![]() |
بحث در مورد سوالت پایگاه داده ۹۱ کنکور مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: پایگاه داده - myself - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ
اگه مشخصات همسر رو نشه بدست آورد پس مشخصات همسر بالای ۹۰ رو نمیشه دیگه... پس یعنی دو تا جواب داره آیا؟ اینم حذف؟ ![]() ![]() کم کم همه سوالا دارن از بین میرن، آخرش فقط می مونه یکی ![]() |
پایگاه داده - temptemp2 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۸ ب.ظ
چون دوتا گزینه رو میشه یا نمیشه! یعنی اگه فرض کنیم که هر کسی حتما یا بچه هستش، یا بچه داره، میشه گفت هر دو تا گزینه همسر بالای ۹۰ و مشخصات همسر رو میشه به دست اورد.! (که احتمالا منظور طراح هم همین بوده!) |
RE: پایگاه داده - neilabak - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
مشخصات همسر رو نمیشد درآورد چون مشخصات همسر هر فرد الزاما ذخیره نشده ولی بالای ۹۰ سال رو میشه درآورد چون اگر مشخصات پدر و مادر کسی تو پایگاه باشه اون پدر و مادر باهم همسر میشن و میشه بالای ۹۰ سالو درآورد.[/quote] |
پایگاه داده - مازیار صفایی - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ ب.ظ
توی حساب رابطه ای نمی شه فرمول نوشت! اون SQL. من که زدم اونیکه سن رو غلط حساب می کنه! |
RE: پایگاه داده - myself - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: توی حساب رابطه ای نمی شه فرمول نوشت! خب اگه سن شخصو نتونه حساب کنه خب همسر بالای نود سالم نمی تونه دیگه... اونم سنه دیگه به هرحال از هزار جنبه میشه بررسی کرد سوالارو لامصب! |
RE: پایگاه داده - مازیار صفایی - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ)myself نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: توی حساب رابطه ای نمی شه فرمول نوشت! اگه دقت کرده باشید فیلد سن داشتیم. نیازی به محاسبه نیست |
پایگاه داده - Mojtaba - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ب.ظ
سلام بچهها به نظر بنده اون گزینه ای که گفته پیدا کردن اونایی که سنشون اشتباه محاسبه شده هستش به دلایا زیر: ۱-ما اگه سن را محاسبه ای بخواهیم بگیریم یعنی از تفاضل تاریخ کنونی و تاریخ تولد بدست میاریم حالا فرضا یک سال پیش ما سن طرف را وارده کردیم وانوقت هم محاسبات را درست انجام دادیم وحالا که یک سال گذشته سن طرف داده غلطی را به ما میده پس ما نمیتونیم بگیم سن اشتباه محاسبه شده ۲-اگه نتونیم همسر را پیدا کنیم پس نمیتونیم سن بالای ۹۰ را هم پیدا کنیم پس اون دو گزینه از نظر طراح فکر کنم درست بوده این نظر منه دیگه در مورد صحتش دوستان نظر بدن. |
RE: پایگاه داده - afshinmu - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوها نظر شخصی ۱ - نمیدونم ![]() ۲ - ۱و۴ ۳ - اجداد ۴ - فقط ۱nf چون ۲nf که مطمئنا نیست و اگر ۲nf نباشد مطمئنا بالاتر هم نیست( فکرکنم ۱۰۰% اینجوریه ) |
RE: پایگاه داده - azin67 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ ب.ظ
بچهها به نظرتون اون سوال پایگاه که دوتا جواب درست داشت چی میشه؟ من دیدم اینجوریه نزدم ![]() |
RE: پایگاه داده - afshinmu - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: مشخصات همسر رو نمیشد درآورد چون مشخصات همسر هر فرد الزاما ذخیره نشده ولی بالای ۹۰ سال رو میشه درآورد چون اگر مشخصات پدر و مادر کسی تو پایگاه باشه اون پدر و مادر باهم همسر میشن و میشه بالای ۹۰ سالو درآورد.[/quote] آخه اگه نشه همسر رو درآورد چجوری میشه همسر بالای ۹۰ رو درآورد؟؟؟؟!!!!! اول باید همسر در بیاد تا سنشو بخوایم حساب کنیم . مطمئنا یا تست اشتباهه یا گزینه اجداد درسته |
پایگاه داده - موج - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ ب.ظ)sdcsada نوشته شده توسط: ۴/فقط ۱NF چون نه ۲NF و نه ۳NF بود پس BCNF ,4NF هم نیست.اگه اشتباه نکرده باشم EF کلید بود. خدا بگم طراح رو چی کار کنه سوال آخر رو فقط ۱NF زدم ۲NF نبود چون که اگه اشتباه نکنم یه وابستگی از H ناشی میشد و به GH هم وابسته بود از طرفی چون EF کلید بود بنابرین همین وابستگی هم کافی بود تا BCNF بودن رو بشه رد کرد یه چیز دیگه رو هم من نمیفهم اگه همسر یه نفر که خودش توی رابطه اشخاص هست و بچه ای نداره رو بخواد محاسبه کنیم چه کار کنیم؟ |
RE: پایگاه داده - navid-p - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ ب.ظ)azin67 نوشته شده توسط: بچهها به نظرتون اون سوال پایگاه که دوتا جواب درست داشت چی میشه؟ من دیدم اینجوریه نزدم من با خودم اینطور فکر کردم که احتملا کسانی که یکی از گزینه های ۱و۴ رو زدن براشون درست محاسبه میشه چون اگه اینم حذف بشه میشه کلا ۳ تا سوال پایگاه و بالاخره گزینه درست هم وجود داشته تو گزینهها و دلیلی برای حذف وجود نداره.البته این نظر منه |
RE: پایگاه داده - afshinmu - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ ب.ظ)azin67 نوشته شده توسط: بچهها به نظرتون اون سوال پایگاه که دوتا جواب درست داشت چی میشه؟ من دیدم اینجوریه نزدم شما باید حتما می زدید یکی رو چون هرچی باشه بالاخره درسته . حتی اون سوال معماری هم( دفترچه C )که اشتباه داشت باید یکی از درستها رو بزنید . اگه حذف شد که خیر و برکت اگه حذف نشد مطمئنا دو جوابی میشه و گزینه شما درست . |
RE: پایگاه داده - temptemp2 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ ب.ظ)azin67 نوشته شده توسط: بچهها به نظرتون اون سوال پایگاه که دوتا جواب درست داشت چی میشه؟ من دیدم اینجوریه نزدم فکر کنید سوال SQL و جبر دادن! یکیش ۲ تا گزینه داشته، یکیشم کلی باید فرض کنی، آخرش هم میشه گفت همه گزینهها درسته! یعنی دیتابیس فقط ۲ تا سوالش ممکن بود بشه با خیال راحت زد! تازه سوال اول که در مورد مزیتها بود رو هم ممکنه منابع مختلف، جاهای مختلف چیزهای مختلف گفته باشن! و یعنی دی بی! هوا شده: دی |
پایگاه داده - navid-p - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ ب.ظ
پرس و جویی که در مدل رابطه ای ممکن نیست؟ دوستان اگر نظری دارین بگین.این سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده. |