون در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت دارم

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - موج - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:  تبریک... خیلی هم تبریک... خیلی خیلی هم تبریک...!

به نظر من هم ۳ دانشگاه شریف، امیرکبیر و تهران رو اول بزن و بعد اگر خواستی انتخاب چهارمت رو فردوسی... آخه حیفه اگر بتونی و نری... از نظر دانشگاه، فکر کنم فردوسی با دانشگاه های دیگه در یک سطح باشه...

تشکر که روی نحوه انتخاب رشته هم نظر دادین من حدس خودم ۱۸۰ تا ۲۵۰ بود و خوب برای اون انتخاب رشته مشخصی رو در نظر داشتم ولی یک دفعه با این کارنامه غافل گیر شدم و کمی هوای دانشگاههای تهران به سرم زد با این که شرایطم بیشتر طوری هست که در مشهد باشم خیلی بهرته
سپاس فراوان از محبتتون

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - انرژی مثبت - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ

سلام اقای موج. خوبید؟ میدونم تاپیک احوالپرسی نیست.Tongue
تبریک میگم فراوان Smile
خوشحال شدم . انشالله که همیشه موفق باشید.

اگه مشکل دوریه باید بگم دوری بعضی وقتا خوبه ها!!! وقتی تجربش کنید می فهمید Smile برخی چیزا رو در دوری می شه تجربه کرد.

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - مازیار صفایی - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ

فکر می کنم راهی تهرانی.... حتما تهران رو بزن... بابا تو که فردوسی بودی.... برو تهران رو تجربه کن و مواج تر برگرد....

رتبه ۱۲۶ نرم افزار - blackhalo1989 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ

برای انتخاب رشته دکترا رو هم در نظر بگیر.