|
|
مطرح کردن مشکلات کنکور کارشناسی ارشد در رسانه ها - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
مطرح کردن مشکلات کنکور کارشناسی ارشد در رسانه ها - fatemeh85 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
تمامی این حرفای ما آب در هاونگ کوبیدن است و صدامون به هیچ جایی نمیرسه تو کشور ما هرکی هرکاری دلش می خاد میکنه ![]() از بهمن تا شهریور تو استرس تمام بسر میبریم آخرش که چی ؟ بعد دنبال دلایل کاهش عمر هم میگردن!!!! نه عزیزان من نرود میخ آهنی در سنگ همیشه همینطوری بوده سنجش هرکاری که دلش خواسه کرده و می کنه وضعیت داوطلبا هم اصلا براش مهم نیست تازه شعار هم میدن که این جوونا آینده سازای کشورمون هستن آره اگه شما با این کاراتون جوونی هم باقی بذارین
|
|
مطرح کردن مشکلات کنکور کارشناسی ارشد در رسانه ها - milad_rahimi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
منم همین الان اس ام اس رو ارسال کردم. دگه واقعا ش.رش رو درووردن. |
مطرح کردن مشکلات کنکور کارشناسی ارشد در رسانه ها - hajar2261 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: تمامی این حرفای ما آب در هاونگ کوبیدن است و صدامون به هیچ جایی نمیرسه تو کشور ما هرکی هرکاری دلش می خاد میکنهببخشید این حرف رو می زنم ولی به نظر من ما حقمونه که چنین بلاهایی سرمون بیارند وقتی امکانات هست وقتی زمینه اعتراض وجود داره باید ازش استفاده کرد . ولی ما حتی حاضر نیستیم مسئله رو مطرح کنیم. جلو جلو پیش داوری می کنیم که نمیشه نمیشه فایده نداره. آدم باید یک کاری رو انجام بده بعد اگر نشد یک حرفی متاسفانه ما با هم متحد نیستیم. اگر اون زمانی که این پست مطرح شده بود. با هم وحدت داشتیم و حداقل این مسئله رو مطرح می کردیم. می تونستیم امیدوار باشیم که در مرحله بعد با دقت بیشتری کار انجام میشه ولی همیشه این جور وقتا یک سری آدما فقط بلدند منفی بافی کنند. ساز مخالف بزنند و نه بیارند. بعضی فکر می کنند حق دادنی است. بعضی فکر می کنند حق گرفتنی است. ولی به قول شهیدمطهری حق هم دادنی است و هم گرفتنی. ما وقتی خودمان حق خود را مطالبه نمی کنیم چطور انتظار داریم که دیگران حقمان را بدهند. باز هم معذرت می خواهم |
|
مطرح کردن مشکلات کنکور کارشناسی ارشد در رسانه ها - ania_13 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
ما اعتراض میکنیم. حداقل نگن هربلایی میتونیم سرشون میاریم. بچه ها یه برنامه رادیویی کافی نیست بیاین به یه برنامه تلویزیونی هم پیامک بزنیم فقط خواهشا آمارو ببرید بالا بفهمن چه خبره. اوکی؟ کیا هستن؟ |