۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - elhameli - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ
سلام منظورتون از این جمله "برای مرور خوبه " چی هست ؟ مگه کتاب اصلی چی خوندید؟ با تشکر |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - farhoudjk - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سلامسلام اون اولیا (مقسمی) به عنوان کتاب اصلی و کتاب پارسه برای دو ماه آخر مرور (۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سلامسلام اون اولیا (مقسمی) به عنوان کتاب اصلی و کتاب پارسه برای دو ماه آخر مرور |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - elhameli - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ)farhoudjk نوشته شده توسط:خیلی ممنون(23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سلامسلام یه لحظه فک کردم ۲ تا کتاب برای مرور بوده |
۶۲ آی تی و ۲۵۰ شبکه - majid67110 - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)farhoudjk نوشته شده توسط: والا من تحقیق کردم گفتن تربیت مدرس کلا می ره به سمت صتایع واسه همین اینجوری زدم که: دوست عزیز میشه بگید شما کتاب سیلبرشاتز را چجوری خوندید ؟ آیا کل کتابش را خوندید یا بعضی فصلاش را ؟ یا فقط تمریناتش را خوندید ؟ |
RE: 62 آی تی و ۲۵۰ شبکه - farhoudjk - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ)majid67110 نوشته شده توسط:جریان کتاب سیلبرشاتز اینجوری شد که یه سری پی دی اف انگلیسی داشتم در مورد پایگاه داده، گفتم بزار ببینم چه جوریه ، همینطور که نگاه می کردم دیدم یه سوال از پارسال تو کتاب هست، بعد ۶-۷ فصلشو که مربوط به درس ما می شد رو پرینت گرفتم و خوندم!! البته بعدها دیدم که پوران پژوهش هم از سیلبرشاتز نوشته ولی خیلی خیلی خلاصه و مبهم!!(23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)farhoudjk نوشته شده توسط: والا من تحقیق کردم گفتن تربیت مدرس کلا می ره به سمت صتایع واسه همین اینجوری زدم که: |