![]() |
الگوریتم زمانبندی RR - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: الگوریتم زمانبندی RR - *Najmeh* - 18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Ferestadeh نوشته شده توسط: زمان انتظار p1 می شه ۳ ببخشید شما p4 رو چطور ۱ میبینید؟ ۲نه ۱ دوباره چک کنید |
الگوریتم زمانبندی RR - - rasool - - 18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ
p4 در زمان ۹ وارد شده و در زمان ۱۲ خاتمه یافته. زمان اجرای اون هم طبق سول ۲ بوده. پس این وسط p4 یک واحد زمانی منتظر مانده. (توی جواب خودتون هم هست) |
الگوریتم زمانبندی RR - hkarimi - 18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ
اختلاف شما تو زمان انتظار p3 هس که اونم فک کنم از تار بودن عکس ناشی شده. p3 دو دقیقه cpu رو لازم داره نه ۳ دقیقه. ببینید p3 از زمان ۳ تا ۴، ۴۰ ثانیه معطل شده. از زمان ۴ تا ۵ هم ۴۰ ثانیه و از زمان ۵ تا ۶ هم ۴۰ ثانیه معطل شده که جمعاً میشه ۲ دقیقه. حالا از زمان ۶ تا ۷ ۳۰ ثانیه و از زمان ۷ تا ۸ هم ۳۰ ثانیه معطل شده که اینم میشه ۱ دقیقه و جمعاً ۳ دقیقه زمان انتظارش میشه. |
RE: الگوریتم زمانبندی RR - *Najmeh* - 18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)Ferestadeh نوشته شده توسط: p4 در زمان ۹ وارد شده و در زمان ۱۲ خاتمه یافته. در زمان ۳ که p3 وارد میشه توی لحظه ۴ p2 وارد میشه در لحظه ۵ باید P1 وارد میشه فکر کنم شما اینجا اشتباه میکنید و دوبراه p3 رو وارد میکنید |
RE: الگوریتم زمانبندی RR - - rasool - - 18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ
لطفا پیوست رو ببینید. |
الگوریتم زمانبندی RR - mahsa.tsi - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
سلام توی کتاب پارسه نوشته اگر زمان کوانتوم خیلی کوچک نزدیک به صفر باشد شبیه الگوریتم cpu sharing می شود من هر جار رو سرچ زدم الگوریتم cpu sharing پیدا نکردم این الگوریتم چطوریه؟ مرسی از پاسختون |
الگوریتم زمانبندی RR - hkarimi - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ
سلام. منم تا حالا اسم همچین الگوریتمی رو نشنیدم. اینجور که از اسمش بر میاد cpu مشترک میشه بین تمام کارها (آخه این چه حرفیه؟! تو همه الگوریتما cpu مشترکّه، بگذریم). اگه به اندازه مساوی به هر کار cpu اختصاص بدیم همون الگوریتم RR میشه. ولی اینجا که یه اسم جدید به کار برده. شاااید منظورش RR بدون کوانتوم باشه. شاید. شاید هم نه. جهالت از بزرگترین دردای بشره |