تالار گفتمان مانشت
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - نسخه‌ی قابل چاپ

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - delta - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ

تبریک به همه درصداتونم بگید

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - strongxxx - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ

سلام
کسی با رتبه ۶۴۵ علوم کامپیوتر می تونه قبول شهHuh

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - mfXpert - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ق.ظ

رتبه حدودای ۹۰ تا ۱۲۰(یا همین حدودا) نرم نبود بیاد پیش خودمون. من با آغوش باز منتظرما!

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - sinohe - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ق.ظ

منم ۲۴ هوش شدم.
ولی درصدا اونی که حساب کردم نبود. نه تخصصی نه مشترک...

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - Mohammad-A - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ

نیم ساعته دارم سعی میکنم فرم دیدن نتایج رو ثبت کنم... آخرش زده داوطلبی با این مشخصات نیست!

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - saba1000 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ

زبان سفید

ریاضیات:۳۷/۵۰

دروس مشترک :۳۹/۷۴

دروس تخصصی معماری کامپیوتر:سفید
دروس تخصصی هوش مصنوعی:۲۲/۹۲

دروس تخصصی نرم افزار :۱۷/۷۸

رتبه ها
نرم :۳۴۳
هوش : ۲۴۱
اینم کارنامه من

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - it866 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ

فکر نمیکردم بشم ۴۴ ای تی
خدایا شکرت...

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - fe_atash - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ق.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)it866 نوشته شده توسط:  فکر نمیکردم بشم ۴۴ ای تی
خدایا شکرت...
تبریک میگممممم..خیلی

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - _MAjid_ - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ

دوستان با ۴۳ هوش میشه شریف قبول شد؟

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - delta - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ)strongxxx نوشته شده توسط:  سلام
کسی با رتبه ۶۴۵ علوم کامپیوتر می تونه قبول شهHuh

بینن الملل و مجازی قبول میشید

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - kiantamar - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ

لطفا چند دقیقه دست نگه داریدو بزارید منم ببینم!! صفحه رو باز نمیکنه واسم.

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - تینا - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ق.ظ

من هرکاری میکنم صفحه اعلام نتایج بالا نمیاد قلبم اومد تو دهنم خدااااااااااااااااااااااا

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - marzieh - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ق.ظ

رتبه هوشم از پارسال بهتر شده حدودا نصف پارسال ... خدا رو شکر ... ولی کم شدن ظرفیت هوش هم جای تامل داره ... گرچه تهران رو دوست داشتم ..ولی به نظر می رسه که پریده باشه ... ۳۴۱ هوش

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ

یاسر کجاست؟ خبری ازش نیست.
بچه بزنید کنار بقیه هم نتایج رو ببینن.

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - تینا - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)it866 نوشته شده توسط:  فکر نمیکردم بشم ۴۴ ای تی
خدایا شکرت...

میشه درصدهاتون رو هم بگید مرسی ببخشید یادم رفت بهتون تبریک بگم تبرییییییییییییییییییییک