تالار گفتمان مانشت
سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۳۷ ب.ظ

خواهش میکنم دوستانHeart
انشاءالله همگی موفق بشیم.....

RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 31 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ب.ظ

لیدیز اند جنتلمنSmile این سواله رو پیدا نکردید تو رابینز ؟

RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Milestone - 01 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۲۳ ب.ظ

سلام
اگه منظورتون از کتاب رابنیز "مبانی مدیریت" باشه، قبلا چند بار این کتاب رو خوندم و یادم نمیاد مبحثی تحت این عنوان به صورت کامل توش مطرح شده باشه، البته فکر می‌کنم اشاراتی شده باشه، اما تو کتاب دیگه‌ای از رابینز با نام "تئوری سازمان" به صورت کامل تشریح شده که احتمالا منبع طرح این سوال، همین کتاب هست.

ما کلا چند تا دیدگاه برای بررسی سازمان‌ها داریم که سه نمونه اون دیدگاه زیستی (نگاه زیستی‌محیطی به سازمان)، دیدگاه سیستمی (اجزاء به هم پیوسته با رویکردهای باز و بسته) و نهایتا دیدگاه چرخه حیات هست، منظور این سوال هم دیدگاه سومه. دیدگاه چرخه حیات می‌گه همه سازمان‌ها از زمان شروع تا پایان یه پروسه تکاملی توام با تغییرات رو طی می‌کنن که شامل پنج مرحله هست و این بحث کارایی در تولید هم مربوط به مرحله سوم (تثبیت و کنترل / رسمی‌سازی / رشد) این فرآیند هست.

[تصویر:  435308_O_Lifecycle.jpg]

مرحله اول - کارآفرینی: پیدایش اولیه سازمان / ابهام در اهداف / خلاقیت بالا

مرحله دوم - شکل‌گیری: روشن بودن رسالت سازمان / تداوم خلاقیت مرحله قبل / ارتباطات و ساختار همچنان غیر رسمی / تعهد بالای اعضاء و وقت گذاشتن روی فعالیت‌ها

مرحله سوم - تثبیت و کنترل / رسمی‌سازی / رشد: تثبیت و رسمی شدن ساختار / مشخص شدن نقش‌ها به صورت کامل / تحمیل قوانین و رویه‌ها / عدم تاکید بر نوآوری و در عوض آن تاکید روی ثبات و کارایی / قرارگیری تصمیم‌گیرندگان در پست‌های اجرایی سازمانی و تشکیل شدن زنجیره فرماندهی / تصمیم‌گیری محافظه‌کارانه

مرحله چهارم - پیچیدگی ساختار / بلوغ: تنوع محصولات و خدمات / جستجوی فرصت‌های رشد جدید / تصمیم‌گیری غیرمتمرکز

مرحله پنجم - افول: در جستجوی یافتن مشتری برای کالاها و خدمات منسوخ شده! / جابجایی و افزایش کارمندان واحد فروش / جایگزینی رهبران جدید جهت جلوگیری از افول / افزایش تعارض

RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Happiness.72 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ ق.ظ

یافتم
رابینز صفحه ۲۹۶ و ۲۹۷

فقط امیدوارم از تئوری سازمان سوال ندن طراحان
چون من فقط رابینز خوندم اونم مبانی مدیریت
توکل بخدا

کاربر Milestone
تقدیم به شما HeartHeartHeart

RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۱۹ ق.ظ

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۴۵ ق.ظ)Mohammad.1993 نوشته شده توسط:  یافتم
رابینز صفحه ۲۹۶ و ۲۹۷

فقط امیدوارم از تئوری سازمان سوال ندن طراحان
چون من فقط رابینز خوندم اونم مبانی مدیریت
توکل بخدا

کاربر Milestone
تقدیم به شما HeartHeartHeart

اگه میشه یا عکس بذارید یا اسم فصلشو بگید من تو کتابم بگردم....چون فرق میکنه صفحاتش.....

RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۳۶ ب.ظ

عاقاا بگید کدوم فصلههههHuh

RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - همیلا - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۴۱ ب.ظ

یا خدا چرا کتاب من هیچ کدوم از اینا رو نداره
تنها دلخوشیمون مدیریت بود که اونم...SadSad

RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Hopegod - 02 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۱۲ ب.ظ

کتاب منم نداره این مبحثو عزیزم.

RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Happiness.72 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۲۰ ب.ظ

مراحل توسعه ی تیم :
شکل گیری
درگیری
همبستگی