تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - bahar.computer - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ق.ظ
ممنون آره نگاه کردم گزینه یک میشه |
RE: تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - farahnaz - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ق.ظ)bahar.computer نوشته شده توسط: ممنون اشکال نداره من هم از این کارها زیاد کردم ناراحت نشید. |
RE: تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - bahar.computer - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ق.ظ
جواب این سوال رو چی زدید؟ |
تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - farahnaz - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ق.ظ
من این و نزدم شک داشتم میخواستم بزنم دستم میلرزید . شاید گزینه یک درست باشه . |
تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - mfXpert - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ
گزینه یک میشه |
RE: تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - farahnaz - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: گزینه یک میشه حیف نگید دلم سوخت کاشکی زده بودمش |
RE: تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - sd_javadi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ب.ظ
به نظرم گزینه ۱ باشه ، دقت کنید بصورت ستونی ذخیره شده نه سطری ! این سوال هم که دنبال Successor 18 میگرده که میشه ۲۰ (عدد بعدی ۱۸ در درخت جستجوی دودویی) عین همین کد ص ۲۰۱ کتاب ساختمان داده پوران نوشته شده. سوال ۶۱ گزینه ۲ میشه ... راحت میشه محاسبه کرد . سوال خرگوش ها رو هم که میشد چشم بسته زد ... دنباله فیبونانچی رو اولین بار لئوناردو فیبوناچی ریاضیدان ایتالیایی با همین خرگوشا حساب کرد .... تو ویکی پدیا پیداش میکنید ... من که محاسبه نکردم و همینطوری زدم . بقیه رو هم که یا بررسی کردین یا زیاد سخت نیست ، میشه حل کرد. |
تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - fatima1537 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ ب.ظ
من سئوال ۶۰ رو ۱ زدم ۶۱ گزینه ۱ زدم _ گزینه ۲ گفته مرتب میکند.چطور این برنامه مرتب سازی انجام میده ؟ فقط چندتا حلقه for جدا از هم داره ۵۸ گزینه ۳ زدم - بادنبال کردن اشاره گرها در درخت |
تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - sd_javadi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ب.ظ
دقیقا نکته همینه فاطی خانوم ... من هم اول اشتباه شما رو کردم ، حوصله داشتی ۲ تا مثال بزنی متوجه میشی ... میاد تعداد ۱ هارو میشماره ... سپس به تعداد n منهای اون تعداد عدد ۰ و بعدش عدد یک تو آرایه مینویسه ... خیلی شبیه Counting Sort هست . برای آرایه ای که ۱ و ۰ داره فقط. سوال ۶۳ یا همون Chop رو کی دقیق حل کرده ؟ این هم برای دوستی که اصرار داشت که سوال ۵۶ (آرایه ستونی ...) گزینه ۳ میشه . فکر کنم به تله طراح سوال افتاده. هنوز فکر میکنم گزینه ۱ میشه. |
RE: تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - farahnaz - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: این هم برای دوستی که اصرار داشت که سوال ۵۶ (آرایه ستونی ...) گزینه ۳ میشه . فکر کنم به تله طراح سوال افتاده. خیر درسته که گفته چندمین عنصر آرایه ولی باید کلش +۱ بشه پس نمیتونیم گزینه آخر را با یک جمع کرد این سوال گزینه هاش مشکل داره . |
RE: تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - sd_javadi - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ
[tex][(K-3)(b-1)a (j-2)a (i-1)]*1 1[/tex] |
تحلیل سوالات مبانی کامپیوتر علوم کامپیوتر۱۳۹۱ - qwerty11 - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ب.ظ
سوال ۱ مبانی غلط بود و من علیرغم وقت نسبتاً زیادی که گذاشتم این سوال رو نزدم! آخه یعنی چی که اشتباه تایپی بوده؟؟!! من ار کجا باید اشتباه تایپی رو سر جلسه متوجه بشم؟!! یعنی واقعاً این سوال رو حذف نمیکنن؟! هیچ کس نمیخواد اعتراض بزنه؟! |