تالار گفتمان مانشت
فکرمیکنید رتبه تان امسال بهتراز پارسال میشه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
فکرمیکنید رتبه تان امسال بهتراز پارسال میشه؟ - ۲۰۰ - ۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ

فقط تهران تا اطلاع ثانوی

RE: فکرمیکنید رتبه تان امسال بهتراز پارسال میشه؟ - mfXpert - 13 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ

(۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  ایشالا که همه خوب نتیجه می گیرین !
من که هنوز سر قولم هستم هرکی اومد دانشگاه تهران از مانشت یه بستنی مهمون من: دی
حالا که اینجوریه منم به هر کی رتبه دو رقمی بیاره و روزانه بهشتی قبول بشه ناهار میدم.(ساندویچ فلافل بدون فلافل‌، گوجه و خیار شورBig Grin)

فکرمیکنید رتبه تان امسال بهتراز پارسال میشه؟ - انرژی مثبت - ۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ

از اون جایی که شریفی‌ها زیاد خواهند بود امسال منم قول میدم از همشون بلا استثنا شیرینی بگیرم Big Grin
(روزانه شبانه و چند رقمیش هم فرقی نمی کنه Big Grin)

RE: فکرمیکنید رتبه تان امسال بهتراز پارسال میشه؟ - aatwo - 13 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ

(۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۰ ب.ظ)matina نوشته شده توسط:  من سال گذشته رتبه‌ام ۲۸۳شد خیلی شوکه شدم چون نتونستم تهران قبول بشم اما امسال مطمئنم رتبه ۱تا۱۰میارم البته اگه خدابخواهد وخیر منم تو این باشه.شبا همه بچه‌ها را دعا میکنم. انشاالله همه مانشتی‌ها موفقند.

سلام با این رتبه پارسال نرفتی؟

RE: فکرمیکنید رتبه تان امسال بهتراز پارسال میشه؟ - Sunshine Off - 14 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ

(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  
(12 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۰ ب.ظ)matina نوشته شده توسط:  من سال گذشته رتبه‌ام ۲۸۳شد خیلی شوکه شدم چون نتونستم تهران قبول بشم اما امسال مطمئنم رتبه ۱تا۱۰میارم البته اگه خدابخواهد وخیر منم تو این باشه.شبا همه بچه‌ها را دعا میکنم. انشاالله همه مانشتی‌ها موفقند.

سلام با این رتبه پارسال نرفتی؟
سلام من فقط تهران زدم چون به دلیل شرایط خانواده‌ام جای دیگه نمیتونم برم و هیچ کدوم از روزانه وشبانه های تهران قبول نشدم.

فکرمیکنید رتبه تان امسال بهتراز پارسال میشه؟ - ۲۰۰ - ۲۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ق.ظ

noooooo

فکرمیکنید رتبه تان امسال بهتراز پارسال میشه؟ - somayeh kashefi - 28 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ

من پارسال ۲۳۰ آورده بودم تو علوم کامپیوتر امسال ایشاله زیر ۱۰۰رو میارم که با خیال راحت انتخاب رشته کنم در ضمن شهید بهشتی رو بیارم که بتونم ناهار بیوفتم..........................................................................​(تلاش کنیم هیچ چیز سخت نیست)