|
|
بحث و بررسی سوالات سیستم عامل ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
RE: سیستم عامل - k_111 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ)mohamad.bahmani نوشته شده توسط: سوال ۱: a بن بست داره و b,c اونو رفع می کنه! d درست است و a بن بست دارد c ,b بن بست دارند در d منابع گرفته شده و تا زمانی که آزاد نشوند منبع دیگری گرفته نمی شود پس در گراف تخصیص منابع حلقه تشکیل نمی شود ولی در بقیه امکان حلقه وجود دارد |
RE: سیستم عامل - maryam_tab88 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ ب.ظ)marzhad نوشته شده توسط: [quote='fe_atash' pid='67609' dateline='1329408387']دقیقا ![]() (۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: کنکور امسال فقط سیستم عاملش واقعآ غیر منطقی بود همروندی به نظرم انتظار محدود نداشت. ولی انحصار متقابل داشت |
|
سیستم عامل - hamidhamid - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ق.ظ
وقتی ما یه جستجوی باینری داریم آیا میشه از فحه بندی استفاده کرد؟؟؟؟ ۱-میشه چون: فقط نیاز داریم نصف آرایه رو بیاریم و در صورت نیاز نصف دیگشو بیاریم تو صفحه درسته؟؟؟؟؟؟ فکر کنم من اشتباه زدم |
|
RE: سیستم عامل - hamed.0801 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ
سلام کسی سوال ممانعت دوجانبه رو حل نکرده ؟ |
سیستم عامل - elahe89 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ)hamed.0801 نوشته شده توسط: سلام کسی سوال ممانعت دوجانبه رو حل نکرده ؟ من که هرچقد تلاش کردم مشکلی توش ندیدم. زدم درست است. بقیه چی زدن؟ |
|
RE: سیستم عامل - hamed.0801 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ
منم گزینه الف زدم . |
سیستم عامل - sarbaz1214 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ق.ظ)maryam_tab88 نوشته شده توسط: همروندی به نظرم انتظار محدود نداشت. ولی انحصار متقابل داشتانتظار محدود نداشت. |
سیستم عامل - Mile Stone - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ)sarbaz1214 نوشته شده توسط: انتظار محدود نداشت.چرا؟ (۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ)elahe89 نوشته شده توسط: من که هرچقد تلاش کردم مشکلی توش ندیدم. زدم درست است. بقیه چی زدن؟به نظرم اگر عمل swap اتمیک باشه انتظار محدود وگرنه انحصار متقابل نقض میشود. سوال صفحه بندی درخواستی کسی جواب درستش رو میدونه؟؟ |
RE: سیستم عامل - amin_2994 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ)Mile Stone نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ)sarbaz1214 نوشته شده توسط: انتظار محدود نداشت.چرا؟ موافقم انحصار متقابل نداشت چون توی حلقه هر کدوم flag خودشونو چک می کردن true بود ولی با swap کردن شرط حلقه false می شد و با هم وارد می شدن |
|
سیستم عامل - Mile Stone - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ق.ظ
این سوال از تمرینهای سیلبرشاتس بوده بچه های پارسه پاسخشو گذاشتند: Which of the following programming techniques and structures are "good" for a demand- paged environment ? Which are "not good"? Answer: a. Stack--good. b. Hashed symbol table--not good. c. Sequential search--good. d. Binary search--not good. e. Pure code--good. f. Vector operations--good. g. Indirection--not good. |
|
سیستم عامل - akbar_asadi - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ب.ظ
سوال نخ هاb فقط درست کار میکرد بقیه بن بست داشتند (۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: راه حل Swap و TSL مشکل انتظار متقابل و پیشرفت رو حل می کنند اما نمی تونند انتظار محدود رو نه( صفحه ۱۹۶ حقیقت) اره همون گزینه بدون حد بالای انتظار نامعلوم درست بود |
RE: سیستم عامل - it866 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ق.ظ)Mile Stone نوشته شده توسط: این سوال از تمرینهای سیلبرشاتس بوده بچه های پارسه پاسخشو گذاشتند:اگه به سوال دقت کنید جستجوی ترتیبی رو زده مناسب چون خاصیت محلی عالی ولی جستجوی دودویی نامناسبه چون خاصیت محلیش خوب نیست.پشته و جدول هش دارای خاصیت محلی نامناسبی هستند.پس جفتش نامناسب میشه!!!! پشته:نامناسب هش:نامناسب |
RE: سیستم عامل - hosna66 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۴ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط:پشته دارای خاصیت محلی هست! توی کتاب پوران هم نوشته شده!(29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ق.ظ)Mile Stone نوشته شده توسط: این سوال از تمرینهای سیلبرشاتس بوده بچه های پارسه پاسخشو گذاشتند:اگه به سوال دقت کنید جستجوی ترتیبی رو زده مناسب چون خاصیت محلی عالی ولی جستجوی دودویی نامناسبه چون خاصیت محلیش خوب نیست.پشته و جدول هش دارای خاصیت محلی نامناسبی هستند.پس جفتش نامناسب میشه!!!! |
RE: سیستم عامل - zzsnowdrop - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: کنکور امسال فقط سیستم عاملش واقعآ غیر منطقی بود اون سوال زمان دسترسی به حافظه قبلا توی کنکور اومده بود و همینجا راه حلشو گذاشته بودن. تنها فرقش با اون سوال توی زمان دسترسی به دیسک و نرخ خزای نقص صفحه بود.من حلش کردموفکر کنم ۲۸ دراومد.همون عدد کوچیکه. بازم تجربه ثابت کره باید دید سنجش دوست داره چی جواب باشه
|
RE: سیستم عامل - arixooo - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ)hamed.0801 نوشته شده توسط: سلام کسی سوال ممانعت دوجانبه رو حل نکرده ؟ متغیر قفل مشکا انحصار متقابل دارد...با استفاده SWAP که یک دستور سخت افزاری است میتوانیم عمل ست کردن و تست متغیر قفل را انجام داده و مشکل انحصار متقابل حل می شود...راه حل کاملا صحیح است (۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۹ ق.ظ)zzsnowdrop نوشته شده توسط:منم ۲۸ در آوردم..(27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: کنکور امسال فقط سیستم عاملش واقعآ غیر منطقی بود |