![]() |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - نسخهی قابل چاپ |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - انرژی مثبت - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ
منم امیدوارم که مشکل ایشون اونطور که به خیر و صلاحشونه حل بشه |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - BJS - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ
آقا یاسر خیلی به همه کمک کردن من برای سراسری اصلن نظریه بلد نبودم برای آزاد که می خوندم سوالام رو این جا مطرح می کردم بسیار خوب راهنمایی می کردند من در کنکور آزاد هر چی زدم مدیون راهنمایی آقا یاسر هستم انشالاه مشکلشون حل شه..من خیلی ناراحت شدم |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - sina_bhh - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۴ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: آقا یاسر منم چنین تجربه ای رو داشتم و درک می کنم. من سال اولی که کنکور دادم از درصد های خودم واقعا مطمئن بودم . ولی وقتی نتایج اومد گفتم احتمالش کمه درست کنن. حتی نرفتم پیگیری . همچنین احتمال دادم خودم واقعا گیج بودم سر جلسه. ببخشید شما سال اول انتخاب رشته هم کردید؟؟؟ جایی هم قبول شدید؟؟؟ به نظرتون ارزش داشت یکسال صبر کردید با وجود اینکه الان دانشگاه تهرانید؟؟؟ |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - fatima1537 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ
انشاءالله که مشکلتون حل بشه آقا یاسر.خیلی زحمت کشیده بودید و این مشخص بود |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - fatima1537 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ
این خبر رو که از آقا یاسر دیدم خیلی براشون ناراحت شدم.نمیتونم ناراحتیمو پنهان کنم.چون همدردیم توکل برخدا.کاش مشکلشون حل بشه |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: ببخشید شما سال اول انتخاب رشته هم کردید؟؟؟ جایی هم قبول شدید؟؟؟ خب من سال دوم نخوندم . نمی دونم ارزششو داشت یا نه . ولی سال اول بجز خواجه نصیر و تربیت معلم و مالک و اینا همه ی دانشگاه های تهران رو زدم روزانه و شبانه قبول نشدم . ![]() |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - مازیار صفایی - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
انشالله برطرف بشه..... |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - ahmadi_development - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ
واقعا ناراحت شدم امیدوارم به حقش برسه |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - Jooybari - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ)mehan نوشته شده توسط: بچه ها از آقای موج هم خبری نیست؟ رفتن سربازی. |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - Sunshine Off - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ق.ظ
انشاالله بادلی شادودستانی پربرگردیدچون شما از بهترین هایید. |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - hadi8963 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ق.ظ
انشالله که درست میشه من دعا می کنم تا درست بشه من خیلی ناراحت شدم از همه مانشت های عزیز در خواست دارم تا براش دعا کنن من که خیلی ناراحت شدم امیدوارم که هر چیزی که اتفاق بیفته ناراحت کننده نباشه |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - hnarghani - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ
توکل به خدا تا که تقدیر چه باشد. |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - yaser_ilam_com - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
بینهایت سپاسگزارم فردا معلوم میشه منم برگردم ببینم کی رتبه اورده هنوز درست و حسابی نگاه نکردم اما به همشون تبریک میگم بارم تشکر |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - انرژی مثبت - ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ
ان شالله که خبرای خوب برسه ![]() |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - fatemeh85 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
امیدوارم نتیجه زحماتتونو بگیرید شما خیلی به بچه ها کمک کردین مطمئن باشید خدا به موقش جواب خوبیهاتونو میده به خودش توکل کنید ![]() |