تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۳۶ ب.ظ

اون سوال trigger هم میشد سطح برنامه کاربردی
اون سوال دوم پایگاه داده که قفل چند اسلوبی با قفل بهنگام سازی بود رو چی زدین؟

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - tabestan - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۴ ب.ظ

دفترچه سوالات اومدSmileSmileSmile

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۵:۴۸ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۴ ب.ظ)tabestan نوشته شده توسط:  دفترچه سوالات اومدSmileSmileSmile

ارهBig Grin
دوستان سوالات دفترچه یک و دو پیوسته شده
لطفا هر کس تا جایی که یادشه بگه که چه گزینه هایی زده
مرسی

بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - taha.maten - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۳۲ ب.ظ

سوال ۴۱ پایگاه داده گزینه ۴ صحیح بود :
تراکنش های T1,T3,T6 باید undo وتراکنش های T4,T5 باید redo شوند

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۴۲ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۳۲ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط:  سوال ۴۱ پایگاه داده گزینه ۴ صحیح بود :
تراکنش های T1,T3,T6 باید undo وتراکنش های T4,T5 باید redo شوند

نه گرینه ۳ میشه مشابه این تست پارسال اومده

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - tabestan - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۰۷ ب.ظ

میشه بگید سوالات ۴۰ و ۴۳ به نظرتون کدوم گزینه جوابه؟

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۲۴ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۰۷ ب.ظ)tabestan نوشته شده توسط:  میشه بگید سوالات ۴۰ و ۴۳ به نظرتون کدوم گزینه جوابه؟

هر دوشون گزینه ۲

دوستان سوال ۳۷ رو چی زدین

بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - AmiriManesh - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۳۸ ب.ظ

دوستان جواب سوال ۴۴ چی میشد و همین طور سوالات سیستم عامل رو چی جواب دادید؟

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۰ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۳۸ ب.ظ)AmiriManesh نوشته شده توسط:  دوستان جواب سوال ۴۴ چی میشد و همین طور سوالات سیستم عامل رو چی جواب دادید؟

۴۴ رو من گزینه ۳ زدم

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - AmiriManesh - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۴ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۰ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط:  
(06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۳۸ ب.ظ)AmiriManesh نوشته شده توسط:  دوستان جواب سوال ۴۴ چی میشد و همین طور سوالات سیستم عامل رو چی جواب دادید؟

۴۴ رو من گزینه ۳ زدم

منم همین طور.
از سیستم عامل کدوم ها رو زدید؟

راستی جواب سوال اول الگوریتم رو چی زدید؟ من ۲ زدم. ولی بین ۲ و ۴ شک داشتم

بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ب.ظ

سیستم عامل من فقط یک سوال زدم و اونم ۳۱ بود شما کدوما رو زدین
سوال اول رو ۴ زدم
سوال ۵ رو چی زدین
سوال ۱۵ چی

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - AmiriManesh - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۸ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط:  سیستم عامل من فقط یک سوال زدم و اونم ۳۱ بود شما کدوما رو زدین
سوال اول رو ۴ زدم
سوال ۵ رو چی زدین

من ۳۱ رو گزینه ۴ زدم ولی خب شک دارم.
سوال ۵ بنظرم گزینه ۱ میشد ولی راستش باز هم شک دارم.
بر چه اساس جواب سوال اول رو گزینه ۴ زدید؟بحث روی دو تابع وسط بود که رشد کدوم بیشتره. بین گزینه های ۲ و ۴.

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - Seza - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۲۴ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۸ ب.ظ)AmiriManesh نوشته شده توسط:  
(06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط:  سیستم عامل من فقط یک سوال زدم و اونم ۳۱ بود شما کدوما رو زدین
سوال اول رو ۴ زدم
سوال ۵ رو چی زدین

من ۳۱ رو گزینه ۴ زدم ولی خب شک دارم.
سوال ۵ بنظرم گزینه ۱ میشد ولی راستش باز هم شک دارم.
بر چه اساس جواب سوال اول رو گزینه ۴ زدید؟بحث روی دو تابع وسط بود که رشد کدوم بیشتره. بین گزینه های ۲ و ۴.
بین ۲ و ۴:
خب log n! میشه nlogn
ولی اون یکی که استار داره میشه n ضربدر یک ضریب خیلی کم یفنی همون n

بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - AmiriManesh - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۲۴ ب.ظ

یک چیزی دوستان،
جواب سوال ۱۰۹ استعداد چی میشد؟؟ خیلی مشتاقم بدونم چی میشد

RE: بررسی سوالات آزمون دکترا ۹۷ رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار والگوریتم ۱۳۹۷ - tabestan - 06 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۲۶ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۱۲ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط:  سیستم عامل من فقط یک سوال زدم و اونم ۳۱ بود شما کدوما رو زدین
سوال اول رو ۴ زدم
سوال ۵ رو چی زدین
سوال ۱۵ چی

به نظرم ۵ و ۱۵ هر دو گزینه ۲ میشد