|
|
اخرین رتبه مجاز در گرایش های مختلف ازمون دکتری ۹۱ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
اخرین رتبه مجاز در گرایش های مختلف ازمون دکتری ۹۱ - lsamimi - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
۱) کامپیوتر ۲) نرم افزار ۳) ۲۳۵۴ ۴) ۲۰۹ من هم ۹ شدم |
RE: اخرین رتبه مجاز در گرایش های مختلف ازمون دکتری ۹۱ - انرژی مثبت - ۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ)lsamimi نوشته شده توسط: ۱) کامپیوتر تبریک میگم بهتون ممنون می شم اگه درصداتون رو در تاپیک کارنامه در همین بخش بذارید
|
RE: اخرین رتبه مجاز در گرایش های مختلف ازمون دکتری ۹۱ - yaser_ilam_com - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ)lsamimi نوشته شده توسط: ۱) کامپیوترجدا تبریک میگم آفرین ![]() کمی از این استرسمون کم شد ![]()
|
|
اخرین رتبه مجاز در گرایش های مختلف ازمون دکتری ۹۱ - lsamimi - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
) کامپیوتر ۲) الگوریتم و محاسبات ۳) ۲۳۵۷ ۴) ۶ |
RE: اخرین رتبه مجاز در گرایش های مختلف ازمون دکتری ۹۱ - yaser_ilam_com - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)lsamimi نوشته شده توسط: ) کامپیوتریعنی الگوریتم و محاسبات کلا ً ۶ نفر پذیرش داره ؟یا رتبه شما در محاسبات شده ۶ ؟ |
RE: اخرین رتبه مجاز در گرایش های مختلف ازمون دکتری ۹۱ - lsamimi - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)lsamimi نوشته شده توسط: ) کامپیوتریعنی الگوریتم و محاسبات کلا ً ۶ نفر پذیرش داره ؟یا رتبه شما در محاسبات شده ۶ ؟ ۶ نفر مجاز شدن و در کل دو نفر اونم فقط شریف میگیره. من الگوریتم شرکت نکردم، نرم افزار شرکت کردم |
|
RE: اخرین رتبه مجاز در گرایش های مختلف ازمون دکتری ۹۱ - majid36809 - 18 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ق.ظ
سلام من رتبه سوم ای تی شدم این هم بگیر ببند هم ندارم گیرم دکتری هم گرفتم |