سامانه تبادل کتاب دستهدو - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سامانه تبادل کتاب دستهدو - ماه بانو - ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ
آج جون بریم کتاب دکتر قدسی رو بخریم .. ۴۰۰۰ هزار تومن هستش |
سامانه تبادل کتاب دستهدو - admin - 20 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط: آج جون بریم کتاب دکتر قدسی رو بخریم .. ۴۰۰۰ هزار تومن هستش |
سامانه تبادل کتاب دستهدو - mfXpert - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
الان این سیستم کاملا راه افتاده یعنی میشه کتابارو ثبت کرد. من کلی کتاب باد کرده رو دستم مونده! |
RE: سامانه تبادل کتاب دستهدو - yaser_ilam_com - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: الان این سیستم کاملا راه افتاده یعنی میشه کتابارو ثبت کرد. من کلی کتاب باد کرده رو دستم مونده!نمی دونم چطوری اعتبار رو افزایش بدم (کجا باید پول واریز کنم) یا هی رو دکمه action میزنم کاری انجام نمیده والا ما کتاب مقطع ارشد باشه با کمال میل خریداریم |
سامانه تبادل کتاب دستهدو - admin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ
ان شا الله تا یکی دو روز دیگه عملیاتیاش میکنیم. برای شروع هم سعی میکنیم ثبت کلاً مجانی باشه. ثبت کتاب برای کاربران با اعتبار بالای ۵۰۰ رو هم کلاً مجانی میکنیم. اعتبار هم همون امتیاز کاربر هست که تو بخش آمار انجمن مشاهده میکنید. مثلاً الان اعتبار یاسر برابر با ۳۴۰۰ و اعتبار mfXpert برابر ۱۸۰۰ است. علاوه بر این ثبت کتاب برای کاربران حامی مالی رو هم مجانی میکنیم. البته هر کسی به اندازه اعتبارش میتونه ثبت کتاب داشته باشه. مثلاً mfXpert میتونه ۹ کتاب رو مجانی ثبت کنه، یه همچین چیزایی میگذاریم که انگیزه فعالیت هم زیاد بشه. توی بخش اعتبار قفسه هم دو تا اعتبار خواهیم داشت، یکی اعتبار اکتسابی از فعالیت در مانشت، یکی اعتبار خریداری شده. توی خریدها هم آیتم اصلی برای تصمیمگیری خریدار میزان فعالیت فرد و اعتبار اکتسابیش خواهد بود. که به همون صورت نموداری به خریداران نمایش داده خواهد شد. |