![]() |
بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۳۶ ب.ظ
اون سوال trigger هم میشد سطح برنامه کاربردی اون سوال دوم پایگاه داده که قفل چند اسلوبی با قفل بهنگام سازی بود رو چی زدین؟ |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - tabestan - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۴ ب.ظ
دفترچه سوالات اومد ![]() ![]() ![]() |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۴ ب.ظ)tabestan نوشته شده توسط: دفترچه سوالات اومد اره ![]() دوستان سوالات دفترچه یک و دو پیوسته شده لطفا هر کس تا جایی که یادشه بگه که چه گزینه هایی زده مرسی |
بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - taha.maten - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۳۲ ب.ظ
سوال ۴۱ پایگاه داده گزینه ۴ صحیح بود : تراکنش های T1,T3,T6 باید undo وتراکنش های T4,T5 باید redo شوند |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۳۲ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: سوال ۴۱ پایگاه داده گزینه ۴ صحیح بود : نه گرینه ۳ میشه مشابه این تست پارسال اومده |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - tabestan - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۰۷ ب.ظ
میشه بگید سوالات ۴۰ و ۴۳ به نظرتون کدوم گزینه جوابه؟ |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۰۷ ب.ظ)tabestan نوشته شده توسط: میشه بگید سوالات ۴۰ و ۴۳ به نظرتون کدوم گزینه جوابه؟ هر دوشون گزینه ۲ دوستان سوال ۳۷ رو چی زدین |
بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - AmiriManesh - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۳۸ ب.ظ
دوستان جواب سوال ۴۴ چی میشد و همین طور سوالات سیستم عامل رو چی جواب دادید؟ |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۳۸ ب.ظ)AmiriManesh نوشته شده توسط: دوستان جواب سوال ۴۴ چی میشد و همین طور سوالات سیستم عامل رو چی جواب دادید؟ ۴۴ رو من گزینه ۳ زدم |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - AmiriManesh - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۰ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط:(06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۳۸ ب.ظ)AmiriManesh نوشته شده توسط: دوستان جواب سوال ۴۴ چی میشد و همین طور سوالات سیستم عامل رو چی جواب دادید؟ منم همین طور. از سیستم عامل کدوم ها رو زدید؟ راستی جواب سوال اول الگوریتم رو چی زدید؟ من ۲ زدم. ولی بین ۲ و ۴ شک داشتم |
بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ب.ظ
سیستم عامل من فقط یک سوال زدم و اونم ۳۱ بود شما کدوما رو زدین سوال اول رو ۴ زدم سوال ۵ رو چی زدین سوال ۱۵ چی |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - AmiriManesh - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط: سیستم عامل من فقط یک سوال زدم و اونم ۳۱ بود شما کدوما رو زدین من ۳۱ رو گزینه ۴ زدم ولی خب شک دارم. سوال ۵ بنظرم گزینه ۱ میشد ولی راستش باز هم شک دارم. بر چه اساس جواب سوال اول رو گزینه ۴ زدید؟بحث روی دو تابع وسط بود که رشد کدوم بیشتره. بین گزینه های ۲ و ۴. |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۸ ب.ظ)AmiriManesh نوشته شده توسط:بین ۲ و ۴:(06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط: سیستم عامل من فقط یک سوال زدم و اونم ۳۱ بود شما کدوما رو زدین خب log n! میشه nlogn ولی اون یکی که استار داره میشه n ضربدر یک ضریب خیلی کم یفنی همون n |
بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - AmiriManesh - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۲۴ ب.ظ
یک چیزی دوستان، جواب سوال ۱۰۹ استعداد چی میشد؟؟ خیلی مشتاقم بدونم چی میشد |
RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - tabestan - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط: سیستم عامل من فقط یک سوال زدم و اونم ۳۱ بود شما کدوما رو زدین به نظرم ۵ و ۱۵ هر دو گزینه ۲ میشد |