مشکلات مانشت - نسخهی قابل چاپ |
مشکلات مانشت - admin - 28 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: آخه بعضی از کاربران هستن که کمتر از ۵هزار تومن هدیه دادن به اونا هم حامی مالی نوشتهخوب برخیها قبل از راه افتادن این سیستم هدیه دادن و مجموع هدایاشون الان درست نشون داده نمیشه. |
RE: مشکلات مانشت - aatwo - 28 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ب.ظ
|
مشکلات مانشت - admin - 29 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ
زمانهایی هم که درخواست زیاده و یا مشکلی تو سرور وجود داره به جای بالا نیومدن کلی سایت این رو نشون میده |
مشکلات مانشت - Bache Mosbat - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ب.ظ
تا حالا من مانشت رو با اپرا باز می کردم و مشکلی نبود. امروز دیدم همه ی متن ها چپ چین شدن! و به هم ریختن فکر کردم کلا مشکل ایجاد شده که با موزیلا باز کردم دیدم درسته! ولی با اپرا خرابه! |
مشکلات مانشت - maedeh - 27 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ق.ظ
سلام امشب تو قسمت "هرچه می خواهد دل تنگت بگو..." هر چی می نویسم ثبت نمی شه!!! چند بار هم امتحان کردم، ولی نتیجه ای نگرفتم! ولی وقتی به صفجه ی اصلی مانشت میام میبینم که زمانِ اولین متنی که نوشتم و همچنین اسمم به عنوان آخرین ارسال کننده ثبت شده! بالاخره بعد از چند بار نوشتن، همه ی نوشته هام باهم ثبت شد. بعد که خواستم پستِ اضافه رو حذف کنم، باز پستِ اصلیم هم غیب شد!!! |
مشکلات مانشت - admin - 27 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ
تعداد صفحات هرچه میخواهد یکی کمتر از تعداد واقعی هست. یعنی مثلاً اگه صفحه آخر نوشته ۱۱۵ شما ۱۱۶ رو هم نگاه کنید!! |
RE: مشکلات مانشت - maedeh - 28 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: تعداد صفحات هرچه میخواهد یکی کمتر از تعداد واقعی هست. یعنی مثلاً اگه صفحه آخر نوشته ۱۱۵ شما ۱۱۶ رو هم نگاه کنید!! مسلماً اون موقع صفحه ی ۱۱۶ تو لیست نیست که بشه دید و تنها چاره اش اینه که یه پست دیگه زده بشه تا صفحه ی جدید مشاهده بشه. از جوابتون هم ممنونم. |
RE: مشکلات مانشت - Cyrus - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ
تو صفحه اصلی انجمن ، اون نوار تولبار باعث شده که بخشی که شامل اطلاعاته زیره دیده نشه ! تماس با ما | مانشت | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS |
مشکلات مانشت - ماه بانو - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
چرا ساعت مانشت اشتباه است ؟ یک ساعت و خورده ای تفاوت داره که ! |
RE: مشکلات مانشت - yaser_ilam_com - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط: چرا ساعت مانشت اشتباه است ؟واسه من فقط ۱۰ دقیقه عقبه |
RE: مشکلات مانشت - fatima1537 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ)Cyrus نوشته شده توسط: تو صفحه اصلی انجمن ، اون نوار تولبار باعث شده که بخشی که شامل اطلاعاته زیره دیده نشه !میتونید این فلش رو کلیک کنید تا بره پایین |
مشکلات مانشت - admin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط: چرا ساعت مانشت اشتباه است ؟ساعت رو میتونید از بخش تنظیمات خودتون تغییر بدین. این امکان وجود داره. برخی از کاربران ممکنه داخل ایران نباشند و ساعتی غیر از ساعت رسمی بخوان، در زمان ثبتنام هم امکان تعیین ساعت بر اساس منطقه زمانی شما وجود داره. در هر حال تنظیمات دست خودتونه |
RE: مشکلات مانشت - Cyrus - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ)Cyrus نوشته شده توسط: تو صفحه اصلی انجمن ، اون نوار تولبار باعث شده که بخشی که شامل اطلاعاته زیره دیده نشه !میتونید این فلش رو کلیک کنید تا بره پایین بله خودمونم میدونیم ولی بهر حال این یه ایراده که باید رفع شه ، دیدم اینجا مشکلاتو میگن منم گفتم ! |
RE: مشکلات مانشت - yaser_ilam_com - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Cyrus نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:بله خودمونم میدونیم ولی بهر حال این یه ایراده که باید رفع شه ، دیدم اینجا مشکلاتو میگن منم گفتم !(21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ)Cyrus نوشته شده توسط: تو صفحه اصلی انجمن ، اون نوار تولبار باعث شده که بخشی که شامل اطلاعاته زیره دیده نشه !میتونید این فلش رو کلیک کنید تا بره پایین فکر کنم همینجور خوبه اما شاید چپ یا راست بزارن بهتر باشه |
مشکلات مانشت - admin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
برای من این مشکل پیش نمیاد. لطفاً نوع مرورگرتون رو گزارش کنید تا بررسی کنم. (فکر میکنم طبق معمول کار IE باشه) |