بررسی سوالات طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
طراحی الگوریتم - مورتن - ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ب.ظ
logn*log3n که log^2n نزدیکترینه دیگه |
طراحی الگوریتم - mohamad.bahmani - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ ب.ظ
اون سوالی که راجع به تشخیص موارد درست بود رو کسی یادشه؟ یکیش در رابطه با درخت پوشا بود! |
طراحی الگوریتم - marzhad - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ
من اونو نزدم ولی درخت پوشا اشتباه بود |
طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - hosna66 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ق.ظ
اونی که گفته بود چنتاش درسته چی میشد؟ (۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ)marzhad نوشته شده توسط: من اونو نزدم ولی درخت پوشا اشتباه بودهردو اشتباه بود! چون آرایه ها مرتب بودن نمیشه توی n log n BST ساخت! تازه هر بار باید avl هم بشه که هزینه ش o(n) هست... |
طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - lahooti - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ ب.ظ
باسلام به دوستان من هم جواب ۲تاwhile را log ^2nآوردم و برا سوال اول طبق قانون master a=3,b=2,k=2 a<b^k درنتیجه جواب n^kیعنی n^2 البته شاید منم اشتباه کرده باشم |
RE: طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - mandana888 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ ب.ظ)lahooti نوشته شده توسط: باسلام به دوستان من هم جواب ۲تاwhile را log ^2nآوردم و برا سوال اول طبق قانون master توی گزینه ها log^2n بود درحالیکه جواب logn^2 یا ۲logn میشد .من نزدیکترین جوابو زدم یعنی log n.هرکی شک داره عدد بذاره |
طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - alir - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ
سلام بچه ها ۱/ log^2 n ۲/ هر سه جمله درست ۳/ nlogn ۴/ نادرست نادرست ۵/ n^2 (اون سواله که گفته بود هر عنصر i,j جمع از i تا j) لطفا بعد از اینکه سنجش کلید رو گذاشت بهم نخندید...! |
RE: طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - hosna66 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ)alir نوشته شده توسط: سلام بچه هافک کنم درست باشه جواباتون! فقط ۳ تاش درست نبود دو تاش بود! چون برابر بودن درجه ورودی و خروجی شرط کافی نیست! باید همبند هم باشه! |
RE: طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - مورتن - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ)alir نوشته شده توسط: سلام بچه هافک کنم درست باشه جواباتون! فقط ۳ تاش درست نبود دو تاش بود! چون برابر بودن درجه ورودی و خروجی شرط کافی نیست! باید همبند هم باشه! فقط یکیش درست بود. اولری بودن گراف در زمان( O(e مشخص میشود. |
RE: طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - it866 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۹ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: فقط یکیش درست بود. اولری بودن گراف در زمان( O(e مشخص میشود. فکر میکنم دوتاش درست بود .اویلری بودن o(e+n چون واسه گراف خلوت e با n برابره!!! |
RE: طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - مورتن - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۱۳ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: فکر میکنم دوتاش درست بود .اویلری بودن o(e+n چون واسه گراف خلوت e با n برابره!!!یعنی هر چی O(e+n داریم همون O(e هست؟ تو همه نوع مراتب زمانی گرافها با این استدلال؟ |
طراحی الگوریتم ۹۱ فناوری اطلاعات - arixooo - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط:منم همینو زدم و فکر فیکنم همین میشه...سادست...۲ حلقه تو در تو...هر دو لگاریتمی(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: دو تا while تو در توفکر کنم جواب میشه logn ^2 |
RE: طراحی الگوریتم - ramin66 - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: من که زدم lognمن با این استدلال که اولی j به i وابستس و j در هر دور بر ۳ تقسیم میشه اولی رو logn زدم اون یکی هم فکر کنم a درست بود b غلط چون درخت جستجوی متوازن همون avl البته این نظر منه شاید اشتباه باشه لطفا جواب بدین |
RE: طراحی الگوریتم - rotbe - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ)ramin66 نوشته شده توسط: من با این استدلال که اولی j به i وابستس و j در هر دور بر ۳ تقسیم میشه اولی رو logn زدم اون یکی هم فکر کنم a درست بود b غلط چون درخت جستجوی متوازن همون avl البته این نظر منه شاید اشتباه باشه لطفا جواب بدین نه میشه log^2 چون دوتا حلقه while |