تالار گفتمان مانشت
مهستانی ها-پوران (بیاین تو) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: مهستانی ها-پوران (بیاین تو) - aatwo - 15 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ب.ظ

(۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ)ّّّAmirGooran نوشته شده توسط:  
نقل قول: عزیزم سطح چی انصافا خوبه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو کنکور مگه علاوه بر معدل سطح دانشگاه هم لحاظ میشه؟؟؟؟! پس چرا تو دفترچه چیزی نگفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱۱
من میگم تو اون آزمون تخمین رتبه تقریبی پوران(اونی که عکسش رو گذاشتم )سطح رتبه دانشگاه رو گذاشته به چه کار میاد؟

همانطور که می دونید معدل حدود ۲۰٪ توی کنکور ارشد تاثیر داره. خوب این ظلم میشه به کسایی که تو دانشگاه های سطح بالا مثل شریف،تهران،و... درس خوندن،چون طبیعتا معدل اونا کمتره.واسه همین معدلی که شما توی کنکور می گیرید،در یک ضریبی ضرب می شه.ضریب معدل دانشگاه به دانشگاه فرق می کند.دانشگاه آزاد کمترین ضریب،یعی ضریب ۱ داره،و دانشگاه های دیگر ضریب بالاتر.مثلا اگر فرض کنیم ضریب دانشگاه شریف ۱/۰۷ باشه،کسی که معدلش بشه ۱۵ تو این دانشگاه،سازمان سنجش معدلش را برابر ۱/۰۷*۱۵ در نظر می گیره.

خوب تموم دانشگاهای آزاد رتبه شون یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رتبه بندی رو از کجا گیر بیارم؟

مهستانی ها-پوران (بیاین تو) - ّّّAmirGooran - 15 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ب.ظ

بله،تموم دانشگاه های آزاد ضریب یک دارند.
این رتبه بندی رو خود سنجش در نظر می گیره،و اون رو بیرون هم نمی ده!
تنها راه تشخیصش اینه که موقع اعلام نتایج کنکور ارشد ببینید معدل شما در چه ضریبی ضرب شده.یعنی معدلی که اونجا نوشته را تقسیم بر معدلی که در هنگام ثبت نام وارد کردید،کنید.

مهستانی ها-پوران (بیاین تو) - موج - ۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ

(۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  عزیزم سطح چی انصافا خوبه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو کنکور مگه علاوه بر معدل سطح دانشگاه هم لحاظ میشه؟؟؟؟! پس چرا تو دفترچه چیزی نگفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱۱
من میگم تو اون آزمون تخمین رتبه تقریبی پوران(اونی که عکسش رو گذاشتم )سطح رتبه دانشگاه رو گذاشته به چه کار میاد؟

اون قسمته سطحش خوبه رو ببخش من فکر کردم توی تاپیک مهستان طرف از سطح علمی آزمون آزمایشی سوال کرده
ولی قسمت اول توضیحاتم به علاوه توضیحات امیر خان میشه جوابتون

مهستانی ها-پوران (بیاین تو) - موج - ۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ب.ظ

(۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ب.ظ)ّّّAmirGooran نوشته شده توسط:  بله،تموم دانشگاه های آزاد ضریب یک دارند.
این رتبه بندی رو خود سنجش در نظر می گیره،و اون رو بیرون هم نمی ده!
تنها راه تشخیصش اینه که موقع اعلام نتایج کنکور ارشد ببینید معدل شما در چه ضریبی ضرب شده.یعنی معدلی که اونجا نوشته را تقسیم بر معدلی که در هنگام ثبت نام وارد کردید،کنید.

ولی به نظرم امیر جان این روش جواب نمیده یا درست جواب نمیده
الان من معدل سال قبلم رو بر معدل موثر تقسیم کردم ضریب فردوسی شد ۱/۰۲۵
و برای کارنامه یکی از دوستان که دانشگاه صنعتی بابل هم بود حساب کردم شد ۱/۰۴۲
برای شهید جمران هم شد ۱/۰۳۵
یعنی میشه فردوسی از همه اینا کمتر باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
البته رشته کارشناسی من هم یه چیز دیگست شاید دلیلش همونه Huh

مهستانی ها-پوران (بیاین تو) - AmirGooran - 16 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ

(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  ولی به نظرم امیر جان این روش جواب نمیده یا درست جواب نمیده
الان من معدل سال قبلم رو بر معدل موثر تقسیم کردم ضریب فردوسی شد ۱/۰۲۵
و برای کارنامه یکی از دوستان که دانشگاه صنعتی بابل هم بود حساب کردم شد ۱/۰۴۲
برای شهید جمران هم شد ۱/۰۳۵
یعنی میشه فردوسی از همه اینا کمتر باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
البته رشته کارشناسی من هم یه چیز دیگست شاید دلیلش همونه

نمی دونم! من هم اینو از یکی دیگه شنیده بودم.شرمنده.

مهستانی ها-پوران (بیاین تو) - موج - ۱۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ

(۱۶ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ)AmirGooran نوشته شده توسط:  نمی دونم! من هم اینو از یکی دیگه شنیده بودم.شرمنده.

خواهش میکنم دشمنت شرمنده

مهستانی ها-پوران (بیاین تو) - aatwo - 18 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ

رتبه بندی دانشگاه‌ها از چند تا چنده؟
آیا دانشگاه آزاد علو تحقیقات تهران با دانشگاه آزاد یه شهرستان کوچک هردو رتبه یک دارند؟