![]() |
بحث و بررسی سوالات ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
RE: ساختمان-ساخت AVL - saeed_435 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: سه آرایه مرتب هر کدام با N ابن سوال همون ادغام آرایه هاب مرتب بود (الگوربتم پویا) که مبشه Nlog K که چون k=3 میشه جوابش n ![]() |
ساختمان داده - NsX - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ
نه دورانش زیادبود کل درخت و بهم میریخت حساب کنید من حساب کردم همونکه ۱۷ اولش بود گزینه دو |
ساختمان داده - amin_2994 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ ب.ظ
سلام اگر کسی جزوه طورانی رو خونده بود تقریبا همه رو می زد چون خودم باهاش کلاس داشتم واسه IT خوبه. هر چند که یه اشتباه بد رو قضیه اساسی کردم و اشتیباه زدم. دوران درخت جستجو متوازن ۲۰ ۱۲ می شه. |
RE: ساختمان داده - reza_dev - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:n نمشیه چون تعداد عناصر آرایه n^2 حداقل به تعداد عناصر آرایه باید باشه. که میشه n^2(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: این سوال از اون دوران خفنها بود که کل درخت بهم میریزه و من هیچوقت نمیفهمم.بیـــــــــــــــــخـــــــــــــــــیال ! A(I,J+1)=A(I,J)+A[J+1] |
RE: ساختمان-ساخت AVL - reza_dev - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: سه آرایه مرتب هر کدام با N من متوجه نشدم ادغام پویا چه ربطی به AVL داره. من سوالم اینه AVL در بدترین حالت پیچیدگیش چقدر میشه؟اگه آرایه ورودی مرتب باشه؟ |
ساختمان داده - mohamad.bahmani - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ ب.ظ
سوالی که ۲ تا جمله a,b رو داده بود و درست وغلط بودنشونو خواسته بود؟ a درست و B نادرست میشد؟ |
ساختمان داده - sarbaz1214 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ ب.ظ)mohamad.bahmani نوشته شده توسط: سوالی که ۲ تا جمله a,b رو داده بود و درست وغلط بودنشونو خواسته بود؟ a درست و B نادرست میشد؟منم همینو زدم |
RE: ساختمان-ساخت AVL - nafiseh-5 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ
سلام اون سوالی که مجاسبه مربته زمانی میخواست چی میشد? t(n)= 2t([n/2 ])+n^2[/align] |
ساختمان-ساخت AVL - hajar2261 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ
سلام صورت سوال این طوری بود: t(n)=3t(n/2)+n^2 که من هم ۲^n زدم |
ساختمان داده - hajar2261 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ
من هم همین گزینه رو زدم |
RE: ساختمان داده - saeed_435 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ)hajar2261 نوشته شده توسط: من هم همین گزینه رو زدم من زدم دوتاش نادرست سوالشو بادم نمباد مبشه بذارین دلبلمو بگم ![]() |
RE: ساختمان داده - saman_t2004 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ
به نظرم می شه n^3 چون هربار هم مجبور که در حدود د تا جمع کنه که با n*n بودنش می شه n^3 |
RE: ساختمان داده - maryam_tab88 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:n نمشیه چون تعداد عناصر آرایه n^2 حداقل به تعداد عناصر آرایه باید باشه. که میشه n^2(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: این سوال از اون دوران خفنها بود که کل درخت بهم میریزه و من هیچوقت نمیفهمم.بیـــــــــــــــــخـــــــــــــــــیال ! ولی به نظر من هم o(n) می شه با روش پویا از طرفی فقط یک نیمه ماتریس رو می خواست حساب کنه درکل به نظرتون آزمون چطور بود؟ |
RE: ساختمان داده - milad_rahimi - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ)hajar2261 نوشته شده توسط: من هم همین گزینه رو زدم من زدم هر ۲ تا درست.الان سوالاش یادم نمیاد. ![]() |
RE: ساختمان داده - hamed.0801 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ
سلام کسی سوال اول ساختمان داده رو حل نکرده ؟ |