![]() |
احتمال شرطی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
احتمال شرطی - Jooybari - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ
منظورم اینه. ۶۵% احتمال جرم متهمه و ۳۵% احتمال جرم بقیه افراد. تا هیچ اطلاعی نداشته باشیم احتمال جرم هر فرد از این جامعه برابره. جامعه ما هم اونقدر بزرگه که اگه متهم رو درنظر نگیریم بازهم ۲۳% از افرادش چپ دست باشن. پس با اعمال شرط اتهام ۳۵ درصدی افراد جامعه، امکان جرم افراد چپ دست جامعه (بدون درنظر گرفتن متهم) میشه حدود ۸% و امکان جرم راست دستها میشه حدود ۲۷%. پس با احتساب متهم، به احتمال ۷۳% مجرم از بین چپ دستهای جامعه هست. میگیم ۸۵% احتمال چپ دست بودن مجرمه. میخواهیم این شرط رو روی شروط قبل اعمال کنیم. میگیم متوجه شدیم مجرم به احتمال ۸۵% از جامعه ای که میگفتیم ۷۳% احتمال جرمشه هست و ۱۵% از جامعه ای که میگفتیم ۲۷% بوده. حالا کافیه نسبتهای قبلی رو یکم دستکاری کنیم. میگفتیم متهم که ۸۹% (=۶۵/۷۳) امکان مجرم بودنش در جامعه چپ دستها بوده (یعنی اگه مطمئن بشیم قاتل حتماً چپ دست بوده احتمال جرمش ۸۹% هست،) با احتساب این شرط احتمال جرمش میشه ۷۵/۵% (=۰/۸۹×۰/۸۵) و احتمال جرم بقیه چپ دست های جامعه میشه ۹/۵%. احتمال جرم راست دستهای جامعه هم ۱۵% میشه. |
RE: احتمال شرطی - homa - 27 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ
این سوال از سوالات کنکور و کتاب خاصی نیست این مال آزمون آزمایشی سنجش (بهمن ۸۹) هستش... و من جواب تشریحی رو نداشتم... سنجش تو سوالاتش اشتباه داشت ، به نظر خودم این سوال هم صورتش اشتباهه چون من با داده های مسئله به جوابی که گفته بود درسته نرسیدم...تو ارسال ۵# هم گفتم که احتمالا داده های سوال اشتباهه... |
RE: احتمال شرطی - WeCan - 27 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ)homa نوشته شده توسط: این سوال از سوالات کنکور و کتاب خاصی نیست این مال آزمون آزمایشی سنجش (بهمن ۸۹) هستش... و من جواب تشریحی رو نداشتم... بّا این حساب جایی برای بحث نمی مونه ![]() |