شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - نسخهی قابل چاپ |
امتحان دوباره برای ارشد دولتی - asp_vb - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
وایییییییی نه من پارسال پیام نور تهران قبول شدم ثبت نام هم کردم ترم اول هم انتخاب واحد کردم و نرفتم حالا چی کار کنم من نمی دونستم یعتی حالا چی میشه؟؟؟؟؟؟ تورو خدا یکی بگه من چی کار کنم الان لطفا به من یکی جواب بده از استرس دارم می میرمم!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
امتحان دوباره برای ارشد دولتی - Manix - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ق.ظ
یعنی انصراف دادید؟ یعنی کارهای انصرافتون قبل از ترم اول تموم شده؟ اگر این طور باشه فکر نکنم مشکلی براتون ایجاد بشه. بیشترین مشکل تو این زمینه رو وضعیت نظام وظیفه بوجود میاره که اگر از معافیت اون دانشگاه استفاده کرده باشید یه کم مشکل ساز میشه و گرنه فکر نکنم کسی اون یک ترم شما رو پیگیری کنه. |
امتحان دوباره برای ارشد دولتی - asp_vb - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ
نه من انصراف ندادم فقط دیگه نرفتم آخه راهم تا تهران دوره دیگه بیخیالش شدم اصلا فکر نمیکردم مشکل دار بشه مشکل نظام وظیفه هم ندارم !! حالا چی کار کنم یعنی چی میشه؟؟؟؟؟؟ |
امتحان دوباره برای ارشد دولتی - k.amir - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ
asp_vb به خودتون بیخود اسرس ندین! من مطمئنم که این قانون فقط مربوط به روزانه میشه! مربوط به هر جا بشه شبانه روزانه با.. مربوط به پیام نور دیگه نمیشه |
RE: امتحان دوباره برای ارشد دولتی - asp_vb - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ)taktaz نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: نه من انصراف ندادم فقط دیگه نرفتم آخه راهم تا تهران دوره دیگه بیخیالش شدم اصلا فکر نمیکردم مشکل دار بشهسازمان سنجش یه چیزی داره بنام: دفترچه راهنمای ثبت نام کارشناسی ارشد که همه چیزو توش توضیح داده خوب یعنی چی؟ یعنی من حق شرکت در آزمون را نداشتم |
شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - fakhry - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
ببخشید در صورتیکه دانشجوی روزانه باشی و یک سال هم از تحصیلت گذشته باشه باید حتما انصراف بدی و بعد مجددا شرکت کنی؟در ضمن خسارت تنها در صورتیه که ریز نمرات بخوای درسته؟در غیر اینصورت لازمه که خسارت بدی؟چون رشته ای که من میخوام شرکت کنم هیچ واحد تطبیقی با رشته قبلیم نداره |
RE: شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - Bache Mosbat - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ)fakhry نوشته شده توسط: ببخشید در صورتیکه دانشجوی روزانه باشی و یک سال هم از تحصیلت گذشته باشه باید حتما انصراف بدی و بعد مجددا شرکت کنی؟در ضمن خسارت تنها در صورتیه که ریز نمرات بخوای درسته؟در غیر اینصورت لازمه که خسارت بدی؟چون رشته ای که من میخوام شرکت کنم هیچ واحد تطبیقی با رشته قبلیم نداره قانونا حتما باید انصراف بدین ولی اینکه عملا می شه بدون انصراف دادن نمی دونم. خب شما در هر حال مدرک لیسانستون دست دانشگاهه . اگه ریز نمره نخواین مدرک که می خواین؟ |
شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - fakhry - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ
یعنی هیچ راهی نداره؟پس من چیکار کنم که رشتمو دوست ندارم؟( |
شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - fakhry - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
ببخشید ولی بدبختی اینجاست که کسایی که دانشجوی ارشدن مجاز نیستن کنکور شرکت کنن!اینو تو دفترچه صریحا قید کرده،به نظرتون راه فرار داره؟ درضمن از یک نفر شنیدم که چون حداکثر سنوات ارشد ۳ ساله، و من ۱سالشو خوندم اگه دوباره روزانه قبول بشم فقط ۲ سال دیگه فرصت دارم مدرکمو بگیرم. پس قاعدتا یا باید اینطوری باشه یا اینکه پول این یک سال اضافه رو بدم درسته؟در این مورد اطلاعی دارین؟ ممنون |
شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - fakhry - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ
محض اطلاع سایرین من از آموزش دانشگاه پرسیدم گفتن جریمه نداره فقط اگه واحدی انطباق داشت برای گرفتن ریزنمرات باید پویشو بدی!!) |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - aryaeei - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
من جایی دیدم که گفته دانشجویان انصرافی که یک سال از تاریخ انصراف آنها نگذشته باشد میتوانند در آزمون سال بعد شرکت کنن منطقی هم هست چون من الان انصراف میدم و دانشگاه ظرفیت منو رو برای تکمیل ظرفیت اعلام میکنه پس محروم از آزمون نمیشم دوستان نظرتون چیه ؟ |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - arixooo - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ
فکر نمیکنم ها...اگه روزانه قبول شی و نری..یا اینکه انصراف بدی ۲ سال محروم میشی...حداقل من اینجوری شنیدم..باز هم میخوای بپرس |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - aryaeei - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
آخه چرا ظرفیت منو تو تکمیل ظرفیت اعلام میکنن ؟ |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - arixooo - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ
اینکه اونها چیکار میکنن با ظرفیت شما دیگه به خودشون مربوطه...اونها میگن یا انتخاب نکن روزانه ای که شک داری بری یا نری...یا اینکه اگه قبول شدی باید بری |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - y_amin - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ
یعنی هیچ راهی نداره؟ |