|
|
منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - maria12 - 16 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ
سلام چه فصلهایی از کتاب Davis رو باید خوند؟ با تشکر |
|
منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - samaneh123 - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ
سلام دوستان اگر کسی لینک یا اسم منبع نظریه علوم کامپیوتر فارسی را داره ممنون میشم قرار بده. با تشکر |
|
RE: منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - marjoonjan - 29 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ
سلام خود وزارت علوم که منابعه دیگهای رو برا نظریه علوم کامپیوتر معرفی کرده. نمیدونم چرا از هر کس میپرسم میگه davis بخونم!!! منابع وزارت علوم: Minsky, Compution, Finite and Infinte Machines Chang and Lee, Symbolic Logic and Mechanical Theorem Proving Rogers, Theory of recursive and Effective Computability چرا؟! |
|
منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - mrf - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
سلام دوستان یک علوم کامپیوتری که امسال یا پارسال دکتری داده هست؟ یک کمک فوری می خوام مرسی |
|
RE: منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - z_cs - 02 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
سلام دوستان.من دارم برا دکترا میخونم.منابع مربوط به درس نظریه رو بصورت ترجمه خلاصه شده دراوردم و دارم میخونم.اگر کسی خواست ازش استفاده کنه با ایمیل بنده در ارتباط باشه. zasghari.606@gmail.com |
|
منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - zarisa - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ
سلام. ببخشید دقیقا منظور از نظریه علوم دقیقا چه درسهایی است؟ چون تا اونجا که من میدونم دقیقا درسی با این عنوان نداریم از دوستانی که امتحان دادند و اطلاع دارند خواهش میکنم راهنمایی کنند. ممنون |
|
منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - persianfa - 16 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ
آقا سر فصل ها عوض شد کههههههههههههههههه جبر خطی و ماتریس؟؟؟ این چه وضعیه ؟ یعنی از درس های ارشد هیچی نمیاد اصلا؟؟؟؟ |
|
منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - samaneh@90 - 07 دى ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان یعنی کلا درس ارشد نداریم!!!!!!!! |
|
منابع پیشنهادی برای درس نظریه علوم کامپیوتر - پشت کنکور - ۰۸ بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۴۶ ب.ظ
سلام منم دنبال ی جزوه فارسی برا نظریه علوم کامپیوتر و منطق میگردم..وقت زیادی هم ندارم..لطفا اگر کسی اطلاعاتی یا جزوه ایی داره بهم اطلاع بده...ممنون میشم. |