سوال کنکور از پارسر ها LR - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سوال کنکور از پارسرها LR - manager_66 - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ
سلام . من ۴ ساعته دارم روی پارسر LR کار میکنم باز هم نمیفمم . موضوع مربوط میشه به ساخت جدول تجزیه LR که یک نوع تجزیه کننده پایین به بالاست . یک مثال رو کتابم زده (انتشارات پیام نور - جعفر پور امینی )که در اون یک جدول تجزیه کشیده و سطرهاش شده حالات و ستون هاش به دو بخش action , go to تقسیم شده . حالا میخوام بدونم این حالات به چه چیزهایی بستگی داره یعنی چی باید درونش قرار بگیره و چطور پر میشه و بعد اینکه غیر ترمینال هایی که در goto وجود دارن بر چه اساسی پر میشن . اگه میشه یک مثال بزنید و مراحل تکمیل شدن جدول رو قد بقدم بهم نشون بدین . خیلی ممنون میشم از کمکتون . |
سوال کنکور از پارسرها LR - - rasool - - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ ق.ظ
همانطور که می دانید ما روی سمت راست قوانین گرامر بصورت نقطه ای از چپ به راست حرکت می کنیم. مجموعه action مربوط به پایانهها و مجموعه goto مربوط به غیرپایانه هاست. جدول هم براساس آن dfa یی که ترسیم کردهاید پر می شود. منظورتون مثال ص ۲۰۰ پیام نوره؟ اگه هنوز با این بحث مشکل دارید بفرمایید تا انشاءالله مثال را کامل حل کنم. |
RE: سوال کنکور از پارسرها LR - meshkat - 15 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۲۰ آذر ۱۳۸۹ ۰۴:۵۴ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط: با سلام: سلام قبول دارید الف LALR1 هست .گرامر د هم LALR1 هست چون طبیعتش عین گرامر الف است فقط یه قانونش کم شده "گرامری که یه سری خواص داره اگه ازش یه قانون کم کنی خواصشو حفظ میکنه" (۰۴ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط:(09 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(07 دى ۱۳۸۹ ۰۴:۵۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: LL1ها با شرایطی میتونن LALR1 هم باشند: اینکه هیچ قانونی وجود نداشته باشه که empty باشه. یعنی اگه زبان شما چنین قانونی نداشت و LL1 هم بود میتونید اطمینان داشته باشید که LALR1 هم هست.ممنون از پاسختون بله درسته. |