تالار گفتمان مانشت
برنامه کلاسهای کنکور کارشناسی ارشد نصیر{بهار و تابستان ۹۱} - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
برنامه کلاسهای کنکور کارشناسی ارشد نصیر{بهار و تابستان ۹۱} - fatemeh85 - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ

پارسه بعضی از کلاسارو بصورت ویدئو کنفرانس برگذار میکنه شنیدم کلاسای خوبی بوده حالا خودتون از شعبه شهرتون بپرسین که کدوم کلاسارو دارن.

RE: برنامه کلاسهای کنکور کارشناسی ارشد نصیر{بهار و تابستان ۹۱} - naderx - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ق.ظ

دوستان کسی نصیر ثبت نام کرده ؟ اگه آره، چه کلاسهایی و چه ساعت هایی ؟

برنامه کلاسهای کنکور کارشناسی ارشد نصیر{بهار و تابستان ۹۱} - engeneer_19 - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ق.ظ

شرکت تو کلاسهای ویدئو کنفرانس پارسه مثل کلاس دکتر حقیقت مفیده؟ چون ویدئو کنفرانس برگزار میشه میخوام بدونم بنظر خوبه؟ نم تاحالا تجربه اینطور کلاس نداشتم

RE: برنامه کلاسهای کنکور کارشناسی ارشد نصیر{بهار و تابستان ۹۱} - aramiri - 08 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ

(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)engeneer_19 نوشته شده توسط:  کسی میتونه نظر بده من کلاس دکتر حقیقت رو از شهرستان بیام تهران یکروز در هفته بنظر خوبه؟ یا وقت هد یره این وسط
و حزوه دست نویسای سایت رو بخونم فرقی نداره؟
آخه میخوام بدونم دارم هزینه میکنم و راه رو هم باید بیام بدون اینکه جایی داشته باشم میارزه یا نه؟
در اینکه استاد حقیقت عالی هستن شکی ندارم ولی نمیدونم بیا یا نه
سلام دوست عزیز بجای کلاس دکتر حقیقت که اصلا مفید نیست کلاس سیستم عامل کارگهی رو برو. من نظریه کامپایلر رو با ایسون کلاس داشتم.مطمن هستم سیستم عاملم عالی درس میده.حقیقت سر کلاس داستان میگه

برنامه کلاسهای کنکور کارشناسی ارشد نصیر{بهار و تابستان ۹۱} - fatemeh-r - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ

سلام من قصد دارم دوره پاییز نصیر برم کسی اطلاعی داره که قیمتش با دوره تابستان یکی هست یا نه؟