|
|
CLRS خوانی :) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
CLRS خوانی :) - mcse2010 - 02 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ ق.ظ
بیخود وقتتون را با خوندنclrs هدر ندهید |
|
CLRS خوانی :) - Milad_Hosseini - 02 تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۱۱ ب.ظ
بجای خوندن کتاب CLRS و راه انداختن تاپیک CLRS خوانی، بشینید تست های کتاب دکتر قدسی و کتاب نارنجی دکتر یوسفی رو چندین بار بخونید و حفظش کنید....به جای خوندن CLRS بشینید کتاب شبکه کروس و راس رو بخونید... |
RE: CLRS خوانی :) - noori759 - 03 تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۲۷ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: بیخود وقتتون را با خوندنclrs هدر ندهید با clrs وقت حروم نمی شه ..خیالت راحت ... وقت وقتی حروم می شه اسیر استاد ۲ هزاری و بی سواد و الکی کنکور بشی .. |
RE: CLRS خوانی :) - Mehrdadkl7 - 03 تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۰ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: بیخود وقتتون را با خوندنclrs هدر ندهید ممنون از راهنماییتون ولی خیلی موافق نیستم (۰۲ تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۱۱ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: بجای خوندن کتاب CLRS و راه انداختن تاپیک CLRS خوانی، بشینید تست های کتاب دکتر قدسی و کتاب نارنجی دکتر یوسفی رو چندین بار بخونید و حفظش کنید....به جای خوندن CLRS بشینید کتاب شبکه کروس و راس رو بخونید... ممنون از راهنماییتون ولی خیلی موافق نیستم (۰۳ تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۲۷ ق.ظ)noori759 نوشته شده توسط:(02 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: بیخود وقتتون را با خوندنclrs هدر ندهید سلام میگم شما الان در چه مرحله ای هستی؟ چکار میکنی؟ |
RE: CLRS خوانی :) - noori759 - 03 تیر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۱ ق.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۰ ق.ظ)Mehrdadkl7 نوشته شده توسط:(02 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۹ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: بیخود وقتتون را با خوندنclrs هدر ندهید من حقیقتش یه کاری باید تحویل می دادم خدا روشکر دیروز تموم شد از امروز شروع می کنم ! ! ! ! ! |
|
CLRS خوانی :) - دختر مهربان - ۲۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۳۷ ب.ظ
از الان میخوام برا کنکور شروع کنم بعد گذشت ۱۰ سال از فارغ التحصیلی به نظرتون الان می ارزه مطالعه clrs انتشاراتشم بگید لطفا |