تالار گفتمان مانشت
این سبک بازی رو میپسندید ؟ ( ۲۰۰۰۰ تومان جایزه برای بازی چهارم ) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - luna - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ق.ظ

(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ق.ظ)baziramzi.ir نوشته شده توسط:  
(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  بازی دوم خوب بود. ولی بازی اول رو من منطقشو نفهمیدم! با وجود اینکه جواب دادم ولی به نظر خودم منطقی نیست!
یعنی چی اسم رئیس رو بفرستیم؟ مگه خودتون نمی دونین؟ اینجا بفرسیتم؟

بازی اول منطقش تو صورت سواله . آدم کم حافظه معمولا رمز ها رو از چه چیزهایی انتخاب میکنه ؟!
میخوام تعداد نفراتی که جواب رو بدست آوردن بشمرم و سختی بازی های بعدی رو تعیین کنم . SmileSmile
آهان! خوب یکی اضافه کن!

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - fe_atash - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۲۸ ق.ظ

منم جوابشو پیدا کردم
از اولش فک میکردم شاید تو اون تصویر باشه اما فک کردم حتما دمه دست تره Big Grin

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ ب.ظ

بازی سوم هم اوم روی سایت . این سخت تره Big Grin

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - موج - ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۵۵ ب.ظ

کلی گشتم تا رئیس دانشگاه رو گیر بیارم . همه هیئت علمیش رو پیدا کردم رئیسش با بدبختی گیر اومد Smile

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - Lantern - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ ب.ظ

سبک جدیدیه.سوال ۱ و ۲ رو حل کردم ولی سوال ۳ رو نه.البته نمونه این بازیها که استنتاج از عکس هست وجود داره ولی نه به این شکل.سوال ۱ هم به نظرم با توجه به توضیحات منطقی تر و بهتر از سوال ۲ بود چون باید با دقت مشاهده و شرح وضعیت استنتاج میشد.در کل فکر کنم عموم مردم از این سبک خیلی خوششون نیاد و بیشتر دانش آموزان و دانشجویان دنبال این بازیا باشن.

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - fe_atash - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ ب.ظ

ینی نام رئیسه از رو عکسا بدست نمیاد؟ یه نام واقعی تو دنیایه واقعیه؟

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ ب.ظ

(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط:  ینی نام رئیسه از رو عکسا بدست نمیاد؟ یه نام واقعی تو دنیایه واقعیه؟

کلا شما از تمام از اطلاعات توی دنیا میتونین استفاده کنید.Smile

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ ق.ظ

بازی سوم رو کسی حل کرد ؟Smile

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ق.ظ

(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ق.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط:  بازی سوم سخته یکم راهنمایی کنید.

راهنمایی کنم که دیگه تمومه Smile

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ

اولین نفری که تا ساعت ۱۲ شب فردا بتونه بازی سوم رو حل کنه و جوابش رو برای من بفرسته ( اینباکس مانشت ) ۵۰۰۰ تومان جایزه میگیره Smile

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ ( ۵۰۰۰ تومان جایزه برای بازی سوم ) - inteligentium - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ ب.ظ

من یافتم و به "اینباکس"تون فرستادم
امیدوارم نفر اول باشم Big Grin
به نظرتون با این پول نوروز کجا برم؟جزایر قناری؟هاوایی؟لاس وگاس؟شمال؟پارک ملت؟

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ ( ۵۰۰۰ تومان جایزه برای بازی سوم ) - inteligentium - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ب.ظ

به احتمال خیلی زیاد این سایت رو دیدین:www.persianpuzzles.com
چند تاشون واقعا وحشتناک سختن،ولی هر سوال تقریبا روند نسبتا منطقی داره به دست آوردن جوابش،به نظر من میتونین از این سایت الهام بگیرین برای بهبود کارتون،ضمنا بهتره برای هر بازی جوابش رو فقط از پیج اون بازی بدست آورد(نیازی به جستجو در اینترنت و داشتن اطلاعات دیگه نباشه)یا اینکه اگه قراره کاربر یه اطلاعاتی رو از جاهای دیگه بگیره تو پیج بازی یه اشاره ای معما گونه بهش شده باشه!

در کل این جور بازی ها رو میپسندم ،موفق باشین

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ ( ۵۰۰۰ تومان جایزه برای بازی سوم ) - baziramzi.ir - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ب.ظ

(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط:  به احتمال خیلی زیاد این سایت رو دیدین:www.persianpuzzles.com
چند تاشون واقعا وحشتناک سختن،ولی هر سوال تقریبا روند نسبتا منطقی داره به دست آوردن جوابش،به نظر من میتونین از این سایت الهام بگیرین برای بهبود کارتون،ضمنا بهتره برای هر بازی جوابش رو فقط از پیج اون بازی بدست آورد(نیازی به جستجو در اینترنت و داشتن اطلاعات دیگه نباشه)یا اینکه اگه قراره کاربر یه اطلاعاتی رو از جاهای دیگه بگیره تو پیج بازی یه اشاره ای معما گونه بهش شده باشه!

در کل این جور بازی ها رو میپسندم ،موفق باشین

شماره حساب ندادی ؟؟Smile

این سبک بازی رو میپسندید ؟ ( ۲۰۰۰۰ تومان جایزه برای بازی چهارم ) - baziramzi.ir - 03 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ

بازی چهارم دیگه خیلی خیلی سخته . نوابغ به پیش برای بازی چهارم .

این سبک بازی رو میپسندید ؟ ( ۲۰۰۰۰ تومان جایزه برای بازی چهارم ) - hkarimi - 03 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ

سلام.
حل شد جواب هم براتون فرستادم. میتونست سخت باشه.Smile