تالار گفتمان مانشت
۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: ۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - Sunshine Off - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ

تبریک میگم وموفق باشید.

۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - HRZ - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ

ممنون دوست عزیز

تشکر و سپاس یاسر عزیز

RE: ۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - reyhaneh64 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ

تبریک
مشترکتون عالیه.
کاش ریاضی ۲۰ -۳۰ زده بودی
تو رتبت تاثیر چشمگیری داشت.

۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - arixooo - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ ب.ظ

عجب دروس مشترکی زدی بابا...من که هیچی بلد نبودم دروس تخصصی نرم رو ۳۵ زدم...اگه توهم همین حدودا میزدی رتبت الان نصف این بود...شایدم بهتر...من که میگم بشین چند ماه بخون و یه رتبه ۱ رقمی بیار..

۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - HRZ - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ

(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط:  تبریک
مشترکتون عالیه.
کاش ریاضی ۲۰ -۳۰ زده بودی
تو رتبت تاثیر چشمگیری داشت.
تشکر ریحانه عزیز متاسفانه ریاضیاتم به شدت ضعیفه :-(

(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  عجب دروس مشترکی زدی بابا...من که هیچی بلد نبودم دروس تخصصی نرم رو ۳۵ زدم...اگه توهم همین حدودا میزدی رتبت الان نصف این بود...شایدم بهتر...من که میگم بشین چند ماه بخون و یه رتبه ۱ رقمی بیار..
ممنون اریکسو جان، تخصصی ها چند تا از سوالا رو که شک داشتم و زدمشون اشتباه دراومدن که درصدام اومد پایین :-)

۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - e4me - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ

استراتژیکی کنکور دادی ریاضی نخوندی زبان نخوندی با رشته های دیگه کار نداشتی
۹-۸ ماه فقط دروس مشترک خوندی و یکمی تخصصی
استراتژی جالبیه

۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - HRZ - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ

(۰۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ)e4me نوشته شده توسط:  استراتژیکی کنکور دادی ریاضی نخوندی زبان نخوندی با رشته های دیگه کار نداشتی
۹-۸ ماه فقط دروس مشترک خوندی و یکمی تخصصی
استراتژی جالبیه
اره، درست میگید فقط بر روی مشترک سرمایه گذاری کردم. البته یکم گسسته و آمار رو خونده بودم که اصلا وقت نشد به سوالاش نگاه کنم...

البته هشت، نه ماه هم نبود میشه گفت دو ماه آخر رو جدی خوندم تازه هجده واحد هم داشتم و باید اونارو هم میخوندم...

۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - esi - 04 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ

عالیه
موفق باشید همیشه

۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - ۸۶۲۲۲۲۸۲۲ - ۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ب.ظ

مشترک و عالی زدی/ تبریک Smile

RE: ۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - tiradan - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ

آفرین به شما.

دوست عزیز میشه بگی برا معماری چی خوندی؟ و آیا رو تمام دروس مشترک سرمایه گذاری کردی؟

۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - HRZ - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ق.ظ

ممنون از لطفتون دوست عزیز، معماری مقسمی + پوران رو خوندم. بله روی تمام دروس مشترک سرمایه گذاری کردم...

RE: ۳۶۴ نرم، ۵۰۰ هوش، ۳۱۹ معماری و ۴۳۵ الگوریتم - ۱n3o6x2 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ ق.ظ)baran نوشته شده توسط:  احتمال زیاد اصفهان روزانه قبولید.

میشه خواهش کنم منم راهنمایی کنید؟ ۳۱۰ نرم و ۲۰۱ الگوریتم روزانه نرم اصفهان یا الگوریتم تهران روزانه در میام؟