خرید پرینتر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
خرید پرینتر - lucifer - 12 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۴۱ ب.ظ
والله دیگه بعد از هر دو بار شارژ باید کارتریج عوض بشه. شما هر بار هم ۱۰۰۰ برگ بزنی ۳۰۰۰ برگ پرینت گرفتی و بعد اقدام به تعویض می کنی. چجوری حساب کردی که نمی صرفه؟ اگه این جوری باشه که اصلا هیچ کسی پرینتر نمی خرید. خیالت راحت، میصرفه خوبم میصرفه. اونم برای کار خونگی. |
خرید پرینتر - hanif - 13 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ب.ظ
من یه روش شارژ بلدم که رو ۱۰۲۰ جواب میده (نمی دونم روی اونیکیها هم جواب بده یا نه) که یکم پر دردسره ولی میصرفه و خراب شدن کارتریج رو عقب میندازه |
RE: خرید پرینتر - mahdi20 - 13 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۱۳ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ب.ظ)roya نوشته شده توسط: من یه روش شارژ بلدم که رو ۱۰۲۰ جواب میده (نمی دونم روی اونیکیها هم جواب بده یا نه) که یکم پر دردسره ولی میصرفه و خراب شدن کارتریج رو عقب میندازهفکر کنم منظورتون سوراخ کردن کارتریج و شارژ کردنش هست . |
خرید پرینتر - arshad91 - 13 آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۵۲ ب.ظ
چه جوری؟مثلا چقدر بیشتر میزنه؟ |
RE: خرید پرینتر - hanif - 13 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۵۹ ب.ظ
n (13 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۵۸ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:(13 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ب.ظ)roya نوشته شده توسط: من یه روش شارژ بلدم که رو ۱۰۲۰ جواب میده (نمی دونم روی اونیکیها هم جواب بده یا نه) که یکم پر دردسره ولی میصرفه و خراب شدن کارتریج رو عقب میندازهفکر کنم منظورتون سوراخ کردن کارتریج و شارژ کردنش هست . دقیقا درسته |
خرید پرینتر - arshad91 - 14 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۴۵ ق.ظ
۱۰۲۰ که نیست به نظرتون همون ۱۰۰۲ بخرم؟ |
خرید پرینتر - hanif - 14 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ب.ظ
من واسه یکی از اقوام ۱۰۰۵ رو خریدم که بعد دوسال فعلا راضی هستیم |
خرید پرینتر - mahdi20 - 14 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۱۷ ب.ظ
یک کلام ختم کلام: یه پرینتر لیزری سیاه و سفید زیر ۱۳۰ هزار تومانی بسیار مناسب برای مصرف خانگی است . به نظر من اول اچ پی بعدا سامسونگ. |
خرید پرینتر - arshad91 - 18 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۴۲ ب.ظ
سلام یمشه بچهها لطف کنید هر کی رفت نمایشگاه...قیمت کنه با تشکر فراوان hp1002 , 1102 |
خرید پرینتر - mahdi20 - 19 آبان ۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ ق.ظ
عرض کنم خدمت شما که تا اونجایی که من میدونم اچ پی ایران را تحریم کرده و خیلی بعیده توی نمایشگاه باشه در ثانی معمولا توی الکامپ قیمت کالایی را نمیدن بیشتر حالت معرفی کالا و محصولات جدید هست . شما برای قیمت بهتره به سایت زیر بروید: rayansaba.com rayaneh.ir digikala.com |
خرید پرینتر - arshad91 - 19 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۴۴ ب.ظ
ممنون |
خرید پرینتر - Bache Mosbat - 29 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
Hp laserjet 1102 کلا laserjet های سری پایین، بهترین پرینتر های لیزری سیاه سفید زیر ۴۰۰ تومن هستن. |
خرید پرینتر - Fardad-A - 29 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ
فقط همان ۱۱۰۲ proاز سری hpمیتونید بخرید .سرعتش پایینه و برای کارهای سنگین خیلی بنظرم جان نداشته باشه. البته ۲۰۳۵ یا ۲۰۵۵خیلی بهترند ولی ۲۰۳۵حدود ۶۷۰ تومان هست. ۱۱۰۲ را من با گارانتی مادیران برای دستگاهی میخواستم ، ۳۵۹ هزارتومان خریدم. گارانتی myhp هم هست که ۳۵۳ هزار تومانه. سامسونگ هم هست و حدود ۲۰۰ هزار تومانه ولی مشکلاتی از جمله مواد مصرفی گرانتر داره.اونهم اگه اشتباه نکنم ML2510تو این رنج قیمته. کانن به نسبت ترزانتره ولی گستردگی خدمات hpرا نداره و فقط یک وارد کننده داره. |