مقایسه درصدای نرم افزار ۹۱ با ۹۰ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
مقایسه درصدای نرم افزار ۹۱ با ۹۰ - abbassep - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ
تو این فایل که رتبه ها متناسب با جمع ضرایب در درصد هاست پس این وسط تراز چی کاره است؟ |
مقایسه درصدای نرم افزار ۹۱ با ۹۰ - siamakhoudarzi - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ ب.ظ
سوالات ریاضی آسون بوده همه میگن ، مشترک و تخصصی هم که مسلما طراح ها خودشونم نمیدونن بر چه اساسی طرح کردن، خداییش خیلی احمقانه و کوته فکرانه بود سوالاشون. خیلی دوس دارم بدونم تو ذهنشون چی بوده با این سوالات؟!!! فقط سر جلسه اعصاب همه رو به هم ریختن،خوب بلد نیستین سوال سخت طرح کنید دیگ چرا سوالای مسخره و مزخرف طرح میکنید؟ یا گزینه های شبیه هم؟! به نظر من یه طراح باید خیلی بی شعور و بی مسئولیت باشه که سوالی که طرح کرده دو تااز گزینه ها شبیه هم باشه. یعنی اینا هیچی نمیفهمن که ۲۵ -۳۰ هزار تا ادم قراره امتحان بدن بعد اینطوری سوال طرح میکنن، سوالات و نحوه طراحی امسال به نظر من فقط توهین و بی احترامی به داوطلبان کنکور بوده. |
RE: مقایسه درصدای نرم افزار ۹۱ با ۹۰ - fazel-d - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۳ ب.ظ
ببینید همه چیز اینطوری که می گید نیست. باید سنجش رو زیر زربین دید. که چگونه سوالات تا روز برگزاری تنظیم میشن. به نظرم هیچ طراحی اینقدر ... نیست که بخواد جواب مشابه یا غلط بده. و مشکلی هم که سر پایگاه و برنامه سازی وجود داشت، مشکل تایپیست بود که می بایست بعد از تایپ نیز زیر نظر طراح قرار می گرفت که من سنجش رو مقصر می دونم. مخصوصا نحوه برگزاری آزمون چه از تعداد و زمان سوالات گرفته تا مکان برگزاری... |
مقایسه درصدای نرم افزار ۹۱ با ۹۰ - fatemeh85 - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۴ ب.ظ
آزمون کلا غیر استاندارد بود اون از سوالای مزخرف محاسبات اونم از تخصصی های سختش از یه طرف درسی مثل آمار که اگه فقط کتاب طورانی رو درنظر بگیریم طرح فقط ۳ تا سوال دور از انصافه باتوجه به حجم و گستردگی مطالب از طرف دیگه از همه سوالا کم کردن بغیر از زبان خوب یه دفعه میگفتن کنکور زبان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا آزمون احمقانه و دور از ذهنی بود دلم می خواست به اون طراحای فرزانشون بگم موقع طرح سوال تو چه حال و هوایی بودین اصلا تو این دنیا سیر میکردین؟؟؟؟؟؟؟ پارسال فقط ۳ماه خوندم ولی درصدام خیلی بهتر از امسال که ۸ ماه خوندم بود |
RE: مقایسه درصدای نرم افزار ۹۱ با ۹۰ - Joonz - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ)gol نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: فایلی که اینجا میذارم درصدای پارسال با امسال توش اومده.برا من خیلی جالبه که دوستان ترازو به این با دقتی رو کجا خریدن دوستمون راست میگه حداقل ۳ یا ۴ تا سوالات مشترک به احتمال بسیار زیاد یا حذف میشن یا گزینه تغییر میکنه و تخصصی ها هم حداقل ۲ تا تغییر میکنه که خود اینا تا ۲۰۰ تا رتبه ها رو جابجا می کنه نه انقدر امیدوار شین ونه اینقدر ناراحت تا ۳ ماه دیگه برین خوش باشین و به هیچ چی فکر نکنید |