تست هوش مصنوعی- سراسری هوش۸۶ (استلزام) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: کنکور ۸۶ استلزام (کمـــــــــــــــــــــََََــــــــک) - fatima1537 - 27 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: نه درسته-بتا مستلزم آلفا هست یعنی اینکه "وجود" یا "درستی" بتا مستلزم درست بودن آلفا هست- استلزام بتا به آلفا دیگه یعنی وابستگی و مشتق شدن بتا از آلفامطمئنید منظورم از درسته [tex](\alpha \Rightarrow \beta )[/tex] بود. وقتی میگیم بتا مستلزم آلفاست یعنی اگر آلفا رخ بدهد آنگاه بتا میتواند رخ دهد(به عبارتی رخ دادن بتا در گرو (یا مستلزم) رخ دادن آلفاست). یا به زبان دیگه بتا از آلفا مشتق میشه.یا اینکه بتا تالی آلفاست. |
RE: کنکور ۸۶ استلزام (کمـــــــــــــــــــــََََــــــــک) - saeed_435 - 27 دى ۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: منظورم از درسته [tex](\alpha \Rightarrow \beta )[/tex] بود. وقتی میگیم بتا مستلزم آلفاست یعنی اگر آلفا رخ بدهد آنگاه بتا میتواند رخ دهد(به عبارتی رخ دادن بتا در گرو (یا مستلزم) رخ دادن آلفاست). یا به زبان دیگه بتا از آلفا مشتق میشه.یا اینکه بتا تالی آلفاست. ببخشید گیج شدم! پس این جمله کتاب گسسته میگید اشتباس؟ یک گزاره شرطی همیشه درست را یک استلزام منطقی میگویند .پس اگر [tex]A\rightarrow B[/tex] همواره درست باشد،گویند A مستلزم گزاره B است و می نویسند [tex]A\Rightarrow B[/tex] ولی اینطور که شما میگید B مستلزم A یعنی [tex]A\Rightarrow B[/tex] کدوم درسته؟!! |
RE: کنکور ۸۶ استلزام (کمـــــــــــــــــــــََََــــــــک) - fatima1537 - 27 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:همین جمله آخر که گفتید ( B مستلزم A یعنی [tex]A\Rightarrow B[/tex] )درسته(27 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: منظورم از درسته [tex](\alpha \Rightarrow \beta )[/tex] بود. وقتی میگیم بتا مستلزم آلفاست یعنی اگر آلفا رخ بدهد آنگاه بتا میتواند رخ دهد(به عبارتی رخ دادن بتا در گرو (یا مستلزم) رخ دادن آلفاست). یا به زبان دیگه بتا از آلفا مشتق میشه.یا اینکه بتا تالی آلفاست. به نظر من دوباره تعاریفی که توی گسسته هست رو بخونید و جاهای مختلف رو مرور کنید بعید میدونم کتاب گسسته یا کتابهای دیگه اشتباه توضیح داده باشند |
کنکور ۸۶ استلزام (کمـــــــــــــــــــــََََــــــــک) - fe_atash - 27 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ
راسل ترجمه راحتی میگه: α ⊨β اگر و فقط اگر ،در هر مدلی که آلفا درست باشد،بتا نیز درست باشد اگر آلفا درست باشد،آنگاه بتا نیز درست باشد همون طور که گفتم بتا مستلزم آلفاست...درستی بتا درستی آلفا رو لازم داره اینکه میدونیم آلفا درستی نتیجه میگیریم بتا درسته جمله آلفا ،جمله بتا را ایجاب میکند راسل ترجمه رهنمون میگه: در علائم ریاضی،ارتباط استلزام بین یک پایگاه دانش KB و یک جمله α به صورت ((KB مستلزم α است)) تلفظ میشود و به صورت KB ⊨α نوشته میشود.(صفحه ۱۷۲) اصل این کلمه entailment هستش که معنای ایجاب میده entail در فارسی یعنی:مستلزم بودن-شامل بودن-حبس یا وقف کردن-متضمن بودن-موجب شدن-حمل کردن بر-در برداشتن پس پیشنهاد من به شما اینه که زیاد به پروپای این واژه مستلزم نپیچ! فقط معنی KB ⊨α رو بدون کافیه. |
RE: کنکور ۸۶ استلزام (کمـــــــــــــــــــــََََــــــــک) - saeed_435 - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ق.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: راسل ترجمه راحتی میگه: مرسیییییییییی پس هردوش درسته! آخه تو هرتست از یه حالتش استفاده شده ،حتی تو تستا هوش یه جا از ترجمه رهنمون رفته یه جا از راحتی. خدا خیرتان دهاد... (۲۷ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: همین جمله آخر که گفتید ( B مستلزم A یعنی [tex]A\Rightarrow B[/tex] )درستهچندین بار خوندمش همون چیزی بو که گفتم. تو گسسته قلی زاده صراححتا نگفته ولی تعریفش همینه تقریبا. |