|
|
با این شرایط من قبول میشم؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
با این شرایط من قبول میشم؟ - milad_iq - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ
البته من معدل ۱۷ بود و رتبه دانشگاهو ۵ در نظر گرفتم بالاخره دقیق که نمیشه امسال شرایط خیلی با پارسال فرق داره هم کنکور سخت تر هم ظرفیت بالاتر باید صبر کنیم ببینیم آخرش چی میشه |
|
با این شرایط من قبول میشم؟ - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ
با این شرایط غیزانتفاعی اطزاف تهران قبولم یا نه؟؟؟؟؟ ممنون مهندسی کامپیوتر زبان ۶/۶ ریاضی ۵ دروس مشترک منفی ۱ دهم درصد دروس تخصصی ۱۲/۵ علوم کامپیوتر زبان ۰ ریاضی ۵/۷ گسسته ۱۵/۵ ساختمان داده ۴/۵ سیستم کامپیوتری ۲/۲ نظزیه زبان ۰ آنالیز عددی۰ |
|
با این شرایط من قبول میشم؟ - bestpro - 23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان عزیز درصدهای من از این قراره: زبان ۷% ریاضی ۵% مشترک ۲۷% تخصصی نرم ۴۱% میدونم که امید به قبولی نباید داشت با این درصدا ولی اگر دوستان نظرشون رو بذارن خوشحال میشم. |
RE: با این شرایط من قبول میشم؟ - a i - 23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ)bestpro نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیز شما درصدهاتون شبیه این کارنامه هست که فکر کنم مال آقای موجه البته معدل هم تاثیر داره . ایشون پارسال غیرانتفاعی مشهد قبول شدن که میگن دانشگاه خوبیه . حالا امسال درصدها شاید تغییر کرد یا ظرفیت ها زیاد شد. |
RE: با این شرایط من قبول میشم؟ - bestpro - 23 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ)a i نوشته شده توسط:(23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ)bestpro نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیز خیلی ممنون دوست عزیز.ما هم به قسمتمون راضی هستیم البته اگه قسمت آخر نباشه
|
|
با این شرایط من قبول میشم؟ - soha00 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ
کنکور علوم کامپیوتر امسال سخت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بارتبه ۲۴۰ علوم کامپیوتر شبانه میارم؟؟؟؟؟؟؟هر شهری شده؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
با این شرایط من قبول میشم؟ - sdcsada - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ
zaban:20 ryazi:6.25 moshtrak:7.4 takhsosoi:10.41 Average:17.59 |
|
RE: با این شرایط من قبول میشم؟ - saba1000 - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
شما چه رشته ای هستید ؟ چه گرایشی ؟ |
RE: با این شرایط من قبول میشم؟ - sdcsada - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: شما چه رشته ای هستید ؟ چه گرایشی ؟ نرم افزار کامپیوتر |
|
با این شرایط من قبول میشم؟ - saba1000 - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
دوست ندارم اینو بنویسم ولی بعید می دونم دانشگاههای دولتی بیارید ............شاید مجازی یا پیام نور |
|
با این شرایط من قبول میشم؟ - soha00 - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ق.ظ
کنکور علوم کامپیوتر امسال سخت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بارتبه ۲۴۰ علوم کامپیوتر شبانه میارم؟؟؟؟؟؟؟هر شهری شده؟؟؟؟؟؟؟؟ ۰ ۰ |
RE: با این شرایط من قبول میشم؟ - yaser_ilam_com - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: سلام.وای که استرس ترکوندمون.با این درصد ها حتما دولتی قبولی خیالت تخت پیشاپیش تبریک اما واسه رتبه دقیق صبر کن تا کارنامه بیاد
|
|
با این شرایط من قبول میشم؟ - soha00 - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ
کنکور علوم کامپیوتر امسال سخت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بارتبه ۲۴۰ علوم کامپیوتر شبانه میارم؟؟؟؟؟؟؟هر شهری شده؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: با این شرایط من قبول میشم؟ - yaser_ilam_com - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: [quote='yaser_ilam_com' pid='90456' dateline='1337671975']البته با این درصد ها حتما روزانه میاری چیزی نمونده حداکثر ۴ روز دیگه معلوم میشه
|