![]() |
ناشناختههای ایلام - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ناشناختههای ایلام - admin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ)malekinasab نوشته شده توسط: نکته قابل توجه خاطراتیه که روی دیوار های این قلعه نوشتن .....فلان ۲ ساله از ایلام ......آمدیم نبودین ۲/۲/۱۰........از این حرفا ....این میشه میراث کهن ما ونگهداری ازشکجاش نوشتن؟ من که نمیبینم ![]() |
RE: ناشناختههای ایلام - aatwo - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ)malekinasab نوشته شده توسط: نکته قابل توجه خاطراتیه که روی دیوار های این قلعه نوشتن .....فلان ۲ ساله از ایلام ......آمدیم نبودین ۲/۲/۱۰........از این حرفا ....این میشه میراث کهن ما ونگهداری ازشکجاش نوشتن؟ من که نمیبینم روش نوشته مانشت واقعا آیا درسته این کار که آثار تاریخی رو تخریب کنید آخه دکتر این چه کاریه کردی ![]() |
RE: ناشناختههای ایلام - yaser_ilam_com - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط:راست میگه ها !!! جنوب شرق عکس(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:روش نوشته مانشت واقعا آیا درسته این کار که آثار تاریخی رو تخریب کنید(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ)malekinasab نوشته شده توسط: نکته قابل توجه خاطراتیه که روی دیوار های این قلعه نوشتن .....فلان ۲ ساله از ایلام ......آمدیم نبودین ۲/۲/۱۰........از این حرفا ....این میشه میراث کهن ما ونگهداری ازشکجاش نوشتن؟ من که نمیبینم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ناشناختههای ایلام - admin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ
![]() |